Home » Big Brother kondigt het nieuwe thema aan: love & surprise week en Tyron en Sabeau vormen een nieuw duo

Big Brother kondigt het nieuwe thema aan: love & surprise week en Tyron en Sabeau vormen een nieuw duo

Door BigBrotherNederland

Nadat Ashley weer teruggekeerd is in het Big Brother huis duurt het niet lang voordat Big Brother zich meld. Als eerste gaat de draaideur open. Big Brother neemt het woord. Ashley, voor jou een gele pin zonder nominatie. Tyron voor jou de donkerblauwe pin want jij vormt vanaf nu een duo met Sabeau. Sabeau rent enthousiast naar Tyron en geeft hem een knuffel. Jeejh mij duo partner zegt ze enthousiast.

Niet lang daarna laat Big Brother weten dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Als iedereen zit neemt hij het woord. Op het scherm wordt eerst een video afgespeeld en Big Brother laat weten dat het deze week een heerlijke week wordt. De week bestaat uit liefde en verrassingen. Want deze week is het love & surprise week. De groep juicht het uit van plezier. Er wordt zelfs gesprongen van blijdschap. Er wordt al snel gespeculeerd over wat er deze week allemaal gaat gebeuren. Doriana vindt het wel een leuk thema. Dit hadden we nodig, even positiviteit in de groep. Daarna besluit Ashley haar koffer uit te pakken. Ze mag voorlopig weer in het huis blijven. Ondertussen passen de bewoners de coin houders aan nu Noucka niet meer in het huis verlaten heeft en Sabeau een nieuw duo vormt met Tyron. Het is nu afwachten op een feestje, welke presentatrice Tatyana al aankondigde in de live show van gisteren…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.8]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 11 februari 2024 - 09:28

Dit is nu de indeling als alles goed gegaan is:
Groen: Danny en Alice
Lichtroze: Dilano en Jimmy
Oranje: Basiri en Karen
Roze: Tom en Ronahi
Lichtblauw: Randy en Doriana
Geel: Glenn en Ashley
Blauw: Sabeau en Tyron

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page