Home » Ashley keert weer terug in het Big Brother huis, met flink wat emotie

Ashley keert weer terug in het Big Brother huis, met flink wat emotie

Door BigBrotherNederland

Gisteren werd bekend dat Noucka niet meer terug zou eren naar Big Brother. Genomineerde Ashley mocht weer terugkeren in het huis. En dat zorgt voor de enige emoties bij haar…

De bewoners hoeven na de live show niet lang te wachten voordat de bewoner die niet afgevallen is weer binnen komt. Ashley stapt met een grote glimlach weer uit het huis. De groep klapt enthousiast er volgen knuffels en Ashley reageert emotioneel. Ashley dacht echt dat het klaar zou zijn. Ook Karen is erg blij dat Ashley weer terug is. Ik kan het niet geloven zegt Ashley, ik ben helemaal van slag. Ik geloofde het niet meer zegt ze tegen Randy. Ik moest zo hard huilen, ik kon niet meer stoppen. Ik geloof in getallen en dacht driemaal een scheepsrecht. Ronahi had flink wat kippenvel, je staat hier nog steeds he merkt ze op. De emotionele kant moet je ook gewoon laten zien. Het maakt je nog mooier. Karen geeft toe dat de paniek bij haar toe sloeg terwijl ze Ashley knuffelt.

Ashley ploft daarna op de bank, ik kan niet meer zucht ze. En lacht dat ze een week gespaard wil blijven. Ze verteld daarna aan Jimmy en Karen dat ze niet kon stoppen met huilen in de draaideur. Het was vreselijk, zo intens. Je bent er weer merkt Jimmy op. Daarna wordt er gespeculeerd over het nieuwe thema van de week en of de duo’s nu gewisseld gaan worden. Maar hoe dat afloopt lees je zo in een nieuw nieuwsbericht.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.3]

Ook interessant:

8 Reacties

Eric 11 februari 2024 - 07:49

Jammer, heeft geen tijd gekregen, ze waren er goed bang van , ook de mannen, nu zullen ze wel moeten spelen, gedaan met duo’s, zullen dan eens zien wie er uit de bus valt, eerst de roddelmiekes

Beantwoord
Xxx 11 februari 2024 - 08:38

Flink balen dat ze weer terug is slaat werkelijk nergens op…

Beantwoord
Alex 11 februari 2024 - 09:06

Fijn dat ze weer terug is.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 11 februari 2024 - 09:52

Over snakes gesproken.

Beantwoord
Rvnzal 11 februari 2024 - 10:30

Jimmy, dilano en Ronahi roddelen de hele dag door over alles en iedereen. En dan ashley een sneaky persoon noemen. Ongelooflijk. Ik heb geen favoriet maar je kan niet ontkennen dat ashley recht voor de raap is. Maar er zitten zoveel bange muisjes daar dat die verder komen. Zo’n Ronahi of jimmy zou als individu totaal niet ver komen en zal het op een andere manier moeten spelen. Enge lui

Beantwoord
Gerardus 11 februari 2024 - 13:28

Mooi dat ze terug is wat zullen sommige bewoners geschrokken zijn van haar terug komst, en zijn bang voor de volgende nominaties…

Beantwoord
Lili 12 februari 2024 - 01:48

Heerlijk dat ze terug is.

Beantwoord
MXX 12 februari 2024 - 11:56

Fijn dat ze terug is!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page