Home » De genomineerden genieten van een luxe diner, ze moeten een nachtje overnachten en dan weer terug naar het huis

De genomineerden genieten van een luxe diner, ze moeten een nachtje overnachten en dan weer terug naar het huis

Door BigBrotherNederland

Gisteren kregen de bewoners in het huis de opdracht om voor de genomineerden Ashley, Tyron en Nouchka een diner te maken. Als het diner klaar is gaan de genomineerden vanuit het solo house richting de gameroom en wachten daar af op wat er komen gaat.

Ronahi, Randy en Doriana komen al snel de gameroom in met de eerste gang. Ik zou zeggen welkom op deze Big Brother avond zegt Ronahi. Wij gaan jullie deze avond bedienen, geniet ervan! Doriana vertelt daarna wat ze te eten krijgen, ze beginnen met Tom kha kai soep. Geniet ervan benadrukt Randy, het is met liefde gemaakt. Daarna gaan Randy, Ronahi en Doriana weer richting het huis. Wat ziek zegt Tyron, de genomineerden wensen elkaar smakelijk eten en beginnen aan de eerste gang. De tweede gang biefstuk met champignon saus wordt geserveerd door Basiri, Glenn en Karen. Volgens Tyron was het kapot lekker. Het toetje wordt geserveerd door Sabeau, Tom en Allice. Het toetje is chocolade mousse met aardbeien. Als alles op is neemt Big Brother het woord. Bewoners, ik hoop dat jullie heerlijk hebben gegeten. Jullie brengen de nacht door in het solo house. Morgen gaan jullie terug het huis in. We hebben een slaapfeestje grapt Nouchka. Ze zijn blij dat ze toch weer het huis in mogen. Dat ze iedereen kunnen zien en de liveshow samen kunnen doen. Daarna gaan de genomineerden weer terug naar het solo house.

In het solo house staat een aangename verrassing te wachten. Daar ontdekt het drietal dat er nu drie bedden staan. Voordat ze gingen waren dit er nog twee. En daar zijn Ashley, Tyron en Nouchka blij mee. Enthousiast pakken Ashley en Nouchka hun koffertjes uit. Het was een big surprise merkt Noucka op. Gewoon genomineerd en dan zo lekker eten zegt Tyron. Echt leuk. Wij in doemscenario’s denken eindigt hij lachend…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.3]

Ook interessant:

3 Reacties

Xxx 9 februari 2024 - 08:30

Tjongejongejonge wat een raar mens Asley
Bb llat ze al slapen tot 09,00 uur meeste mensen hebben er al een halve dag op zitten

Met zn drietjes in t zomerhuis twee mensen in de weer met ontbijt wassen enz en wie ligt er nog in dr stinknest Ashley pffffff ga naar huis raar mens

Beantwoord
Alex 9 februari 2024 - 09:44

Spannend morgen.

Beantwoord
Marc Croes 9 februari 2024 - 17:46

Tyron blijft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page