Home » Nouchka keert terug in het Big Brother huis nadat ze het duel met Randy gewonnen heeft

Nouchka keert terug in het Big Brother huis nadat ze het duel met Randy gewonnen heeft

Door BigBrotherNederland

Gisteren heeft Randy Nouchka en Sabeau uitgedaagd voor een duel in het solo house. Uiteindelijk ging Nouchka richting het solo huis om het duel te spelen. Op deze nieuwe dag is dit duel al gespeeld. En wie de winnaar is van het tweede duel wordt al snel duidelijk…

Nouchka loopt het huis weer in en zegt blij dat ze het gered heeft. Ze krijgt knuffels van haar medebewoners. Het was echt zwaar laat ze weten en dacht dat ze ging verliezen. Het was heel tof met Randy. Het spel, er waar vier verschillende kleuren palen en gekleurde blokken met nummers 1 tot en met 5. Je moest zo snel mogelijk die blokken op de juiste kleuren palen zetten gerankschikt van 1 naar 5. Ik zag het totaal niet, Randy was echt goed bezig en ik dacht oh nee. Maar plotseling zag ik het. Een leuk spel maar het heeft maar 5 minuten geduurd voegt ze eraan toe. Randy was wel blij dat ik het was. Basiri vraagt of het nu weer goed met Randy gaat. Ja antwoordt Nouchka. En straks komt er weer iemand nieuw daarheen. Maar wie zou Randy nu uitdagen?

Ondertussen gaat de langdurige verdienopdracht met de waterloper ook gewoon door. De bewoners zijn daar druk bezig mee en doen dit in verschillende shifts. Ook vannacht is alles goed gegaan. Wat gaat de rest van de dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.1]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 6 februari 2024 - 12:51

Ik hoop dat Randy nu eens wint. Zo lang daar in je eentje zitten is echt niet leuk.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page