Home » Jimmy gaat het gesprek aan met Dilano over de opmerking die hem gekwetst heeft

Jimmy gaat het gesprek aan met Dilano over de opmerking die hem gekwetst heeft

Door BigBrotherNederland

Jimmy voelt zich niet fijn door een opmerking van Dilano. Jimmy zei eerder tegen Dilano dat hij moest gaan strijden voor de power of nomination game en dat hij hem nodig had. Waarop Dilano zei dat het voor hem niet handig zou zijn om de power of nomination te winnen. Dat schoot bij Jimmy in het verkeerde keelgat. Afgelopen avond besluit Jimmy dan ook het gesprek met Dilano aan te gaan.

Wat je zei in de slaapkamer begint Jimmy, dat gaf mij een slecht gevoel. Als ik tegen jou zeg maatje ik heb je nodig. En als jij dan zegt ik denk niet dat het slim voor mij is om het te halen… Je liet mij ook niet uitpraten antwoordt Dilano, je was al weg. Ik was nog niet klaar met praten. Ik heb jou in de situatie met Ronahi gezien merkt Jimmy op. En dan is jouw reactie heel anders. Dan wil je alles op alles zetten maar je zou dat nooit zo bij haar zeggen. Toen had ik de informatie nog niet die ik nu had antwoordt Dilano waarop Jimmy laat weten dat hij nu ook informatie heeft. Ik vertrouw jou 100 procent maar dit brengt mij in een gevoelige positie. Ik beschouw jou echt aan mijn maatje benadrukt hij. Ik wil gewoon het gevoel hebben dat ik op je kan vertrouwen ook al zit je nu ergens anders. Dat kan je ook antwoordt Dilano. Ik was nog niet klaar met praten herhaalt hij nog een keer. Jimmy legt nogmaals uit dat het meer om de reactie ging. Ik merk nu dat er een kamp noord en zuid ontstaat en ik wil me daar niet in mengen. Dilano ontkent dat hij zich daar ook niet in mengt. Je kunt mij nog steeds 100 procent vertrouwen. Ik vertrouw jou wel maar je inschattingsvermogen niet zegt Jimmy. Ik heb het idee dat je hele spel verandert. En je blik vertroebeld. Je bent met een meisje waar je gevoel voor hebt (Sabeau). Je hebt tunnelvisie. En dat vertrouw ik ook niet. Ik wil het spel nog steeds met jou spelen.

Dilano verteld dat hij er nog aan toe wilde voegen maar voor jullie wel. Maar toen ging jij weg. Je kwetste mij echt benadrukt Jimmy waarop Dilano zegt dat dat echt niet de bedoeling was. Je moet ook oppassen met Ronahi en de andere kant benadrukt Jimmy. Niks is wat het lijkt. Klopt zegt Dilano en Jimmy laat weten dat hij met Randy gesproken heeft. Ik wil dit wel gewoon uitgesproken hebben. Dilano zegt dat hij het al zag maar hem in zijn emotie wilde laten totdat hij wat rustiger was. Ik hoop dat je mij nog steeds vertrouwd, ik ga nog steeds strijden en ben bezig met andere dingen voor jullie. Buiten het strijden om de game. Ik weet wat een van de partijen gaat doen. Ik weet dat jij geen gevaar loopt, wie er ook wint. Behalve als duo zijnde merkt Jimmy op. Nee dan ook niet benadrukt Dilano. Daarna komt Ronahi er ook nog even bij zitten en praten over de sfeer in het huis. Dit is gewoon het spel merkt Jimmy op. Daarna knuffelen Jimmy en Dilano en lijkt het weer goed te zijn…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Ook interessant:

5 Reacties

Marc Croes 14 februari 2024 - 11:31

Ashley naar huis ze bemoeit zich met alles die is niet teverauwen

Beantwoord
Gezina 14 februari 2024 - 13:52

Ashley is de enige die te vertrouwen is. Ze is nu eenmaal recht voor de raap en dat waardeer ik. Die elastiek boy is een gluiperd samen met die roddel tante Rohani.

Beantwoord
Lili 14 februari 2024 - 15:02

Helemaal eens…

Beantwoord
Alex 14 februari 2024 - 17:20

Wat een onzin. Als Dilano niet de power of nomination wil moet hij dat zelf weten.

Beantwoord
famdecibel 15 februari 2024 - 05:25

Ik vertrouw niemand uit kamp Ronahi en daar hoort Dylano sinds het pon spel ook bij.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page