Home » Alice en Ashley keren terug in het huis en delen de uitslag van de ranking

Alice en Ashley keren terug in het huis en delen de uitslag van de ranking

Door BigBrotherNederland

Gisteren mochten Ashley en Alice naar pizzeria Big Brother. Fans hebben het hun gegund om te mogen genieten van heerlijke pizza. Deze pizza moesten de dames wel zelf maken. En dat ging nog niet zo makkelijk. Het bakken in de pizza oven is een vak apart. Uiteindelijk hebben de twee wel lekker gegeten en een flesje wijn op. Ook hebben ze stembiljetten mogen inzien. Ze konden geanonimiseerd zien hoe er gestemd is op enkele vragen. Deze vragen hebben de bewoners eerder moeten beantwoorden in de dagboekkamer. Er werden vier vragen gesteld. De dames gaan in overleg hoe ze de antwoorden aan de rest gaan brengen, en of het wel verstandig is om te delen. Uiteindelijk besluiten de twee de informatie eerlijk te delen met de rest.

Uiteindelijk meld Big Brother zich weer. Hij laat weten dat als het licht groen wordt ze terug het huis in mogen. Jullie mogen niks meenemen. Alleen natuurlijk de herinneringen. Niet lang daarna verlaten de twee de pizzeria. In het huis beginnen en lichten bij de draaideur te flikkeren. De bewoners snellen zich naar de deur. Alice neemt het woord. We zijn uitgekozen door de kijkers, wij mochten pizza maken. En we mochten alle stemwijzers lezen. We willen jullie ook vertellen wie er op één staat.  De groep gaat op de bank zitten en de twee vertellen verder. Het was echt heel leuk vertellen de dames. Het pizza maken ging niet zo goed, we stinken helemaal naar de rook. Ashley zegt daarna dat er vier vragen gesteld zijn zoals jullie weten. Bij drie vragen is er een winnaar uit gekomen en bij 1 zijn er twee namen uitgekomen. Alice gaat het precies vertellen, we hebben ook een fles wijn op. Alice zegt daarna dat er een vraag was wie de meest tactische speler was, dat is Dilano. Wie is een aanwinst voor het huishouden was ook een vraag en daar kwam Danny uit. Dat was echt overduidelijk benadrukt Alice. Iedereen had op jou gestemd. De winnaar van Big Brother 2024 was gelijk. Tom had twee stemmen en ik twee stemmen. En op de vraag wie gaat het huis zaterdag verlaten kwam daar Ronahi uit. Overduidelijk benadrukt Ashley, dat zijn maximale stemmen, dat jullie dat weten. Alle anderen hebben we ook kunnen lezen zegt Alice, we hebben alleen de eerste plek onthouden. We mochten niks meenemen. We hebben veel lol gehad voegt Ashley eraan toe. Ook met Big Brother samen. Zo en nou gaan we douchen grapt ze.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.9]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 20 februari 2024 - 10:02

Big brother eet de rest van de pizza op.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page