Home » Ashley vraagt aan Jimmy of ze echt zo slecht is als Sabeau beweert

Ashley vraagt aan Jimmy of ze echt zo slecht is als Sabeau beweert

Door BigBrotherNederland

Sabeau heeft afgelopen avond laten weten niet alles te willen delen aan Ashley. Ze vindt haar te tactisch en zou emotionele gevoelens kunnen manipuleren. Ashley besluit dit afgelopen avond met Jimmy en Karen te bespreken.

Hebben jullie de conversatie gehoord vraagt Ashley aan Jimmy en Karen. Met Sabeau bedoel je vraagt Jimmy, Ashley knikt met haar hoofd. Ik zei ook al wat gaat die poes daar nou doen gaat Jimmy verder. Naar het hol van de leeuw lopen. Ik vroeg aan haar wat haar doelen zijn vertelt Ashley. Ze zei dat ga ik niet met jou delen want jij kan dat misbruiken. Ze zei manipuleren. Ik zeg nou, wacht even. Als jij emotionele dingen hebt pas ik dat niet toe. Ze had dingen in mijn intro filmpje gezien, dat is een fractie van een opname. Jimmy heeft het intro filmpje ook gezien, je zegt iets van dat gaat leuk voor mij willen maar niet voor de rest, haha. Maar dat haha zie je niet in de promo. Ik ga mensen manipuleren of zoiets zegt Ashley. Ik zeg dan moet er wat recht worden gezet, ik ga geen emoties gebruiken om de boel te betwisten. Ik begon bijna aan mijzelf te betwijfelen. Uiteindelijk heeft ze het teruggenomen en zou ze het verkeerd hebben verwoord. Het waren ook veel woorden merkt Jimmy op. Het komt erop neer dat ze overgevoelig is zegt Ashley. In zo’n extreme mate dat ze dingen niet durft te delen omdat ze bang is dat ik dat tegen haar ga gebruiken. Ik ben gewoon straight to the point. Ik vind het alleen maar enig zegt Jimmy, ik kijk er dwars doorheen. Ik ben toch niet slecht vraagt Ashley. Nee benadrukt Jimmy, je laat mensen dat wel graag denken. Maar mensen die daar niet doorheen prikken zien dat niet. Het is gewoon leuk en grappig. Dit doen we toch allemaal een beetje. Ik dacht echt even van huh wat hoor ik hier allemaal merkt Ashley op.

Sorry maar je doet mee aan Big Brother merkt Jimmy op.  Het is ook niet erg en je hoeft niet alles te delen benadrukt Ashley. Maar dan weet ik dat, dan ben ik ook tot hier en niet verder. Ik heb er gewoon vraagtekens bij antwoordt Jimmy. Het is een beetje mysterie opgooien, het is gewoon een vraag. Geef antwoord ja of nee. Daarna zucht hij weer en Ashley zegt je hoeft het mij niet uit te leggen. Wel fijn dat er iemand is waarvan ik zonder woorden… Ik vind het een beetje vreemd of zo. Glenn krijgt het ook nog een keer te horen en hij zegt dat Ashley erin op gaat. Jimmy zou op zijn beurt wel dit doen, terwijl hij een vinger onder zijn ogen plaatst. Er wordt een hoop gemanipuleerd.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.3]

Ook interessant:

9 Reacties

Sylvia 17 februari 2024 - 12:16

Het gesprek gisteren tussen Ashley en Sabeau was helemaal niet verkeerd. Dat meisje is eerlijk geweest, ze vertelt Ashley hoe zij zich voelt wat tactieken etc betreft, en dat mag. Dat ze Ashley niet vertrouwd, dat kan en mag.
Maar daar heeft Sabeau alle redenen toe, maar zij zegt het tegen Ashley, waarvan de andere niks durven te zeggen.
Dus mijn respect naar Sabeau.

Dat Ashley dit nu weer maar eens moet gaan bespreken is kinderachtig. Bepaalde dingen moet ze eens leren laten rusten of doorvertellen. Want serieus, alles wat zij bespreekt met een ander, of het nu van haar komt of van iemand anders, ze moet altijd door praten naar een ander. Waarom?

Waarom kan ze nu eendls niet als een volwassene ermee omgaan?

En idd, er wordt veel gemanipuleerd maar dat is absoluut niet door Sabeau.

En Jimmy? wat is die jongen veranderd zeg! Maar dan wel ten nadele.
Deze jongen luisterd alles en iedereen af, roddel alles door die maar iets wilt horen.
Wat heb ik mij vergist is hem!

En dat hij nu Sabeau zo behandel? Schandalig! Maar ook dat gaat Dilano, Sabeau zelf en Jimmy terug zien.

Wat een onvolwassen kinderachtig gedrag van hem.
Het is serieus een enorme meeloper geworden!

Beantwoord
Alex 17 februari 2024 - 12:25

Ze worden steeds achterdochtiger.

Beantwoord
anny 17 februari 2024 - 12:39

Jimmy is zo veranderd deze week. Helaas niet in positieve zin

Beantwoord
Agnes schepers 17 februari 2024 - 12:41

Das een grote boeit die Sabrina ziet altijd te janken

Beantwoord
Gerard 17 februari 2024 - 13:30

Sabeau is gewoon een heel slecht persoon nu in het bigbrother huis ze wilt iederen man/vrouw om haar vingerwikkel. Dat is haar gelukt bij doriana en haar zogenaamde huis vriendje DILANO maar die is blind van liefde

Beantwoord
Roos 17 februari 2024 - 13:37

Dit vind Ashley niet fijn om te horen, dus gelijk aan haar clan vragen of zij dat ook zo zien! En natuurlijk niet, want zij zijn de pionnetjes van haar!
Ze gaat steeds meer door de mand vallen en het gesprek net Sabesu heeft haar iets onzekerder gemaakt, lijkt wel

Beantwoord
K 17 februari 2024 - 13:46

Ja ja Asley de waarheid is hard.Jammer dat Sabeau door eerlijk te zijn nu nog meer genegeerd wordt.Dit is wat Dilano bedoelde beter niets zeggen dan teveel.Alice doet dat uitstekend en heel knap.Jimmy toon je ruggengraat en loop niet in de val van Asley (en Karin) Er zijn nu zoveel mensen die zich niet goed voelen in het huis door Asley’s gedrag, zelfs Glenn.

Beantwoord
Sandy 17 februari 2024 - 17:00

Oh en Gerard: naar welk programma kijk jij?

Beantwoord
Marjorie 18 februari 2024 - 14:26

Helemaal gelijk heb je, Gerard!
Sabeau lijkt te vergeten wat zij zelf in haar promo heeft gezegd; mannen om haar vinger winden en daar dan een soort van misbruik van maken. Nou, dat doet ze dus met Dilano, haha!
Daarom vertrouwt ze Ashley niet. Een oud gezegde luidt: ‘ zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten niet’

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page