Home » Ashley spreekt Doriana aan over de nominatie, waarom is ze een target?

Ashley spreekt Doriana aan over de nominatie, waarom is ze een target?

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners post van fans mochten zien besluit Ashley het gesprek met Doriana aan te gaan. Ashley is wederom genomineerd en daar hebben Doriana en Randy voor gezorgd omdat zij power of nomination hadden.

Ashley begrijpt dat ze op haar gestemd heeft. Ik kan enigsinds wel indenken hoe of wat. Maar ik ben benieuwd, niet perse naar de reden maar wel benieuwd naar wat jij in mij ziet wat je in een ander niet ziet. Doriana legt op haar beurt uit dat ze een sterke speelster is. Maar dat zijn er meerdere. Je bent ook slim, je weet waarmee je bezig bent. Je pakt alles slim en doordacht aan. Je bent sterk in de spellen en de inzicht games. Ik denk dat je ook wel een tactische speler bent. Je hebt zelf gezegd ik kom niet voor vriendschap maar voor het spel. Dus als ik al die dingen bij elkaar leg concludeer ik dat jij een gevaarlijk iemand kan zijn voor mij. En aan de andere kant voel ik dat er twee groepen aan het komen zijn. Wat heel jammer is want je wilt samen in een groep zijn. En soms heb ik een beetje het gevoel dat jij daar een bepalende factor in bent. Waarom denk je dat dan vraagt Ashley op haar beurt. Je trekt soms meer mensen naar u antwoordt Doriana. Weggaan van de groep, terwijl we samen kunnen zitten. Maar waarom denk je dat dat van mij komt vraagt Ashley. Dat is een gevoel wat ik heb laat Doriana weten. Ik kan fout zitten, het is een gevoel benadrukt ze. Ashley zegt dat ze het bijzonder vindt. Ik zou keuzes maken op dingen waarvan ik het echt weet. Het kan anders gevolgen hebben.

Ashley begint daarna over de “groep” van Doriana. En vraagt wat het aandeel van hun is bij het scheiden van de mensen. Ik weet dat niet antwoordt Doriana. Ik wil dat ook niet en weet niet hoe het komt. Je hebt niet een gevoel waar dat vandaan kan komen vraagt Ashley waarop Doriana haar hoofd schud. Jij wel vraagt Doriana. Absoluut zegt Ashley, daar heb ik het met Randy ook over gehad. Dat hij daar zeker een aandeel in heeft vanwege zijn keuzes. En daar is het ook wel echt begonnen. Ik weet hoe het gegaan en waar het veranderd is omdat ik sinds het begin hier ben. De laatste week zijn er best wel wat keuzes gemaakt vanuit zijn positie die voor verandering hebben gezorgd. Maar ook hoe bepaalde keuzes worden gemaakt. Maar dat mag, de laatste week is dat wel drastisch toegenomen betreft groep scheiding. Volgens Doriana heeft de gehele groep wel voor Randy gekozen. Wij als groep hebben hem vertrouwd en hij is nu kwetsbaar omdat iedereen in zijn kaarten kon kijken. Ashley antwoordt dat hij het anders kon doen maar hij heeft het zo gedaan. Dat mag maar het heeft wel voor verandering gezorgd. Maar jouw gevoel dat ik de leiding zou nemen om mensen weg te trekken komt niet zomaar aanzetten. Dat is gewoon een bepaald gevoel zegt Doriana. Je hebt soms een sfeer bepalende rol. Ashley vraagt wat ze dan precies bedoeld maar Doriana kan daar geen uitleg op geven. Ashley vindt dat als iemand a zegt je ook b kan zeggen. Je moet het wel kunnen verklaren. Maar je loopt er in vast. Nee zegt Doriana, maar ik hoef niet alles te zeggen. Ik vind het al bijzonder dat je mij erover te praten. En dat je nu komt vragen waarom je genomineerd bent. Ashley reageert vrij fel, dat heb ik nooit gezegd. Ik vraag aan jou wat maakt dat jij voor mij kiest. En wat zie jij in mij wat een ander niet heeft. Ik heb je mijn reden gegeven antwoordt Doriana. Ik heb genoeg gezegd en wil daar niet op ingaan. Het is geen makkelijke positie waar we in staan.

