Home » Doriana, Randy, Tom en Jimmy genomineerd na de laatste game

Doriana, Randy, Tom en Jimmy genomineerd na de laatste game

Door BigBrotherNederland

Vandaag werden de bewoners die nog niet genomineerd of vrijgesteld waren opgeroepen voor de laatste vrijstellingsgame. Volgens genomineerde Glenn leek het een opdracht met een doolhof. Na een livestream onderbreking is er uiteindelijk weer beeld. Het spel zit erop.

Tom zit weer aan tafel, ik ben cava maar ik ben uit mijn spel gezet. Het gebeurt zegt Jimmy, het hoort erbij maar dit is wel heel extreem. Als mijn handboeien niet kapot waren gescheurd was ik blijven rennen gaat Tom verder. Moet je dan weer het spel stopzetten voor nieuwe handboeien. Nou ja antwoordt Jimmy, het is wat het is. We kunnen er niks meer aan doen. We zijn door het spel genomineerd he benadrukt Tom. We hadden een juiste tactiek erin maar ja.

Dilano zit te  balen in de badkamer. Ik hoopte dat Jimmy deze zou pakken zegt hij tegen Sabeau. Nu weet je gewoon niet zeker of Jimmy veilig is. Ik denk dat hij wel een goede kans maakt ook al zit hij op de bank antwoordt Sabeau. Hij is wel je maatje man. Het komt goed zegt Dilano. Het is nog niet zeker, morgen is het pas zeker. Daarna gaat Sabeau even het gesprek aan met Randy en vraagt of hij oke is. Randy laat weten van wel, het is een oke bank. Ja antwoordt Sabeau waren jullie dichtbij met de game? Het was een telfout zegt Randy, als je één fout maakt ben je de sjaak direct. Ik vind het ook niet erg, dit hoort ook bij het spel. Mocht ik volgende week blijven ga ik gewoon door. Soms win je en soms verlies je. Ik denk dat je de bank wel overleeft zegt Tyron die erbij komt staan. Ik weet het niet antwoordt Randy. Ik weet niet hoe Glenn staat, ik weet niet hoe Danny staat, Jimmy staat voor mijn gevoel goed, Tom ook wel. Je staat er niet met zes mensen op antwoordt Tyron. Ik weet het niet zegt Randy op zijn beurt.

Ondertussen wordt er gespeculeerd wat er zou gebeuren. Zijn er deze week echt zes bewoners  genomineerd? Alice en Ashley de winnaars van deze game denken dat er misschien wel een duo uit moet. Alice zou het niks verbazen maar misschien mogen de kijkers wel kiezen wie er genomineerd wordt. Of dat er nog iets komt, iets kleins, dat daar dan weer drie mensen uit komen. Op dit moment zijn dus Glenn & Danny, Tom & Jimmy, Doriana & Randy genomineerd. De bewoners die vrijgesteld zijn zijn: Alice & Ashley, Ronahi & Tyron, Dilano & Sabeau en Karen. Het is afwachten hoe het gaat lopen maar waarschijnlijk gaat er nog wel wat gebeuren. Op dit moment kun je nog niet stemmen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.9]

Ook interessant:

13 Reacties

Sofietje 21 februari 2024 - 11:17

Tom en jimmy er beide uit pls

Beantwoord
Ostyn luc 21 februari 2024 - 11:21

Ik ben benieuwd wanneer de “vijanden” van de bende van de generaal allemaal “vernietigd” zullen zijn, hoe ze haar eigen bende zal liquideren. Er zullen er nog raar opkijken, karen en jimmy als eersten.

Beantwoord
gerardus 21 februari 2024 - 11:34

Heerlijk en Nu randy eruit

Beantwoord
Elly 21 februari 2024 - 11:37

Dan zal er wel n koppel gaan denk ik
Dag Dorians en Randy….. en

Beantwoord
Elly 21 februari 2024 - 12:52

@gerardus vind je tok dat eerst die Dorians gaat…vindt die toch echt 1000% erger dan Randy

Beantwoord
jeroen 21 februari 2024 - 12:53

dag danny en glen dan wil ik ashley hare kop zien

Beantwoord
Lisette 21 februari 2024 - 16:23

Jimmy en Tom moeten er inblijven door hen is t kijken de moeite waard!

Beantwoord
Hans S 21 februari 2024 - 16:42

Ik ga op Jimmy stemmen altijd zo positief , Randy red het wel van mij mag Tom eruit.

Beantwoord
Alex 22 februari 2024 - 12:15

Hopelijk denkt niet iedereen dat Randy het wel redt. Dat is het probleem bij meer dan twee genomineerden.

Beantwoord
Alex 21 februari 2024 - 18:11

Die mindgame was eigenlijk overbodig. Uit de andere games komen al genoeg genomineerden.

Beantwoord
Eduard 21 februari 2024 - 22:55

Daaaaaaag Doriana, nep figuur!!

Beantwoord
YRRAH 21 februari 2024 - 23:46

Ashley is bezig met een gedrag wat we in onze maatschappij niet accepteren:manipuleren, liegen en bedriegen, pesten en uitlokken.
Van mij mag ze er heel snel uit.

Beantwoord
Eduard 22 februari 2024 - 22:43

Hahahaha YRRAH, kijk jij naar een ander programma? Ik kijk naar 4 mensen die veeel erger zijn, namelijk Doriana Tyton Randy en Ronahi! Wat een slap kwartet!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page