Home » Een nominatie alarm laat op de avond, Karen is vrijgesteld en een nieuw duo

Een nominatie alarm laat op de avond, Karen is vrijgesteld en een nieuw duo

Door BigBrotherNederland

Nadat Big Brother het thema van deze week bekend gemaakt heeft maken sommige bewoners zich klaar om langzaamaan richting bed te gaan. Maar van slapen komt nog niet veel want ze worden opgeschrikt van het nominatie alarm.

Dit is toch nomineren stamelt Tyron. Hou op zegt Doriana verschrikt. Big Brother noemt niet lang daarna de eerste bewoner die moet komen. Dat is Sabeau. De groep is geschokt door dit nieuws. The game is on again merkt Dilano op. Vechten voor je plek voegt Randy eraan toe. Tyf op man zegt Tyron geschokt. Al snel volgen er in verschillende groepjes overleg, zo ook Randy, Doriana en Ronahi. Doriana noemt Tom en Glenn. Randy ziet wel iets in Tom. Doriana is bang dat zij gekozen gaat worden en Ronahi vreest dat ook. Dilano weet het allemaal even niet meer, ik ben net een beetje klaar dat Bas weg is. Ik weet niet wat ik ga doen, ik hou niet van stem afspraken. Het publiek heeft al aangegeven dat ze het niet waarderen. Dus ik denk dat je je gevoel moet volgen. Oke zeggen de dames.

Alice heeft ondertussen ook nog een gesprek met Karen. De twee zijn verbaasd omdat Big Brother al gezegd heeft dat diegene die niets wint genomineerd is. Karen denkt dat ze twee namen moeten zeggen. Wie wil jij? Alice antwoordt dat Randy, Rohani en Tyron en Doriana samen een bondje hebben. Ze hebben alle vier gestemd om Ash eruit te gooien. Randy en Dori hebben die keuze gemaakt en hebben mij door de bus gegooid. Dus voor mij is het wel duidelijk. Ashley, Glenn, Tom en Jimmy praten er ook over. Ze denken dat het Rohani wordt. Er wordt voor Ronahi gekozen bij een losse namen, een duo Rohani en Tyron, twee losse personen Rohani en Randy. Randy en Ronahi hebben ondertussen ook nog even overlegd. Daar wordt de naam van Karen genoemd.

Dan is er een korte live stream onderbreking. Het is dan al nacht. Big Brother feliciteert Karen, jij bent al zeker van de volgende ronde. Jij bent deze week safe. Hoe voelt dat. Heel leuk roept Karen enthousiast. Karen dadelijk gaat de draaideur open, daarin zit jouw vrijstelling pin. Het beste gevoel dat je in dit huis kunt hebben. De draaideur gaat open en Karen pakt haar nieuwe pin. Big Brother zegt omdat Karen nu de vrijstelling heeft betekent dat dat Ashley nu single is. Dus Ashley en Alice jullie vormen vanaf nu een duo. Daarna willen de bewoners gaan slapen. Maar Big Brother het nog iets in petto. Bewoners, omdat er al iemand vrijgesteld is moet dat gevierd worden. En dat vieren we met wel verdiende bubbels. Geniet ervan! De groep juicht, en er wordt voorgesteld om morgen er een feestje van te maken. En niet even snel snel voor het slapengaan.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.7]

Ook interessant:

15 Reacties

Agnes schepers 18 februari 2024 - 10:54

Nu de roddel club voor het busje gooien

Beantwoord
Nicole 18 februari 2024 - 11:08

Haha leuke wending, Karen vrijstelling.

Beantwoord
Chelly 18 februari 2024 - 11:19

Raar hoor BB
Eerst zeggen dat er gestreden moet worden en dan iemand zomaar vrijstelling geven?!

Beantwoord
Jose 18 februari 2024 - 11:36

Je bedoelt het roddel kluppje.
Ac Karen Tom

Beantwoord
Jose 18 februari 2024 - 11:50

Je bedoelt de roddel club van Ashley.als die vrouw er uit wordt gegooid
Wordt de sfeer ook beter.

Beantwoord
Ine Broekema 18 februari 2024 - 11:54

Karin en Ashley dus uit elkaar gehaald…daar is overnagedacht!

Beantwoord
Ward 18 februari 2024 - 11:55

de club van de roddeltantes moet er uit.. ziekelijk en onbetrouwbaar

Beantwoord
Hans S 18 februari 2024 - 12:02

Ik zou met heel mij hart Ashley nomineren wat een verschrikkelijke vrouw is die Ashley toch ze hoort daar helemaal niet te zitten.
Lekker naar vriend en kinderen kan ze daar gaan zieken , ze trek die lieve Karen helemaal mee Karen huilt meer dan ze het haar hele leven heeft gedaan.

Beantwoord
Gerard 18 februari 2024 - 12:17

Randy, Dorina en Ronahi en hoop ook Tyron…en van deze 4 op de nominatie bank zit. Dan kunnen ze uithuilen hoe ze steeds andere erop zetten.

Beantwoord
Gerardus 18 februari 2024 - 12:31

Leuk voor Karen……….ik had liever gehad dat Ashley deze had gekregen omdat ze steeds wordt genomineerd door 4 personen en 2 overloper…………….maar gegund KAREN

Beantwoord
Se 18 februari 2024 - 18:12

Wie roddelt niet in het huis??!!
Wie denk er niet tactisch?
Ze zijn allemaal en doen allemaal het zelfde…
Iedereen is leuk en aardig inhet huis.

Beantwoord
Alex 18 februari 2024 - 21:40

Waarom is Karen vrijgesteld?

Beantwoord
jeroen 18 februari 2024 - 22:54

ashley en karen zijn de enige die het niet waard zijn , complotten , mensen tegen elkaar opzetten
vreselijk om naar te kijken

Beantwoord
Lili 19 februari 2024 - 08:14

Dylano..die je hoort zeggen (ik hou niet van stem afspraken) terwijl hij zo groot en trots vertelden tegen sabeau voor de laatste nominaties…dat HIJ daar zijn deel in had gebracht…hij is inderdaad heel bewust…dat mensen daar niet voor te vinden waren….zijn vriend Bas is wel naar huis…

Beantwoord
An 19 februari 2024 - 16:29

Meer dan terecht de vrijstelling voor Karen, en Ashley & Alice samen een duo is ook top!
De vlag gaat uit als Ronahi, Doriana en Sabeau eruit gaan, daarna Dilano.
Daarna wordt het moeilijker kiezen wie genomineerd moet worden.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page