Home » Vijf bewoners moesten verschillende opdrachten uitvoeren voor coins en er zijn weer nieuwe duo’s

Vijf bewoners moesten verschillende opdrachten uitvoeren voor coins en er zijn weer nieuwe duo’s

Door BigBrotherNederland

Randy is de  game master tijdens love & surprise week. Gisteren heeft hij zijn eerste opdracht van Big Brother gekregen. Randy moest vijf medebewoners kiezen voor een challenge. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor Glenn, Jimmy, Dilano, Ronahi en Doriana.

Jimmy wordt door Big Brother als eerste opgeroepen om naar de gameroom te komen. Hij loopt naar de deur, kijkt naar binnen en gaat lachend naar binnen. Wat er precies in de gameroom gebeurt krijgen we niet mee. Dit is pas in de tv uitzending te zien. De bewoners in het huis genieten ondertussen van een ontbijtje. Uiteindelijk komt Jimmy terug maar hij laat weten dat hij niks mag zeggen. Met een glimlach zegt hij dat het heel, heel heel tof was. En het viel volgens hem wel mee viel. Doriana die nog moet is nou wel heel erg benieuwd. De volgende is Dilano die door Jimmy zijn woorden enthousiast naar de gameroom gaat. Uiteindelijk komt Dilano terug en laat weten dat het spel niet tegen elkaar is en iedereen wel wat wint. Daarna gaat hij naar buiten met Jimmy over het spel praten. Uit het gesprek wordt duidelijk dat er niet gesproken mocht worden en horen we iets over een hengel, een belletje, en over een bepaalde route, ergens onderdoor gegaan zijn. Als een soort doolhof. Jimmy zou 15 coins verdiend hebben en Dilano 5. Aan Karen verteld Jimmy uiteindelijk dat je opdrachten moest doen en noemt het mission impossible. Als je ze deed kreeg je muntjes. Over een opdracht verteld hij wel wat. Je moest door touwen en daar zaten belletjes op, die mochten geen geluid maken. Ronahi heeft inmiddels ook gespeeld en heeft 5 coins gewonnen.

Na dit spel heeft Big Brother iets in petto voor de hele groep. Hij roept iedereen naar de banken en spreekt ze toe. Ze zien op het scherm de fotos van alle bewoners. Ze denken dat het om de favorieten gaat of misschien toch een spel. Ook staan er nummers bij. Randy de game master heeft hier ook invloed op gehad. Wat jullie hier zien is een volgorde legt Big Brother uit. Onthoud goed je eigen nummer. In de gameroom zullen jullie in deze volgorde een keuze moeten maken. Kom allemaal naar de gameroom, sportkleding is niet nodig. Als uiteindelijk de bewoners weer terugkomen wordt duidelijk dat er weer duo’s zijn. De bewoners dragen ook weer een badge. De duo’s zijn als volgt: Rohani & Tyron, Sabeau & Dilano, Jimmy & Tom, Doriana & Randy, Alice & Karen, Basiri & Ashley en Glenn & Danny.

 

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 13 februari 2024 - 00:18

Knipperlichtduo’s als het ware.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page