Home » De bewoners mogen één voor één binnen 15 minuten post van fans lezen

De bewoners mogen één voor één binnen 15 minuten post van fans lezen

Door BigBrotherNederland

Randy wordt na het vliegtuigje voor Tom naar de dagboekkamer geroepen. Daar heeft hij blijkbaar een opdracht gekregen omdat hij gamemaster is deze week. Als Randy terug komt roept hij de groep bij elkaar.

We hebben tien minuten begint Randy. We moeten een volgorde maken, we mogen één voor één de gameroom in. Daar is de fan post. Er mag maar één iemand steeds naar binnen en het duurt in totaal 15 minuten. De groep reageert enthousiast en Alice vraagt of ze ook iets mee mogen nemen. Randy antwoordt alleen lezen. De groep bepaalt dat iedereen 1 minuut de tijd krijgt om te lezen. Daarna loopt de groep richting de gameroom. De volgorde wordt bepaald. Tom houdt de timer bij, als er 50-55 seconden zijn klopt hij op de deur. Daarna wordt de livestream enige tijd onderbroken. Als er weer beeld is zien we Basiri in de gameroom zijn post doornemen. Zo gaan alle bewoners om en om naar binnen en proberen zoveel mogelijk te lezen. De een heeft meer dan de ander. Ook staan er knuffelbeertjes en liggen in sommige bakjes lekkere snoepjes die door fans cadeau zijn gedaan. Sabeau wordt emotioneel als ze al haar post ziet. Dankjewel snikt ze, het is zoveel. Danny zei eerder dat hij weinig had maar er zit toch meer in de krat dan de vijf brieven die hij noemde. Tom heeft ook foto’s die hij blij is om te zien. Uiteindelijk is iedereen geweest en is er circa nog 50 seconden over. Sommige bewoners gaan nog even naar binnen om een snoepje uit hun kratje op te peuzelen. Daarna zijn de vijftien minuten echt op en is iedereen blij van wat ze hebben kunnen zien.

Sabeau is in tranen. Ze heeft gelezen dat ze niet moet twijfelen aan zichzelf en dat maakt haar emotioneel. Jimmy heeft niet alles opgeslagen en daarom was hij zo boos dat hij het niet gekocht heeft eerder deze week. Hij had een lange brief van een fan. Ashley had een grote doos met een beer en chocolade. Basiri is ook erg blij, een paar fans is altijd leuk. Ronahi vindt dit echt een besef momentje. Glenn heeft ook een kaartje van familie gehad en Danny ook. Ashley neemt zich voor alles in de lijsten. Iedereen is blij en de post van fans heeft de groep goed gedaan.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]

Ook interessant:

5 Reacties

Ostyn luc 15 februari 2024 - 17:37

BB vroeg geld voor geschenken van de fans. 100000€ inzet maar geld vragen voor uw koffer, geld vragen voor de fanmail, kunnen misschien nog een eindafrekening voor de catering. Zo is het gemakkelijk maar niet eerlijk.

Beantwoord
Alex 15 februari 2024 - 22:26

Één minuut is wel erg kort. Die post krijgen ze waarschijnlijk wel aan het eind.

Beantwoord
Lili 15 februari 2024 - 22:28

Fantastisch voor iedereen.

Beantwoord
Hans S 16 februari 2024 - 09:56

Raar hoor geef gewoon al die post het is tenslotte van de bewoners wat fans hebben opgestuurd daar heeft Big Brother niks mee te maken , en anders hadden ze er gewoon niks over moeten zeggen of ruchtbaarheid aan moeten geven.

Beantwoord
Bianca 16 februari 2024 - 11:46

Ik zou als iedereen een beertje heeft die ook daadwerkelijk geven. eigenlijk is het ook niet leuk voor de fans dat ze geld en aandacht hebben besteed aan toch een vreemde.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page