Home » Jimmy vreest dat Sabeau en Nouchka dingen gezien hebben over hem die ze tegen hem gaan gebruiken

Jimmy vreest dat Sabeau en Nouchka dingen gezien hebben over hem die ze tegen hem gaan gebruiken

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben Dilano, Jimmy en Tom het over het spel. En dan voornamelijk over het solo house. Randy heeft Sabeau en Nouchka uitgedaagd. Nouchka is uiteindelijk naar het solo house gegaan en moet het opnemen tegen Randy. De mannen spreken over het mogelijke vervolg.

Jimmy zegt dat als Randy wint hij niet geloofd dat ze hun zou uitdagen. Dat weet je nooit antwoordt Tom. Die weet van iedereen iets. Die heeft alles meegemaakt op een andere manier. Jimmy bekijkt het nu ook op een andere manier. Ze heeft ons ook gezien in de kasteel kamer merkt Jimmy op. Ze weet van mijn slechte ochtend. Ja vraagt Dilano. Ja gaat Jimmy verder, dat is wel gevaarlijk. Maar zij weet dat niet vraagt Dilano doelend op Sabeau. Dat zegt ze gaat Jimmy verder, maar jij kijkt door een roze bril. Oke lacht Dilano, beoordeel jij het maar dan. Ik heb het gevoel dat zij het niet weet. Natuurlijk wel zegt Jimmy. Ze mag het niet zeggen en dat vind ik prima. We hebben niks verkeerd gedaan benadrukt Dilano. Nee zegt Jimmy op zijn beurt maar zij kan op je bord schijten en dat interesseert je dan ook geen ene reet. Maar wat zou zij gezien hebben vraagt Dilano. Dat weet ik dus niet antwoordt Jimmy maar wel dat ik zo emotioneel was en dat het schattig en mooi was. Dat het aangaf wat voor persoon ik zou zijn. En wat voor persoon ik ben merkt Dilano op. Zou zijn mij als dreiging zien dan? Nee zegt Jimmy, zij is best wel te verslaan. We moeten morgen even kijken en je moet eerlijk zijn. We moeten het als duo gaan beslissen merkt Dilano op. Je moet jezelf ook afvragen of je je in die positie wilt zetten. Nu zien ze alleen mij als sterk. Dus als ik die win verwachten ze dat en als jij die wint denken ze oh. We gaan er morgen gewoon naar kijken zegt Jimmy. Je moet het niet doen. Als jij het graag wil doen dan laat ik je dat doen. Wie weet worden we niet gekozen, jezelf niet gek maken. We hebben goede communicatie en dan gaan we er samen wel uitkomen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 6 februari 2024 - 12:49

Dat probleem heb je bij elke nieuwe bewoner. Maar die heeft niet meer gezien dan de kijkers thuis en daar moet je ook rekening mee houden met je gedrag.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page