Home » Ronahi in tranen, ze twijfelt of ze wel goed bezig is

Ronahi in tranen, ze twijfelt of ze wel goed bezig is

Door BigBrotherNederland

Vandaag is het een feestelijke dag voor Doriana. Ze is jarig en in het huis wordt de taart dan ook aangesneden. Daarna worden er spelletjes gespeeld. Maar na de lunch voelt Ronahi zich wat minder feestelijk. Ze zit er even doorheen.

Ronahi zou graag iets willen horen van het thuisfront laat ze aan Randy weten. Ik weet ook niet of ik goed bezig ben maar niemand weet dat hier. Gewoon even de bevestiging. Je krijgt dan liefde fan die fan mails maar zit er ook iets van hem bij. Ik dacht vannacht gewoon aan van alles. Doriana komt er ook bij staan en Ronahi vertelt verder. Je krijgt veel liefde van de fans maar dan denk ik f*ck misschien is er ook veel haat. En daar zit ik dan over na te denken en ook of ik wel goed bezig ben. En dat heeft iedereen benadrukt ze. Maar heel de nacht heb ik liggen woelen en denken. Doriana denkt dat de fanmails haar getriggerd heeft. En je het besef gegeven van wow ik zit echt in een tv programma. Mensen zien mij, ik word bekeken. En dat was even een reality check. Ja antwoordt Ronahi, en deze nacht dacht ik echt van ben ik wel echt goed bezig. Volgens Doriana bevestigt die fanmail alleen maar dat je goed bezig bent. Ik had niet zoveel brieven en kaartjes. Je kaarten doos was vol en overal stond winnares van Big Brother. Dat stond bij mij niet hoor benadrukt ze. Dat is wel een bevestiging dat je goed bezig bent. Je moet echt niet aan jezelf twijfelen benadrukt ze. Deze week was gewoon heftig merkt Ronahi op. Het is nu echt begonnen antwoordt Doriana. En het spel scheiden van je persoonlijkheid. Ja zegt Ronahi, ik wil gewoon puur zijn uit het hart. En gewoon zo iets van familie maar ik weet dat ik tot het einde niks hoor. Ik heb gewoon spijt dat ik die brief niet gekocht heb. Doriana benadrukt dat ze zichzelf ook eens op haar eigen plaats moet zetten. Want dat doe je niet. Randy voegt eraan toe dat er wel momenten zijn dat ze dat moet doen. Als je niks hoort is het goed.

Ook Alice komt even een knuffel geven. Je hoeft je geen zorgen te maken over de buitenwereld benadrukt ze. Ja maar ik wil gewoon iets van familie horen antwoordt Ronahi met een snik. Dat snap ik zegt Alice maar je vriend is echt trots op jou. Je bent jezelf, je doet hier je ding. Je bent altijd blij. Je doet het super, super goed. Met alle challenges zet jij je 100 procent in. Je bent er voor iedereen. Kijk hoe zorgzaam en prachtig je bent naar iedereen. Dat maakt jou zo bijzonder en zo prachtig. En dat je dat nu niet hoort van de buitenwereld, als je die woorden kon horen wat ze allemaal willen zeggen. Je doet het zo goed, echt waar. Geloof in jezelf. Geef jezelf soms even die rust. Ik geniet hier ook echt zegt Ronahi. Ik ben oprecht blij dat ik hier ben. Het is weer helemaal oke, ik mis gewoon thuis. Het is echt zo dubbel allemaal eindigt ze.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.4]

Ook interessant:

16 Reacties

Gerard 16 februari 2024 - 15:11

Gewoon lekker Opzouten

Beantwoord
Hans S 16 februari 2024 - 15:55

Er wordt wel zoveel gehuild in dat huis niet normaal meer.

Beantwoord
Erna 16 februari 2024 - 16:23

Helemaal mee eens. Hoe eerder hoe beter!

Beantwoord
Do 16 februari 2024 - 17:02

Je was van de week heel erg gemeen Ronahi, toen Tom aan tafel wilde gaan zitten.
Super vals gedrag, jammer dat je dat doet.
Echt niet leuk hoor 😭

Beantwoord
Sander Groenwold 16 februari 2024 - 17:14

Waarom nu zo’n toon…. Het zijn mensen van vlees en bloed,laten we gewoon met respect met elkaar omgaan! Behandel de ander zoals je zelf behandeld zou willen worden

Beantwoord
Alex 16 februari 2024 - 17:35

Familie zegt altijd dat je het goed doet. Dat zegt niet zo veel.

Beantwoord
AAFKE 16 februari 2024 - 17:42

Ja ga maar lekker naar huis roddeltante

Beantwoord
Lili 16 februari 2024 - 19:17

Ze heeft toch een hart…maar voor hoelang…

Beantwoord
Marjorie 16 februari 2024 - 20:08

Ze is zich gewoon bewust van haar gemene roddel gedrag en door de fanmails beseft ze opeens dat ook de buitenwereld dat ziet…
In een slachtofferrol kruipen kan iedereen!

Beantwoord
Chelly 16 februari 2024 - 20:42

Niemand van ons weet hoe het is om opgesloten te zitten in zo’n kleine gemeente wildvreemden.Je hebt geen idee
Ik kan alleen respect hebben voor deze gasten!Ze vermaken ons op hun manier.Wij zijn de voyeurs

Beantwoord
Eduard 16 februari 2024 - 20:51

Helemaal klaar met dat gejank van die vier, Go Ashley door jou is het lekker spannend kijken naar BB, hopelijk krijg jij de kans om mensen weg te stemmen dat heb je verdiend!

Beantwoord
Jan 16 februari 2024 - 21:44

DAAG Ronahi en neem Doriana mee terug naar Limburg en lekker daarblijven!! Nog nooit zo’n valse en zichzelf goedpratende spelers gezien in Bigbrother!!

Beantwoord
Elly 17 februari 2024 - 09:19

@sander ik hoop dat je het tegen Rohani hebt want dat respect is bij haar ver te zoeken en ja dan krijg je actie reactie en dat is heel normaal in de mensheid….anders zou iedereen onder de makke schaapjes vallen

Beantwoord
efje 17 februari 2024 - 10:21

Nou graag,lekker opzouten.Dat nagemaakte gedoe van haar en Doriana,met dat geroddel bah bah

Beantwoord
Elly 17 februari 2024 - 14:11

@chelly….ze kiezen er zelf voor toch….dan weet je door eerdere uitzendingen in jaren daarvoor hoe t werkt toch….dus sorry voor de roddelaars en jankerds onder hun heb ik zeker geen respect…ga dan gewoon naar huis en geef mensen n kans die wel goed voorbereid zijn

Beantwoord
Bert 18 februari 2024 - 10:19

Ashley denkt nog steeds dat ze een koningin is. Ben benieuwd naar de mannelijke koning

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page