Home » Doriana vindt dat Ashley alles op Randy afschuift, ze doet uitgebreid verslag over het heftige gesprek

Doriana vindt dat Ashley alles op Randy afschuift, ze doet uitgebreid verslag over het heftige gesprek

Door BigBrotherNederland

Gisteren hebben Ashley en Doriana een gesprek gehad. Ashley wilde weten waarom zij steeds een target is voor een nominatie. Na dit gesprek doet Ashley nog uitgebreid verslag bij Alice, Karen, Tom en Danny. Ze herhaald nog eens wat er allemaal gezegd is. En dat ze sfeerbepalend en een gevaarlijke vrouw zou zijn. Maar uitleggen kan ze niet. Dat heeft ze toch net merkt Karen op. Dat gevoel moet volgens Ashley wel ergens vandaan komen. Maar ze verwacht dat het door haar directheid komt. En wilde de informatie graag even delen met hun voor het geval ze Big Brother moet verlaten.

Ook Doriana neemt Randy afgelopen avond even apart in de slaapkamer. Ze herhaalt daar ook hoe het gesprek verlopen is. Maar ze zei ook dat onze groep een lijst zou hebben merkt Doriana op. Randy lacht en ik vroeg wat voor lijst. Iemand is mij dat komen vertellen zei ze. Dat is altijd merkt Randy op. Of ze verzint het en wij zouden daarvan op de hoogte moeten zijn. Wij willen niet eens een groep zijn. Ik heb ook tegen haar gezegd dat het voelt alsof er twee groepen zijn gecreëerd. Ze wijst mij als leider aan, dat wil ik niet eens. Volgens Doriana schuift ze het op hem af. Ze heeft mij ook gekwetst met die opmerking over Alice voegt ze eraan toe. Terwijl als iemand anders die rol had die hetzelfde zou hebben gedaan. We zijn hier voor onszelf. Het was echt een heftig gesprek en ik begon eerst nog te geloven dat ze goede bedoelingen had. Speelt zij het dan zo goed of heb ik het mis. Nee zegt Randy, zij is gekomen om dit te doen. Zij heeft vanaf het begin gezegd het spel van twee kanten te spelen. Ze gaat overal heel ver op door merkt Doriana op. Ze speelt gewoon sneaky zegt Randy op zijn beurt. Ze geeft mij het gevoel dat ik mijn vriendin voor de bus heb gegooid zegt Doriana. Om haar eruit te krijgen. Dan heb ik zoiets van we zitten in een spel. Iedereen speelt het op zijn manier. Ik heb het met haar uitgepraat en ik hoef niemand verantwoording af te leggen. Het zit nu wel goed tussen Alice en mij. Maar ik hoop niet dat ze beïnvloed gaat worden. Randy is bang dat dat wel gaat gebeuren. Ze speelt het spel gewoon op een vieze manier. Het is gewoon gemeen. En ik denk dat we ons volgende week moeten verdedigen, we moeten vrijstelling hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Ook interessant:

16 Reacties

Gonny Roosen 16 februari 2024 - 10:08

De enigste die het vies spelen zijn jullie groepje, Ashley heeft gelijk, hoe ver ga je om je vriendin erop te zetten om Ashley eruit te krijgen

Beantwoord
john 16 februari 2024 - 10:09

Ahsley speelt haar spek verdomd goed en ik begin toch langzaamaan te genieten van haar tactieken en spanningen die zij creëren kan om het hele huis in beweging te houden. Super ga zo door? Jij moet blijven, omdat anders het hele huis ineen stort.

Beantwoord
Gezina 16 februari 2024 - 10:16

Weet een leuke verjaardagskado voor Doriana. Eruit want ze is gediskwalificeerd. Goed van Ashley dat ze de muts op zet van de generaal. Geweldig dat is Ashley . Zegt wat ze denkt.

Beantwoord
Natasja 16 februari 2024 - 10:17

Ashley speelt het spel idd heel erg smerig ik moet haar niet ze doet vanaf t begin al zo. zei moet eruit maar ze heeft het al 3x overleeft dat snap ik niet maar we zullen weer zien.

Beantwoord
Ward 16 februari 2024 - 12:58

Randy kreeg het vertrouwen van de ganse groep en heeft het spel vies gespeeld onder invloed van Doriana en Ronahi. waardoor er nu duidelijk 2 groepen zijn in het huis door zijn keuzes.

Beantwoord
D. Pison 16 februari 2024 - 13:19

Graag nog een sanctie voor Doriana. Zij moest zwijgen van Big Brother over de nominaties, maar deed dit niet. Voor volgende week genomineerd staan zou terecht zijn.

Beantwoord
Alex 16 februari 2024 - 15:53

Alleen de kijkers konden het horen, weliswaar eerder dan de bedoeling was.

Beantwoord
D. Pison 16 februari 2024 - 13:31

Morgen 2 personen naar huis? Basiri en Karen, “de laagsten” in de polls, laten die maar naar huis gaan. Brengt hopelijk wat lucht in de groep. Wat een verschrikkelijk gekonkel in het huis, dit jaar. Lijkt erger dan in voorgaande afleveringen. het lijkt wel een jankende kleuterklas! Mensen, het is EEN SPEL! Er moet nu eenmaal genomineerd worden, er moeten mensen UIT!!! De bedoeling is dat er één persoon wint!!!!!

Beantwoord
D. Pison 16 februari 2024 - 13:36

Er was eens een aflevering, jaren geleden waarin een geldbedrag beschikbaar werd gesteld om met dat bedrag vrijwillig het huis te gaan verlaten…………….Ik zou heel benieuwd zijn wie die gelegenheid zou aangrijpen………………………….Groetjes

Beantwoord
Lili 16 februari 2024 - 13:43

En vergeet die Dylano niet…dat is het mannetje dat je ook in de gaten moet houden…miezerig mannetje hallo…hij en zijn Rohani eruit aub…

Beantwoord
Alex 16 februari 2024 - 15:54

Dat is natuurlijk helemaal foute boel. Dan kunnen ze net zo goed het prijzenbedrag onder alle deelnemers verdelen.

Beantwoord
Eduard 16 februari 2024 - 20:45

Stemmen op Ashley mensen!! Als zij eruit ligt is de spanning ook weg. Doriana en Ronahi eruit zij verpesten juist alles met dat nep gedoe! Ashley zegt alles recht voor zijn raap en daar kunnen ze niet tegen!

Beantwoord
Monique 17 februari 2024 - 05:14

Ashley speelt het spel helemaal niet goed, anders zat ze niet elke week op de bank. En ze heeft allemaal beweringen in haar hoofd die niet kloppen. Ze is zo overtuigd van zichzelf dat ze andere ook kan overtuigen.

Beantwoord
Ostyn luc 17 februari 2024 - 16:26

De gepaste uitleg voor de strubbelingen in BB : Ashley kijk aub in eigen boezem.

Beantwoord
leeke 17 februari 2024 - 16:28

Doriana en Ronahi naar huis.. Ashley blijven ..

Beantwoord
Meiss 17 februari 2024 - 18:28

Het maakt niet uit hoe vaak je op de bank zit. Je speelt het spel goed als je in het huis blijft😉

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page