Home » Big Brother maakt een einde aan de langdurige waterloper opdracht

Big Brother maakt een einde aan de langdurige waterloper opdracht

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben een langdurige verdienopdracht gekregen van Big Brother. Ze moeten voorkomen dat een waterloper leeg loopt. Het water moet worden opgevangen en weer terug worden gegoten in de waterloper. Hoe lang deze opdracht zou duren was voor de groep niet duidelijk. Maar daar kwam afgelopen avond verandering in.

Terwijl Ashley en Karen bij de waterloper staan neemt Big Brother het woord. Bewoners, jullie zijn doorzetters. Dat hebben jullie bewezen met de waterloper. Zonder huilen, zonder klagen, soms met best wat enthousiasme, hebben jullie deze opdracht tot een goed einde gebracht. De opdracht heeft één dag en 37 minuten geduurd. Voor de cijfer freaks: dat is 47 uur en 37 seconden, dat zijn 171.430 seconden. Een mooie prestatie en dus geen 2000 euro uit de jackpot, nee er komt 1000 euro bij. De groep juicht het enthousiast uit. Jullie mogen stoppen met water opvangen. Terwijl de groep nog enthousiast juicht verandert de jackpot aan de muur naar het totaalbedrag van 95.800 euro. Bewoners nog even praktisch, ik weet dat sommigen van jullie hunkeren naar een zwembad. Om te voorkomen dat de concoon ruimte een zwembad wordt mag je de bak leeg laten lopen in de wasbak of het toilet en breng dan de lege installatie dan voorzichtig naar de voorraadkamer. Dank jullie wel. Het makkelijkste is om het water in een pan te doen en die dan in de wasbak of wc leeg te maken.

Tom, Basiri en Glenn verhuizen de installatie naar de voorraadkamer en vangen daar het water op in een pan om deze vervolgens te legen in de wasbak. En dat duurt enige tijd. De groep is blij dat ze er vanaf zijn. Als alles opgeruimd is hebben de bewoners een gezellige avond die voornamelijk bestaat uit spelletjes doen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.4]

Ook interessant:

2 Reacties

Dorien 7 februari 2024 - 09:04

Nu al? Had van mij wel tot zaterdagmiddag mogen duren.

Beantwoord
Arjan 7 februari 2024 - 09:56

Vorig jaar duurde het veel langer toen ze het water moesten tegen houden

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page