Home » Vier duo’s kopen speltickets uit the wall en spelen een challenge

Vier duo’s kopen speltickets uit the wall en spelen een challenge

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Na een late avond ogen de bewoners wat vermoeid. Vandaag liggen er weer nieuwe dingen in the wall die met het nieuwe thema winners week te maken hebben. Er liggen ook speltickets. Deze kosten vier Big Brother coins. Het duurt niet lang voordat een paar duo’s deze speltickets kopen. Dilano & Sabeau, Tom & Jimmy, Glenn & Danny en Randy & Doriana kochten uiteindelijk een ticket.

Uiteindelijk wordt duidelijk hoe het spel gaat zijn. Diegene die een ticket gekocht hebben spelen het spel om de beurt. Via de gameroom gaan de duo’s om de beurt naar de game area. Randy en Doriana bespreken kort de opdracht. Blijkbaar kon je coins met het spel verdienen. De duo’s zijn positief over de opdracht. Dilano en Sabeau bespreken dat ze tien van de twaalf goed hadden en dus tien  coins verdient hebben.  Zoals wij begrijpen hebben alle duo’s het maximale aantal coins verdient. Uiteindelijk zijn de vier duo’s geweest en wordt duidelijk wat het spel ongeveer was. Ze waren geblinddoekt en moesten in de gameroom op zoek gaan naar puzzelstukjes. Er was onder andere een halve maan en driehoek als puzzelstuk. Als ze alle puzzels gevuld hadden met een gevonden stukje werd de tijd stilgezet. Maar welk duo het snelst was is nog niet duidelijk. De duo’s vonden de opdracht erg leuk om te doen en het was erg grappig.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.8]

Ook interessant:

2 Reacties

Gerardus 18 februari 2024 - 12:32

Steeds de zelfde personen bigbrother had gewoon eens andere deze kans mogen geven…is mijn mening

Beantwoord
Alex 18 februari 2024 - 21:44

Waren er maar vier speltickets?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page