Home » De vrijgestelde bewoners moeten bepalen wie vrijstelling krijgt

De vrijgestelde bewoners moeten bepalen wie vrijstelling krijgt

Door BigBrotherNederland

De dag gaat na het spel van vandaag rustig voorbij. De bewoners verwachten al dat er nog iets zou gebeuren, zes bewoners genomineerd is wel veel. Maar dan moeten de duo’s die vandaag genomineerd zijn om de beurt naar de dagboekkamer komen waar ze een bepaalde mededeling krijgen.

Glenn en Danny worden als eerste naar de dagboekkamer geroepen. Kom ze verslagen terug. Gaat het vraagt Alice aan Danny. Ik zie tranen in je ogen merkt Ronahi op. We mogen niks zeggen laat Glenn weten. Danny zondert zich daarna even af in de slaapkamer. Hij ligt op bed en heeft het even moeilijk. Glenn gaat naar hem toe en zegt dat hij het niet zo moet laten blijken. De rest mag niks weten. We gaan straks even repeteren, we gaan ons best ervoor doen. Wat gaan wij doen vraagt Danny met een zucht. We gaan een speech geven antwoordt Glenn. Waarin we vertellen waarom wij het verdienen om te blijven. Ze zeggen ook dat we moeten proberen een emotionele snaar te raken.

Doriana en Randy komen ook zuchtend terug uit de dagboekkamer. Uiteindelijk gaan de twee ook even overleggen in de slaapkamer. Dit gaaf heftig worden merkt Doriana op. Maar we hebben wel vier stemmen voor ons. Het is vier tegen drie. Zij moeten echt strijden voor ons. Dit kan er morgen vies aan toe gaan, die discussie over wie het gaat krijgen. Ik denk dat ik morgen vies gekwetst ga zijn. Wij moeten morgen eerst ons pleidooi doen en dan gaan hun discussiëren. Dat gaat mij kwetsen want dan ga ik horen van Alice, Ashley en Karen ga horen dat de anderen het meer verdienen. Dat gaat mij gewoon kwetsen en ik weet dat het heftig gaat worden. Randy antwoordt dat het een gemene challenge is. Volgens Doriana moeten Tyron, Ronahi, Sabeau en Dilano ons gaan beschermen. Het hangt van hun af. Want Ashley en Karen gaan nooit akkoord gaan dat wij een vrijstelling krijgen. Alice ook niet denk ik. Het is lastig zucht Randy. We moeten dicht bij ons zelf blijven, uit ons gevoel spreken en geen dingen verzinnen.

In de woonkamer wordt er door de vrijgestelde bewoners volop gespeculeerd. Zou het gaan om voor geld te vertrekken? Of dat per duo één iemand genomineerd is. Het lijkt uit het verhaal van Doriana, Randy, Glenn en Danny dat de vrijgestelde bewoners: Ashley, Alice, Karen, Tyron, Ronahi, Dilano en Sabeau waarschijnlijk moeten stemmen op het verhaal van de genomineerde bewoners. En daaruit worden dan weer bewoners vrijgesteld. Het belooft een spannend moment te worden!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.7]

Ook interessant:

22 Reacties

Do 21 februari 2024 - 15:10

Waarom kunnen Ronahi, Doriana, Dilano en Sabeau er niet in 1x samen uit, dan zijn Dilano & Sabeau gelukkig samen. Ronahi & Doriana kunnen dan samen gaan winkelen, koffie drinken en roddelen samen. En ze leefden nog lang en gelukkig. Zoiets?

Beantwoord
Ingrid 21 februari 2024 - 15:11

Waarom mag Karen niet alleen beslissen over de 4 vrijstellingen ??? Het is nu een verdeling van 4-3, niet echt eerlijk dus !

