Home » Ashley barst in huilen uit, het gemis van thuis wordt even teveel

Ashley barst in huilen uit, het gemis van thuis wordt even teveel

Door BigBrotherNederland

Nadat vier duo’s een spel gespeeld hebben in de gameroom is het even rustig in het huis. Ashley, Jimmy, Glenn en Karen zijn in de concoon ruimte. Daar barst Ashley in tranen uit.

Ashley lijkt het thuisfront te missen. Hier wordt heel vaak in huis ja, ja, ja, ja gezegd. Dat is iets wat mijn vader altijd heeft, dat is zijn stopwoord. Of als hij iets wil bevestigen zegt hij dat altijd. Misschien is dat het dat ik dat telkens in mijn hoofd heb zitten. Net zoals de stemmen die je gisteren hoorde, ik zou niet weten wie het zou kunnen zijn. Mijn moeder weet ik ook niet maar ik kan mij soms vreselijk storen aan mijn moeder lacht ze. Ik zou het nu gewoon echt niet weten. Iedereen heeft dat wel zegt Karen doelend op haar emoties. Het is ook wat ze willen he dat je mentaal een beetje breekt. Dat heb ik vorige week al gedaan zucht Jimmy. Deze week ga ik dat niet doen. Ashley zegt dan dat ze ook wel graag een brief zou willen. Maar ik wil ze eigenlijk het liefst horen. Alleen horen om gewoon weer herinnert te worden aan het geluid zeg maar. Zou je een telefoongesprek willen vraagt Jimmy, dat lijkt mij heel intens. Alles is intens antwoordt Ashley, als ik een brief krijg weet ik gewoon die komt van Bart. Daar zou ik veel aan hebben, hij weet precies wat ik nodig heb qua bevestiging. Een videoboodschap, ik wil ze graag zien en in de ogen aan kunnen kijken. Zijn ze gelukkig en blij. Karen denkt Dat ze heel gelukkig zijn dat ze er nog in zit. Dat zijn ze ook huilt Ashley, ze zijn mega blij dat weet ik ook wel. Jou zo zien gaan ze niet leuk vinden hoor merkt Karen op. Dat weet ik ook zegt Ashley en Karen benadrukt dat ze hun ook heeft. Wij zijn je steun en toeverlaat. Ik weet dat dat niet hetzelfde is. Ze ijn trots op u, en later ga je nog veel van ze horen. Dat is ook zo zegt Ashley, ik weet hoe ze erin zitten en het willen. Ik ben nog nooit lang van ze gescheiden geweest. Ik heb het lang volgehouden maar dat je geen geluid van ze hebt is gewoon moeilijk. Ik vind dat echt heel heftig en confronterend. Ik voel me ook wel goed, en ik weet dat ze zien dat ik mijzelf ben. Dat ik hier comfortabel ben. Ashley gaat daarna in bed liggen waar ze nog enige tijd ligt te huilen…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4]

Ook interessant:

15 Reacties

Sofietje 18 februari 2024 - 12:53

Moet ze gaan he met hare show

Beantwoord
Sofietje 18 februari 2024 - 12:55

En neem Tom mee met zijne kleine ook telkens. blijf thuis dan !

Beantwoord
Erwin 18 februari 2024 - 13:06

Is heel eenvoudig Ashley. Praat met BB en ga naar huis.

Beantwoord
G 18 februari 2024 - 13:18

Je familie en vrienden missen is gewoon ,je houd van ze,
Nu even uithuilen en dan weer door,
Kop d’r veur je kan het

Beantwoord
Hans S 18 februari 2024 - 13:22

Dat zei ik al in een andere reactie maar ze moet lekker naar huis ze mis de kinderen ik vind haar helemaal niet de juiste persoon om daar in het huis van Big Brother een spel te spelen.

Beantwoord
Hans S 18 februari 2024 - 13:23

Het is wel een huil spelletje geworden ik denk dat iedereen daar al gehuild heeft , ga dan niet in het huis zitten als je de druk niet aan kan.

Beantwoord
Puffen 18 februari 2024 - 21:07

Dit forum is hetzelfde als Big Brother!
Geweldige reacties weer! 😀

Beantwoord
Alex 18 februari 2024 - 21:49

Zal je zien dat ze straks dure videoboodschappen kunnen kopen.

Beantwoord
Sylvia 18 februari 2024 - 21:56

Wat een zeikers hier zeg. Mag ze het moeilijk hebben ? Logisch dat je je kinderen mist.

Beantwoord
Hans S 19 februari 2024 - 07:44

Iedereen wil Ashley ook naar huis anders stemmen ze niet op haar , alleen de mensen thuis houden die huilbalk in het huis.

Beantwoord
D. Pison 19 februari 2024 - 02:14

Als ik de reacties van Ashley allemaal zo lees, vraag ik me af of ze ’t mentaal wel zal redden……..Ik zie haar nog niet winnen……….Dit is hoe ik er op dit moment over denk……………

Beantwoord
Lili 19 februari 2024 - 07:41

Helemaal eens…niet te geloven…

Beantwoord
Lili 19 februari 2024 - 07:47

GO Ashley meid laat de traantjes maar is even gaan…iedereen die kinderen heeft kan zich hier in vinden na zoveel weken gescheiden zijn van je kinderen of kind…..zelfde voor Tom…

Beantwoord
Ostyn luc 19 februari 2024 - 08:14

Show noem ik dat, het sentiment van de kijker winnen. Ze heeft zelf gezegd moest er geen geld te verdienen zijn, dan deed ze het niet.

Beantwoord
Roberto 19 februari 2024 - 08:48

@Sylvia dan moet je niet meedoen blijf thuis.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page