Home » Tom is het achter zijn rug om praten beu, hij heeft een woordenwisseling met Tyron en Ronahi

Tom is het achter zijn rug om praten beu, hij heeft een woordenwisseling met Tyron en Ronahi

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is aangebroken en tijdens het ontbijt is er een kleine woordenwisseling ontstaan tussen Tom, Ronahi en Tyron.

Wat er precies gebeurt is wordt niet helemaal duidelijk. Tom is het gedrag van Ronahi beu, hij vindt het niet leuk. Tijdens de afwas uit hij zijn ongenoegen over de situatie. Klaarblijkelijk is er iets gezegd over de bekendmaking van de ranking. Dat er verwacht wordt dat Ronahi zaterdag weg gaat. Tijdens de afwas in de keuken zegt Tom tegen Ronahi ik mag ook voor mijn eigen opkomen. Ik ben die ik ben. Dat mag ook en dat is niet erg antwoordt Ronahi. Maar niemand was opgefokt. Ik had het verwacht maar opgefokt is anders.

Tegen Glenn zegt Tom het is tussen hen en mij. Het was gewoon om te lachen antwoordt Glenn. Er zijn mensen aan tafel als het over hun zou gaan zouden ze er ook niet mee kunnen lachen benadrukt Tom. Ook tegen Alice legt hij het uit. Een paar individuen die aan het lachen zijn omdat er iets stoms over mij gezegd wordt. Maar als er over hun iets gezegd wordt. Daarom laat ik gewoon horen.  Ze zijn aan het lachen omdat het over mij gaat. Terwijl het mij helemaal niet interesseert. Maar je moet het verhaal juist vertellen. Als Danny er even bij komt staan doet Tom ook zijn beklag. Altijd maar op mij fokken en jennen maar andersom? Achter de rug om praten. Dingen zeggen die ik niet gezegd heb, dat is niet plezant.

Ondertussen maken Tyron en Randy nog altijd grapjes over de situatie. En doorgaan lacht hij tegen Randy. Janken, janken janken antwoordt Randy. Echt een kleine guy gaat Tyron verder. Zo de heel de dag iemand f*cken maar andersom, pas op. Mag niet. We gaan het de hele dag nog horen. Ja man antwoordt Randy. Helemaal over de zeik dat jochie lacht Tyron. Maar hij l*lt heel veel mensen merkt Randy op. Hij doet niet anders zegt Tyron, de hele tijd steekjes onder water geven. Danny was een verhaaltje aan het vertellen, wat er gebeurt. Dan is hij gelijk op zijn tenen getrapt. Dan gaat hij iedereen aanvallen, ook Ronahi maar mij niet. Het is een nerd jongen. Volgens Randy draait alles om hem. Ik denk dat we in de Tom show zitten man eindigt Randy. Zou de bom vandaag nog meer barsten in het huis?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]

Ook interessant:

8 Reacties

Ostyn luc 20 februari 2024 - 11:47

De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Bende kleuters. Ik zou niet in de plaats van die mensen staan wanneer ze terug in het gewone leven keren. Ik zou beschaamd zijn.

Beantwoord
Agnes schepers 20 februari 2024 - 11:57

Goed gezegd Tom da hadde eerder moeten doe

Beantwoord
joost vrints 20 februari 2024 - 12:21

Tom heeft gelijk dat er enorm geroddeld wordt door die die vrouwen van dat groepje en die 2 mannen. Er wordt gigantisch veel slechts verteld over Tom en zijn groepje….

Beantwoord
Gerardus 20 februari 2024 - 14:03

TYRON en RANDY worden hele nare personen..heel gauw deruit een vande twee …

Beantwoord
Alex 20 februari 2024 - 17:29

Op Tom valt best een hoop aan te merken, dus het is niet zo gek dat er over hem gesproken wordt.

Beantwoord
Lili 20 februari 2024 - 21:00

Tom goed zo…die rohani en haar bende…die Rohani is al meerdere malen betrapt met leugens die welke bewoner zouden gezegd hebben…er is een livestream…je moet die Dylano is horen met Jimmy erbij..eruit …hopelijk snel…vorig jaar hadden we er 2…Nog eens speel het spel maar niet op de man…dat heeft er niets mee te maken…

Beantwoord
Santje 20 februari 2024 - 22:38

Pfft jankerd die Tom, maakt van elk dingetje een olifant. Vond hem in het begin een leuke gast maar al in de 2e week werd dat minder. Beetje de mannelijke versie van Ashley: mag over iedereen kletsen en zeuren maar o wee als ze zelf de klos zijn!
Overigens begrijp ik al weken niet waarom iedereen zo afgeeft op een Ronahi en Doriana wat betreft het roddelen maar van een Ashley, Jimmy en Karen wordt het allemaal normaal gevonden en worden ze de hemel in geprezen!
Dat is meten met 2 maten; je keurt het of van iedereen af of je tolereert het van iedereen!
Ik hoop weer op een ijzersterke bank deze week, net als vorige week met uiteraard Rapunzel als stralend middelpunt!

Beantwoord
Marc Croes 21 februari 2024 - 14:47

Die 2 roddeltante er uit vooral Ashley

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page