Beantwoord
Chris 21 februari 2024 - 15:15

Dat zou het beste zijn ,uit ieder duo 1 iemand nomineren,

Beantwoord
jeroen 21 februari 2024 - 15:32

haha karen die alles zou beslissen zou pas niet eerlijk zijn

Beantwoord
Chris 21 februari 2024 - 15:47

Dacht het ook ,laat Karen beslissen over de vrijstellingen,Randy mocht dat ook vorige week

Beantwoord
famdecibel 21 februari 2024 - 15:53

Weer gunfactor. Waardeloos.

Beantwoord
Elly 21 februari 2024 - 15:54

@ingrid klopt this 4 tegen 3…dan weet je t alweer he

Beantwoord
Elly 21 februari 2024 - 15:55

@do dat is n sure goed plan van je…ik stem voor hoor !

Beantwoord
Sander Groenwold 21 februari 2024 - 15:55

RO en DO die roddelen?
Volgens mij missen jullie de rest….
Ik zie iedereen over mekaar roddelen….
Of ben ik de enige die dit ziet….
Nou en…. Laat ze lekker…. Wil je het niet zien en horen, dan kijk je toch niet…..

Beantwoord
Julia 21 februari 2024 - 16:37

Waarom denken ze dat Dilano en sabeau op Doriana en Randy gaan stemmen. Ik denk namelijk niet dat Dilano Jimmy onder de bus gaat gooien….

Beantwoord
Mart 22 februari 2024 - 11:12

En..naar nu blijkt heeft hij dat ook nieet gedaan

Beantwoord
Adri 21 februari 2024 - 17:00

De verhouding ligt denk ik iets anders, Dilano moet voor Jimmy opkomen dus gaat niet zomaar op kamp Doriana en Randy. Verdeling van 2-2-3 op dit moment, Sab en Dilano zouden zomaar de beslissende stem kunnnen hebben.

Beantwoord
Eric.verbreyt 21 februari 2024 - 17:24

da clubke zal wel hun vriendjes vrijstellen, raar dat ik dit deze middag al hoorde zeggen van RA tegen DO, dus BB doet wat RO zegt, is al lang uitgemaakt wie deze moet winnen, het gaat van kwaad naar erger

Beantwoord
Se 21 februari 2024 - 17:25

Laat ze maar een spel spelen voor een vrijstelling.
Het is toch game week.
Anders klopt het thema van deze week niet.
Ze hoeven de week dan geen naam te geven op deze manier.

Beantwoord
Alex 22 februari 2024 - 12:11

De uitzending loopt steeds twee dagen achter. Dan zijn ze nog niet klaar voor de zaterdag.

Beantwoord
Gonny Roosen 21 februari 2024 - 17:42

Het ergste is dat Doriana het al aan Ronahi, Dilano en Sabeau heeft verteld terwijl ze er niks over mochten zeggen. Die Do en Randy moeten nu verplicht genomineerd blijven vindt ik!

Beantwoord
Ostyn luc 21 februari 2024 - 18:04

En uw voorstel zou eerlijk zijn?

Beantwoord
Ad 21 februari 2024 - 18:40

Do en Ra meteen op de bank voor het doorgeven van hints wat er morgen gaat komen dit is toch geen eerlijk spel BB ze hebben al zoveel waarschuwingen gekregen en blijven maar doorgaan doe er wat aan BB de online kijker ziet ook alles.

Beantwoord
Alex 21 februari 2024 - 18:41

Dat krijg je met twee kampen.

Beantwoord
El 21 februari 2024 - 20:16

Do ik ben het helemaal met je eens. Ze zeggen dat ze oprecht en eerlijk zijn maar ze roddelen alles aanelkaar.

Beantwoord
Fanta 21 februari 2024 - 21:20

Mooiste gaat zijn als er nog 5 man er zijn, dan ga je zien wie er echt een slang is. (Hoe Ashley het ook zei) alleen maar slangen in dit huis.
Zij is een grote anaconda!

Beantwoord
Alex 22 februari 2024 - 12:03

Ja, die eet de andere slangen op!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page