Home » Jimmy waarschuwt teamgenoot Dilano voor medebewoner Sabeau

Jimmy waarschuwt teamgenoot Dilano voor medebewoner Sabeau

Door BigBrotherNederland

Dilano lijkt nieuwe bewoner Sabeau leuk te vinden. En dat is bij teamgenoot Jimmy ook opgevallen. Afgelopen avond spraken de twee erover op de bank. Jimmy lijkt Dilano wel te waarschuwen.

We gaan het gewoon ontdekken zegt Dilano. Wat het dan ook is. Voor hetzelfde geld is het niet dat je denkt dat het is he antwoordt Jimmy. Ik denk het niet, jij wel vraagt Dilano. Ik weet het niet zegt Jimmy. Ik weet het oprecht niet maar het kan he. Ik gun het je wel. Ik gun het mijzelf ook lacht Dilano, het is niet waarom ik hier ben. Nee oke zegt Jimmy maar het is wel iets wat je makkelijk uit je game kan halen. Ik heb het eerder gezien, dit is niet voor het eerst dat het gebeurt. Maar het loopt nooit goed af. Als mensen dit doorhebben zullen ze jullie beide op de lijst zetten. Ja antwoord Dilano, daar moeten we het dan misschien even over hebben. Dat het minder opvallend…. Maar zo opvallend is het toch niet? Iedereen heeft het er volgens Jimmy over. Er is ook niets anders hier. Jullie gaan met zijn tweeën eten, dit en dat. Ze is hier een dag he. Daar kan ik ook niks aan doen dat we klikken merkt Dilano op. Je zei het al vanaf het begin af aan dat je benieuwd naar het meisje was gaat Jimmy verder. Misschien heeft ze het ook gehoord he. Ik denk wel dat ze oprecht is antwoordt Dilano. Ik ook zeg Jimmy maar het is één dag. Je moet het jezelf tijd geven. Ik weet het zegt Dilano, maar zij trekt ook naar mij toe. Dat zeg ik niet maar ik zie jouw kop al zegt Jimmy. Ik zie het wel gebeuren over twee weken zit je huilend op je bed. Nee lacht Dilano dat gaan we niet doen. Denk je echt dat mensen zo gaan stemmen? Luister het is de wet van reality benadrukt Jimmy. Dat ga jij niet veranderen. Ik heb het over de mensen hier zegt Dilano. Kop bij de game, iets subtiler merkt Jimmy op. Ik snap het wel maar van de ene kant is het ook een prijs. Ja geeft Dilano toe maar buiten is het toch weer anders. Maar zover is het nog allemaal niet, er is een klik. Die ben ik aan het ontdekken en zij ook. Dat moet je ook doen benadrukt Jimmy. Maar wel iets subtieler eindigt Dilano.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.4]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 6 februari 2024 - 12:46

Is Jimmy jaloers?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page