Home » Sabeau wil haar doelen in Big Brother niet delen met Ashley, ze zou emotioneel kunnen manipuleren

Sabeau wil haar doelen in Big Brother niet delen met Ashley, ze zou emotioneel kunnen manipuleren

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben de bewoners lekker genoten van hun valentijn diner. De groep heeft dit gehad van Big Brother om love & surprise week af te sluiten. Bij de chocoladefontein ging het niet helemaal lekker. Een fontein was niet helemaal goed in elkaar gezet met als gevolg dat alles on de chocolade zat maar dat mocht de pret niet drukken. Na het eten zitten Sabeau, Dilano, Ashley en Glenn op de bank wat te kletsen over hun verblijf. Al snel gaat het over het verblijf van Sabeau.

Sabeau verteld dat ze hoog sensitief is en alle gevoelens opvangt los van wat zij over bepaalde dingen voelt. Ashley vraagt of Big Brother dan wel een juist programma voor haar is. Juist wel zegt Sabeau. Maar is jouw doel dan vraagt Ashley. Sabeau antwoordt dat ze van avontuur houdt en het is ook nog een sociaal emotioneel experiment. Ik kan er zoveel uithalen voor jezelf en anderen. Mijn doel is nooit het geld geweest benadrukt ze. Ik heb persoonlijke doelen voor mijzelf gesteld. Wil je die delen vraagt Ashley. Nog niet zegt Sabeau, die ben ik nu aan het tegenkomen. En ik ben ook eerlijk ik wil ze niet met jou delen omdat jij een andere tactiek hebt. Waar jij gebruik van zou kunnen maken. Heftig merkt Ashley op. Het is gewoon eerlijk zegt Sabeau. Je bent een fijn persoon. Maar zoals ik je gisteren vertelde, je tactiek sluit bij mij niet aan. Daar bescherm ik me tegen omdat ik veel voel. Dat wil ik niet in andermans handen leggen en dat geven. Zolang jou dat wijzer maakt. Dat is goed om te weten zegt Ashley. Zeker voor mij richting jou. Ik weet dat ik dus ook geen dingen moet delen die jou kunnen beïnvloeden. Ik zeg niet dat jij me kunt beïnvloeden maar dat je er wellicht gebruik van zou kunnen maken merkt Sabeau op. Ik zou die info niet 1,2,3, niet aan een tactische speler delen. Ik zou het van mijn kant dan ook niet alles geven aan jou zegt Ashley. Dat doe je sowieso al niet merkt Sabeau op. Klopt geeft Ashley maar als jij geslotener bent naar mij dan doe ik dat ook naar jou.

Je hebt zelf in je eigen woorden gezegd het niet erg te vinden om gevoelens tegen iemand te gebruiken gaat Sabeau verder. Dat je het niet erg vind om te manipuleren. Dat heb ik gezien, doelend op het promo filmpje van Ashley. Dat heb ik nooit gezegd antwoordt Ashley. Dat ik emotioneel manipuleer. Ik bescherm me daar nu nog wel voor zegt Sabeau. Het is niets persoonlijks naar jou. Dat mag ook zegt Ashley, maar het is dan wel vice versa. Maar ik vind het wel heftig dat ik emotioneel misbruik zou kunnen maken. Sabeau antwoordt ik zeg niet dat je het doet maar dat je wel op emoties in zou kunnen spelen. Ik denk niet dat je mijn video juist beoordeeld heb als ik het zo mag zeggen zegt Ashley. Als jij je daar goed bij voelt moet je dat ook gewoon zo doen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Ook interessant:

7 Reacties

Jannie de Klein 17 februari 2024 - 12:03

Die is niet goed die Sabeau. Overdreven type en jankt om een scheet. Niet mijn kleur.

Beantwoord
Lili 17 februari 2024 - 12:56

Wat is dat toch voor een meid…zo zwaar onduidelijke gesprek..ze is nog zo jong…zoveel woorden maar zo vaag en vooral zwaar.

Beantwoord
Rex 17 februari 2024 - 13:45

Sabeau komt echt over als een onzeker 14 jarig pubermeisje. Denk dat ze mentaal nog veel te jong is voor een programma als BB. Dan nog die bllenplakker de hele dag achter haar aan. Meisje kan beter eerst wat volwassener worden en het dan nog eens proberen. Het lijkt verder een lief meisje te zijn, te lief voor een programma als deze.

Beantwoord
Alex 17 februari 2024 - 14:02

Zo krijg je vanzelf twee kampen.

Beantwoord
Gerard 17 februari 2024 - 14:11

ja beetje liegen erbij om ash zwart te maken.echt smerig kind.laat ze dan ook haar filmpje bespreken dat ze met iedereen flirt om ze om haar vinger te winden

Beantwoord
Hans S 17 februari 2024 - 15:51

Leuke meid die Sabeau ze heeft een goede klik met Dilano niks mis mee.

Beantwoord
LBJ 18 februari 2024 - 15:49

Hoe is het mogelijk dat Sabeau door niemand in haar familiie, of vriendenkring is weerhouden om zich bij BB aan te melden. Zij is geestelijk nog erg onervaren en dat uit zich door haar gedrag en haar gesprekken in de groep en naar personen. Dilano is blijkbaar ook nog niet tot wasdom gekomen en ziet een toekomst met Sabeau nog erg zonnig in. Ze worden een probleem koppel voorzie ik.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page