Eigenlijk is het mijn vraag wat mij een target maakt gaat Ashley verder. Daarnaast heb ik ook wat anders wat ik echt vies vindt en dat is dat je Alice je vriendin gebruikt om mij eruit te krijgen. Dat is uw mening antwoordt Doriana, iedereen speelt anders. Ik heb met haar gesproken en uitgepraat. Iedereen speelt zijn spel op zijn manier. Ashley vindt dat al goed maar ze vindt het wel erg bijzonder. Ik vind dat heftig. Dat was ook heftig geeft Doriana toe. Ik voel mij ook schuldig. Maar ik vind je wel een beetje aanvallend. Het was niet een gemakkelijke keuze, het was moeilijk benadrukt ze. Wat is er met mij aan de hand dat je je vriendin hiervoor in wil zetten vraagt Ashley. Doriana lacht, ik ga niet met handen en voeten uitleggen waarom ik het doe. Ik vind dat ik al veel verteld heb en niet meer hoef te vertellen. Ik ben bij mijzelf gebleven, bij mijn gevoel gebleven en goed met Randy overlegt. Ashley blijft doorvragen en benadrukt dat het geen aanval is of omdat ze boos zou zijn. Maar als je iets zegt moet je het ook verklaren, ik ben gewoon benieuwd. Doriana herhaalt dat ze er niet te diep op in wil gaan. Ik vind het niet fijn dat jij zegt jij bent de enige die het zegt en de rest niet. Maar ik trek hier de lijn en meer ga ik niet zeggen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Ook interessant:

13 Reacties

Gerard 16 februari 2024 - 09:06

Heerlijk toch dat Ashley met de mensen praat alleen ze geven ineens allemaal een ander antwoord.

Beantwoord
Chelly 16 februari 2024 - 09:26

Ashley kan het niet hebben
Manipulatie is haar vak en ze wordt overtroeft.Ha ha

Beantwoord
Ostyn luc 16 februari 2024 - 09:52

Beseft ze dan niet hoe ze zich zelf naar de slachtbank leidt?

Beantwoord
Xxx 16 februari 2024 - 10:15

Doriana wat heb jij een dikke pluim verdiend hoe netjes jij bleef tijdens deze zeeeer dominate aanval van ashley

Allereerst vroeg ze op een schertsende lacherige manier in de hele groep wat maakt dat jij mij nomineerd en jij doria reageert dat wil ik best bespreken maar prive met jou
Waarop ashley wederom schersend zegt ja maar als we dat hebben gedaan mag ik dan alles door vertellen aan de hele groep pffff je broek zakt er vanaf van deze zeer overdreven dominante vrouw🤮😈

En later wat hier boven in t verslag beschreven wordt

Nou ik wou dat iedere kijker de live beelden heeft gezien hoe dat op zo’n misselijke dominerende manier ging en jij doriane bleef netjes en correct (eerlijk gezegt had ik t geduld niet bewaard bij deze onmogelijke pestkop vanneen ashley)

Dan vandaag is jou verjaardag van harte gefeliciteerd 🎉🌹🥂

Maar op deze heugelijke dag begont t vanmorgen al tyron zei bij t opstaan ik wil graag een groepsgesprek hoe de sfeer nu al dagen lang is mensen kunnen r niet van slapen…..

