Home » Noucka over haar verblijf in Big Brother, ik was een makkelijke prooi

Noucka over haar verblijf in Big Brother, ik was een makkelijke prooi

Door BigBrotherNederland

Noucka moest Big Brother verlaten na de live show van afgelopen zaterdag. Voordat ze definitief naar huis ging gaf ze nog een interview over haar verblijf in Big Brother. Hoe heeft ze haar korte verblijf ervaren?

TOen ik in het huis was heb ik me met van alles bezig gehouden begint Noucka. Om de gedachten van thuis niet in mijn hoofd te halen. En dat lukte mij perfect, ik dacht bijna niet aan thuis. Ik was in mijn spel, in mijn element, focus. En dan kom je hier in de draaideur en dan zie je je dochter dan stort je gewoon in. Het was maar één week, dat duurt echt niet lang. Maar het leek alsof ik maanden weg was. Het was echt intens, maar wel blij dat ik weer terug ben. Maar van de andere kant ook weer niet, potverdikke. Ik had het niet zien aankomen, maar het komt wel hard binnen omdat ik er net was. Een makkelijke prooi. Ik ben steeds mijzelf gebleven, positief ingesteld maar blijkbaar net niet goed genoeg. Ik was 10 seconden teleurgesteld toen ik genomineerd was. Ik had wel een vermoeden maar het is een spel. Het was tof, ik heb ook een spel mogen spelen en ook gewonnen. Het was fantastisch. Massa’s gelachen met Randy. Ik baal en als ik ergens voor ga dan ga ik er ook voor. Ik ben trots op mijzelf omdat ik altijd mijzelf ben gebleven.

Foto: Tom Cornelissen & Rob Jacobs / RTL

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Ook interessant:

5 Reacties

Elly 13 februari 2024 - 10:35

Je hebt jezelf n makkelijke prooi gemaakt met je graag…te dominant vanaf de eerste minuut dat je binnen kwam en heel aanwezig met je gegil
Misschien maar eens terug kijken die week…misschien leer je er nog wat van

Beantwoord
anny 13 februari 2024 - 12:25

Ashley kan geen sterkere persoonlijkheid dan haar verdragen dat is het probleem en haar lammetjes volgen haar

Beantwoord
Elly 13 februari 2024 - 12:53

Anny……jij ziet alleen wat je wil zien….het is nu wel duidelijk dat je Ashley niet mag hoor, dus dat hoef je niet eindeloos te blijven herhalen..

Beantwoord
Dorien 14 februari 2024 - 07:44

Het is ook wel duidelijk dat jij Noushka niet mag, daar hoef je anderen niet vannte beschuldigen als je het zelf ook doet.

#doeslief

Beantwoord
Elly 14 februari 2024 - 12:37

Dorien….ik val niet x op x in herhaling ik geef 1antwoord op 1 nieuw bericht en niet 10 x in verschillende berichten
en overigens wat ik anderen te melden heb gaat jouw helemaal niks aan…als ik jouw nodig heb fluit ik wel

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page