Home » De bewoner die morgen het duel wint krijgt vrijstelling en is niet genomineerd

De bewoner die morgen het duel wint krijgt vrijstelling en is niet genomineerd

Door BigBrotherNederland

Randy heeft het duel van vandaag verloren. Nouchka is inmiddels weer in het huis en is het wachten op het moment totdat Randy het volgende duo uitdaagt.

Randy zit nog altijd in het solo house waar Big Brother hem aanspreekt. Hij vraagt hoe het met hem gaat. Randy antwoordt dat hij veel aan het nadenken is. Wat denk je allemaal vraagt Big Brother. Of ik nog tactischer moet nadenken zegt Randy. Je weet niet welk persoon er komt. Je koos voor Nouchka en Sabeau merkt Big Brother op. Volgens mij was jouw hoop dat Sabeau zou komen. Dat je van haar zou winnen en bij Nouchka in het team zou komen. Precies zegt Randy. Ik schrok wel toen ze binnen kwam, ik ken haar niet en ze oogde al sterk. Dat is ook gebleken. Gaat het jouw strategie beïnvloeden vraagt Big Brother. Ja laat Randy weten en loop alle duo’s af en schat zijn kansen in. Volgens Big Brother was hij met het spel wel goed op weg en vraagt wat er mis ging. Randy zegt dat hij in de veronderstelling was dat hij rood al snel had. En toen ging hij verder maar het bleek verkeerd om te staan. Toen kreeg ik kortsluiting in mijn hoofd en heb ik het voor mijn gevoel weggegeven. Ik had mij meer moeten focussen op het spel en zij had het systeem sneller door. Ik was nog een beetje aan het zoeken naar de logica.

Het is een goede les voor de volgende ronde merkt Big Brother op. Want die komt er, de derde ronde. Je grote kans. Als je dan wint ben je niet alleen hier weg, terug in het huis, je hebt een duopartner. Je bent verlost van de nominatie en je hebt een vrijstelling. Het moet hem worden morgen Randy. Ja antwoordt Randy, ik moet even een goed besluit nemen. Moet ik nu een besluit nemen? Nee laat Big Brother weten, je kunt rustig even nadenken en bijkomen. Top zegt Randy, dat ga ik zeker doen. Maar of dit betekent dat Tom en Nouchka ook een vrijstelling krijgen omdat zij al een duel gewonnen hebben wordt niet duidelijk

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.9]

Ook interessant:

2 Reacties

Alex 6 februari 2024 - 12:54

Over vrijstellingen is niets gezegd. Maar ik denk dat Randy niet snel weggestemd zal worden.

Beantwoord
Marc Croes 8 februari 2024 - 08:23

Tyron blijft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page