Nou toen jij bij t ontbijt een keurige speetch, waarin je vraagt om er met zn allen een positieve dag van te maken

Niu ashley probeert keer op keer samen met karin(wat ik niet snap waarom karin zich zo laat doen erg jammer)
Om jou dag te verzieken bah alle aandacht blijft ze opeisen voor de camera en bewoners
Wil ze morgen een ruziedag en lacht schersent
En zet ze terwijl t jou dag is expres een muts op met generaal gvd wat een k…wijf ben jij ashley

En continu gillend voor de camera badkamer keuken op tafel met karin stem op ons stem op ins en luedjes zingen pfffff big brother t is ver over tijd dat je in moet grijpen tegen dit pest gedrag keer op keer en t uitlachen op een misselijke stiekeme manier

Per direct verwijderen en diskwalificeren!!!!!!!
Ze blijft bezig!!!!
En dan negeert ze uw woord ook nog en gaat toch samen slapen wat niet mocht enz enz

Karin jammer jij bent behoorlijk beinvloed door haar met de foute intentie,s blijf weg bij die vrouw dat maakt jou veel meer waard!!!!

Aan allen een fijne feestdag en speciaal voor doriana haar
verjaardag 🎁🎈🎉

Ashley ik hoop dat karma jou vreselijk te pakken krijgt sorry maar wie dit gedrag vertoont wat jij doet verdiend t om als een generaal kei hard op je bek te gaan en jou eigen veroorzaakte oorlog dubbel en dwars te verliezen …..

Ga naar huis vreselijk mens !!!!

Beantwoord
Sonny 16 februari 2024 - 11:20

Ashley is niet eerlijk, zij heeft in het roze kamertje gezegd dat ze een lijst heeft wie er allemaal uit moeten tjalk tjalk tjalk zei ze nog. Niet eerlijk hoe ze zich nu gedraagt.

Beantwoord
Lili 16 februari 2024 - 14:01

Fantastisch dat Asley alweer het lef had haar aan te spreken…Doriana heeft zich geweerd..maar heeft geen antwoord willen geven…waarom op de man (vrouw) vraag…dat ze Alice haar vriendin er zelfs voorgebruikt om zeker haar eruit te kegelen…net zoals Randy Tyron gebruikte…ze hebben toch ook Alice aangesproken…

Beantwoord
Lili 16 februari 2024 - 14:30

Weet je,heb het moment gisteren gezien op de leuning van de bank..als ze tegenover elkaar zaten…toen Asley en Karen even beseften…dat ze samen waarschijnlijk door de deur zouden moeten vertrekken …keken ze elkaar aan …Asley zei doet pijn als ik eraan denk…dat moment…kregen ze allebei het moeilijk…en hebben ze elkaar flink vastgepakt….zo ontroerend en echt…dat is pas de mooie kant van bigbrother…de vriendschap tussen 2 mensen…Go Asley en GO Karen…zo mooi…

Beantwoord
Lili 16 februari 2024 - 14:31

Ook met Tom en Glen met meisjes…

Beantwoord
Alex 16 februari 2024 - 15:50

Doriana hoeft helemaal geen verantwoording af te leggen.

Beantwoord
Ag 16 februari 2024 - 16:07

Ik vind ze geweldig, die Ashley! Recht door zee, totaal niet diplomatisch, niks rond de pot draaien. Is helemaal mijn favorietje niet maar K zie ze verdomme graag bezig. Een beetje “chaos” in de keer !

Beantwoord
Peter 16 februari 2024 - 16:15

Het is echt te hopen dat de mensen de life beelden hebben gezien. Die Doriana en Donahi zijn zo misselijk makend exit met die twee. En een terechte vraagstelling van Ashley kunnen ze niet handelen en beantwoorden ze alleen maar met leugens en draaien om de hete brij heen. Ze hebben het echt moeilijk als iemand eerlijk en recht door zee is.

Beantwoord
Lili 16 februari 2024 - 19:38

Stem op Asley en Karen plezier en recht op de man…heeeeeeerlijk.

Beantwoord
Lisa 17 februari 2024 - 10:56

Ashley krijgt niet de waarheid naar boven. Maar ze spelen allemaal nu het spel. Maar Ashley is mijn favoriet om te blijven. Nu wordt het pas echt leuk.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page