Home » Doriana vreest voor haar plek als ze ook genomineerd wordt

Doriana vreest voor haar plek als ze ook genomineerd wordt

Door BigBrotherNederland

Gisteren hebben de bewoners een mind game gespeeld, met als uiteindelijke uitslag dat Glenn en Danny genomineerd zijn. Gisteren kregen Tom en Jimmy een persoonlijk item, dit hebben de twee verdient tijdens de mind game. Tom krijgt een knuffel van zijn zoontje en Jimmy een fotoboekje.

Afgelopen avond hebben de bewoners een rustige avond gehad. Er werden spelletjes gespeeld en een paar bewoners zaten in de hottub. Ronahi en Doriana hebben ook een kort gesprekje in de badkamer. De twee bespreken het verdere verloop van deze week. De bewoners verwachten dat er morgen een spel gespeeld wordt waarvan de verliezers genomineerd worden. Stel wij verliezen en wij staan tegen Glenn en Danny zegt Doriana. Volgens Doriana kon dat de enigste beste optie zijn. Ik vrees dan echt voor mijn plek geeft Doriana toe. Meen je dat vraagt Ronahi, met hun ook? Ja zegt Doriana. Dit was wel de beste optie voor mij maar nog altijd… Denk je dat vraagt Ronahi. Zeker omdat wij vandaag als laatste gekozen zijn geweest antwoordt Doriana. Ik weet niet hoe dat verwoord is naar de kijkers toe zegt Ronahi op haar beurt. Ik denk echt dat de kijkers ons niet moeten benadrukt Doriana. Die moeten toch aan de hand van iets een keuze maken gaat Ronahi verder, je weet niet welke vraag er is gesteld. Ik denk gewoon bepaal de volgorde voor een volgend spel zegt Ronahi. Dan ben ik de volgende die eruit gaat merkt Ronahi op, als jij de laatste bent, dan kom ik. En Danny en Glenn als derde dat zou toch ook raar zijn? Ja antwoordt Doriana, we weten het niet. Die twee doen letterlijk geen vlieg kwaad zegt Ronahi. Er zit toch een addertje onder het gras. Ooit gaan we het weten hoe het allemaal zit. En waarom we ons zorgen hebben gemaakt. Ik hoop het oprecht eindigt Doriana.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.5]

Ook interessant:

7 Reacties

joost 21 februari 2024 - 08:39

We gaan die twee roddelende Limburgse dames er volledig uit stemmen, joehaaaa

Beantwoord
Rvnzal 21 februari 2024 - 08:45

Ze realiseren zich dat ze niet bepaald populair zijn en alle plannetjes verkeerd uitgepakt hebben. Het huis zit vol roddelaars en slangen. Jimmy die letterlijk met elke bewoner roddelt of andere bewoners, en natuurlijk kamp ashley/karen en aanhang tegen tyron/ronahi natuurlijk. Beetje jammer dat ze een ander kwalijk nemen wat ze zelf ook allemaal doen (stoken en roddelen) misschien was een 60 plusser goed geweest om t jonge spul rustig te houden, hopelijk vliegt er deze week een grote onruststoker uit in de vorm van ronahi. Maar ben bang dat t daarna alleen maar verder escaleert.

Beantwoord
Alex 21 februari 2024 - 08:53

Best kans dat een van beiden eruit vliegt als ze genomineerd worden.

Beantwoord
Elly 21 februari 2024 - 09:34

De tactiek van de rechterhand van Ashley dus Karin …begint ook op te vallen, zij is constant bezig met alleen de mannen en steeds minder met de vrouwen, regelmatig zit zij als enige vrouw alleen maar met mannen zo ook vannacht nog tot bijna half 1 met 4 of 5 mannen op n kamertje en ook wordt ze steeds handtastelijker naar hun toe, zelfs Glen trapt er in , had ik niet verwacht van hem….had hem slimmer ingeschat

Beantwoord
Elly 21 februari 2024 - 12:57

@rvnzal rohani heeft vrijstelling deze week……helaas…Dorians echter mag van mij vliegles krijgen is er alvast 1 minder

Beantwoord
Elly 21 februari 2024 - 12:59

@joost er staat er maar 1 genomineerde…de andere heeft helaas vrijstelling

Beantwoord
Eduard 21 februari 2024 - 23:05

Weg met Doriana en Ronahi, helemaal klaar met die kinderen!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page