Home » Dilano spreekt Sabeau aan op haar eerlijkheid, het is gevaarlijk voor hun positie

Dilano spreekt Sabeau aan op haar eerlijkheid, het is gevaarlijk voor hun positie

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben Sabeau en Dilano doen een avondwandeling. Tijdens deze wandeling gaat het al snel over het gesprek wat Sabeau met Ashley gehad heeft. Dilano is er niet helemaal blij mee wat er allemaal gezegd is.

Soms kan je ook te eerlijk zijn merkt Dilano op. Je kan ook niks zeggen, dat is niet liegen. Klopt antwoordt Sabeau maar als ik het zo zeg dat deel ik liever niet wilde ze toch weten waarom. Je had kunnen zeggen hou het voor mij zelf stop, punt antwoordt Dilano. Omdat ik dan te eerlijk ben merkt Sabeau op. Wat ook een mooie eigenschap is benadrukt Dilano maar niet in alle situaties. Sabeau geeft toe dat ze beter niet eerlijk had kunnen zijn. Maar ik voel me anders een schijnheil. Ze nam het heel erg persoonlijk. Maar ik wil jou niet in een sh*t positie zetten. En ik had misschien mijn mond moeten houden. Maar een iemand moet het zeggen. Want die kampen zijn verdeeld omdat niemand echt eerlijk met elkaar is. Als je eerlijk bent kan ik daar respect voor hebben. Ik bescherm gewoon mijn eigen gevoel.

Dilano vindt dat ze te eerlijk geweest is. Als je tegen haar zegt ik weet je tactiek zie je haar gelijk in de verdediging gaan. Je weet die tactiek helemaal niet. En ze neemt het dan toch persoonlijk op. En dan gaat ze daarop door. Ik probeer bij mijzelf te blijven. Tegen mij kun je dat zeggen omdat we close zijn. Het was gewoon mijn gevoel benadrukt Sabeau. Het is ook niet fout zegt Dilano, maar het is niet tactisch in het spel. Zo bekijk ik dingen wel. Sabeau vindt dat er iets doorbroken moet worden. Iedereen wil haar eruit, misschien 2 of 3 personen niet maar de rest wel. Weet je wat het is zegt Dilano, als jij daar zo mee doorgaat en de rest niet gaat het jouw kop kosten. Dan kost het mijn kop maar antwoordt Sabeau. Maar dan ga jij iets op de kop zetten voor iets wat niet verandert merkt Dilano op. Het gaat terug bij af zijn als jij weg bent. Soms kun je beter niets zeggen maar je zet jezelf daardoor in een lastige positie. En nu mij ook omdat we een duo zijn. Maar je doet je ook niet anders voor om antwoorden kort te houden bij mensen die niet boeien. Sabeau wil haar excuses wel aanbieden, het eerste wat in mij op kwam is jouw positie. Niet die van mij. Daarvoor zeg ik het niet benadrukt Dilano maar dat je ook bewust bent voor jezelf.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.4]

Ook interessant:

5 Reacties

Elly 17 februari 2024 - 13:28

Vreemd….vanochtend vertelde ze het hele verhaal tegen Randy, die vervolgens vroeg wat Delano er van vond, toen zei ze die heeft gelukkig niks gezegd,…maar nu blijkt uit bovenhand bericht dat hij wel degelijk er wat van gezegd en gevonden heeft … nu blijkt dus van wel en zo krijgen steeds meer mensen meerdere gezichten

Beantwoord
K 17 februari 2024 - 13:34

Dilano heeft gelijk. Asley is heel geslepen.Goed in het gesprek zo te voeren dat diegene zich na afloop slecht voelt en niet zij. Zie Randy, Ronahi, Doriana… Karin kan inmiddels niet meer zonder haar en Jimmy maakt ze ook steeds afhankelijker van haar.Heeel geraffineerd. Interessant hoe ze dat voor elkaar krijgt, zo te spelen dat zij altijd the Good Guy is.

Beantwoord
Gerard 17 februari 2024 - 13:54

Heel erg is die Sabeau met het gesprek met Dilano,,,,tegen Randy heeft ze he4l wat anders gezegd, maar tegen haar liefje zegt ze weer wat anders,ze probeert Dilano helemaal in te palmen, met haar gelieg, Ashley heeft haar door daarom praat Sabeau zo over haar, en nu dent ze slim te zijn…zei staat straks zonder iets buiten

Beantwoord
Gezina 17 februari 2024 - 14:46

Nee Ashley is eerlijk en ja kan heel goed praten. Dilano denkt alleen aan zichzelf. Echt een onaangenaam figuur. En dat kind loopt als een hondje achter hem aan. Hoop dat Ashley blijft dan wordt het nog gezellig.

Beantwoord
Lili 18 februari 2024 - 07:10

Vind het een rare meid…nog zo jong …zo zwaar onaahangende gesprekken …maar hij is ook zo een aparte kerel…zou mooi moeten zijn.. maar krijg er bij hun 2 een raar gevoel bij…raar koppel…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page