Home » Randy is game master en krijgt zijn eerste opdracht van Big Brother

Randy is game master en krijgt zijn eerste opdracht van Big Brother

Door BigBrotherNederland

Vannacht heeft er een beddenwissel plaats gevonden. Nu iedereen single is en er niet meer in teams gespeeld wordt willen sommigen van bed ruilen. Inmiddels is een nieuwe dag in Big Brother aangebroken, de bewoners zijn na het feestje van afgelopen avond op tijd wakker. Randy wordt door Big Brother naar de dagboekkamer geroepen. Het gesprek wat daar plaatsvindt krijgen we ook mee.

Randy gaat in de dagboekkamer zitten en geeuwt. Niet inkakken nu Randy zegt Big Brother. Je bent de game master. Randy ik heb meteen al een eerste opdracht voor je. Zo meteen wordt er een challenge gespeeld en de inzet daarvan is coins. Dit spel wordt gespeeld door vijf bewoners. Jij bepaald, jij mag kiezen, ook jezelf. Randy roept meteen Jimmy en Dilano. Daarna noemt hij nog de namen van Ronahi, Glenn en Doriana. Big Brother vraagt waarom hij zichzelf niet kiest. Randy legt uit dat het voor hem ook een spel is dat hij de posities mag bepalen en het aan anderen overlaat. Is dit je definitieve keuze vraagt Big Brother. Ja laat Randy weten en Big Brother zegt dat ze dat dan gaan worden. Je mag hier overigens niks over zeggen. Randy gaat daarna weer terug het huis in.

Niet lang daarna roept Big Brother de bewoners in het huis bij elkaar. Als iedereen zit neemt hij het woord. Bewoners, de game master heeft beslist wie van jullie kans maakt om coins te verdienen. Die mensen doen dat om en om in de gameroom. Op het scherm zien jullie nu wie er mogen spelen. Daar verschijnen de namen die Randy eerder gekozen heeft: Dilano, Jimmy, Ronahi, Doriana en Glenn. Big Brother laat weten dat de game master dit beslist heeft. Jullie mogen spelen voor coins. Jullie mogen sportkleding aan doen en dan roep ik dadelijk de eerste naar de gameroom. De groep klapt en de bewoners die mogen spelen bedanken Randy voor zijn keuze. Al snel wordt er gespeculeerd hoe het de rest van de week zal gaan. Zo verwacht Glenn dat Randy naar mate de week vordert alles mag bepalen, voor vrijstelling, power of nomination en een persoonlijke boodschap van thuis. De geselecteerde bewoners maken zich klaar en wachten totdat zij een seintje krijgen van Big Brother om de challenge te spelen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.8]

Ook interessant:

4 Reacties

Hans S 11 februari 2024 - 11:05

Ik gun het Randy wel is een goede gast en kan met iedereen in dat huis door een deur.

Beantwoord
Ingrid 11 februari 2024 - 12:40

Als de game master maar niet teveel mensen van z’n eigen kliekje gaat selecteren, want daar vreesde ik al voor toen jij de gouden enveloppe kreeg.

Beantwoord
Gerardus 11 februari 2024 - 13:24

Vreemd dat hij zijn maatje Tyron niet heeft genomen

Beantwoord
Alex 11 februari 2024 - 15:12

Die duo’s blijken kennelijk niet goed uit te pakken. Dacht Big Brother dat Randy zichzelf zou kiezen? Dan kent hij Randy nog niet. Zijn dit misschien de mensen met de minste coins? Heb al een tijd de stand niet meer gezien.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page