Home » Tyron irriteert zich aan Ashley, hij gaat haar elke week nomineren

Tyron irriteert zich aan Ashley, hij gaat haar elke week nomineren

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners de laatste vrijstelling game gespeeld hebben gaan Tyron, Ronahi en Doriana buiten een rondje wandelen. Het drietal heeft het over het spel en de uiteindelijke uitkomst hiervan. Tyron is niet blij…

Hoe gaat het vraagt Tyron aan Doriana die nu genomineerd is. Goed antwoordt Doriana, ik ga daar heel goed mee om. Heel sportief, in tegenstelling tot anderen zoals Tom. Ja antwoordt Tyron, ik irriteer me echt weer helemaal de t*ring. Heb je die opmerking ook gehoord vraagt Ronahi. Doriana legt uit dat bij het einde van het spel ze de deur uit gingen. Toen zei Tom iets van ja jullie zijn nu blij dat jullie niet met Alice en Ashley op de bank moeten. Toen zei ik tegen hem wablief? En toen heeft hij er niet meer op geantwoord. Altijd zo van die steken geven, zijn masker is voor mij nu afgevallen.

Ondertussen krijgen Alice en Ashley hun vrijstelling pin. Tyron weigert ze te feliciteren maar Ronahi en Doriana doen dat wel. Daarna gaan de twee dames weer naar buiten om te kletsen met Randy. Uiteindelijk komt Tyron weer terug en Doriana vraagt aan hem of hij boos is. Geïrriteerd laat Tyron weten. Ook al lukt het niet om haar weg te stemmen, ik ga haar er gewoon elke keer weer opzetten. Gewoon puur voor het gevoel dat ze weet dat ze weg moet. Uiteindelijk gaat ze toch wel weg. En anders maar niet, ik doe het gewoon. Ik ga gewoon op mijn gevoel af. Sabeau zegt ook al dat de hele sfeer verandert als zij er is. Ze geeft heel de dag steekjes onder water. En als ze zelf verliest kan ze het niet hebben.  Ronahi vond het ook al heerlijk toen Ashley weg was voor een spel. Ik vond het helemaal geweldig, rust. Haar aanwezigheid doet echt veel. Het is gewoon negatief benadrukt Tyron. Ze kwam bij mij op de bank zitten en voelde dat ik weg wilde. Ik ben het helemaal zat man. Ik ga me echt irriteren aan haar en ik weet het gaat niet meer weg. We hebben het allemaal merkt Ronahi terug. De vrijstelling zegt niets voor volgende week merkt Tyron op. Het boeit mij ook niet meer, gewoon haar erop knallen elke week. Ik doe gewoon wat ik heel de tijd al doe zegt Randy dan. Ook al lukt het niet. Ronahi vindt het niet normaal hoe één persoon de sfeer zo kan bepalen. Niet veel later krijgen Doriana, Randy, Tom en Jimmy hun nominatie pin

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.9]

Ook interessant:

28 Reacties

gerardus 21 februari 2024 - 12:23

Deze koekwous Tyron zo snel mogelijk volgende week het huis uit wordt erg verveelnd

Beantwoord
Elly 21 februari 2024 - 12:25

Wat n grote mond Tyson, niet genomineerd zeker ?
Surprise…ik irriteer mij mateloos aan jou en zal jou als ik de kans krijg ook iedere week nomineren of naar huis sturen…..je stookt…maakt stemmingen in t huis en je openbaart zeer kinderachtig gedrag samen met jouw vriendinnetjes Rohani en die andere roddelmuts….naam weer kwijt…sorry die griet blijft niet hangen bij mij …teveel inhoudsloos en stokerig…maar jullie verdienen elkaar ….pak elkaar bij de hand en go home

Beantwoord
Nans 21 februari 2024 - 12:25

Omdat Rob gelijk heeft, de enige reden waarom Tyron en Randy met Ronahi en Doriana zijn is omdat ze denken dat ze dan meer kans krijgen niet uit het huis gestemd te worden. Ze menen er niks van samen met hun.
En kijk ze zijn het zelf die 2 kampen vormen omdat beide gewoon loeihard dat geld willen winnen. Prima maar wees eerlijk.

Beantwoord
Chelly 21 februari 2024 - 12:36

Het lijkt de Ashley show wel,haar aanwezigheid begint irritante vorm aan te nemen!Haar woorden ‘ik ga door met wat ik aan het doen bent’dus het huis verdelen
Het is verdikkeme een spel!
Hou het ook leuk met elkaar!
Glenn wordt het kind vd rekening
Nog nooit zo’n saaie man gezien

Beantwoord
Van de Vondel Marina 21 februari 2024 - 12:49

Dat begint idd irritant te worden die 4 (schijn)heiligen.
Nu zaterdag Randy en Doriana saluut en de kost en volgende week Tyrone en Rohani..
Die hun uitspraken kunnen echt niet meer door de beugel

Beantwoord
Nans 21 februari 2024 - 12:50

Zo mee eens!

Beantwoord
Nans 21 februari 2024 - 12:55

Ik bedoel dat ik het eens ben met het bericht van Elly.

Beantwoord
Elly 21 februari 2024 - 13:06

Thnxxx Hans…fijn die bevestiging dat anderen t ook zo zien

Beantwoord
Snijers linda 21 februari 2024 - 13:21

Tyron als ze maar niet elke week op u stemmen, maar hebben die niet door dat zij de grootste roddellaars zijn , die ander babbelen ook maar lang niet gelijk hun ,ze maken hun slecht , met te zeggen het was al fijn toen ze weg was naar het pizza huis ,ik vind hun echt degotant

Beantwoord
Gezina 21 februari 2024 - 14:00

Nou wat een vervelend jongetje dieTyron . Nou als hij op de bank komt gaat hij eruit. Hoop dat iedereen dat stumpertje aanpakt. Dat noemt zich model. Nou hij is zo lelijk in zijn gedrag.

Beantwoord
Gerard 21 februari 2024 - 14:09

Van de vondel Marina ik ge4f je helemaal gelijk…..bigbrother moet toch eens met deze 4 praten helemaal met Tyron..dat is echt een onrust stoker. EN NIET ASHLEY..hoe hij noemt.brrr eng mannetje gewoon

Beantwoord
rudy 21 februari 2024 - 14:42

wat een schijnheilige bende = Tyron, Randy, Rohani en Doriana. Raus bitte die Slangen!

Beantwoord
Chris 21 februari 2024 - 15:02

Ook mee eens,Tyron en de Roddelaars weg ermee

Beantwoord
Anita 21 februari 2024 - 15:03

Voor mij moeten Doriana en Ronahi eruit. Beide ĥebben zich erg in de kaarten laten kijken. De ene door met een mes te dreigen alsof er iemand gekeeld moet worden en de ander die haar familie als een knokploeg ziet die Tom wel even aan zouden pakken. Daarna Sabeau, het kleine meisje die denkt dat ze de wijsheid van de Dalai Lama heeft. Vervolgens Ashly, zij is gewoon een bitch die probeert iedereen voor naar karretje te spannen om ze later alsnog een mes in de rug zal steken. Van mij mag Jimmy winnen!

Beantwoord
Do 21 februari 2024 - 15:20

De meest saaie mensen: Ronahi, Doriana, Dilano, Sabeau. Ze kunnen alleen maar roddelen, vooral de eerste 3. Er komt toch niets positiefs bij deze mensen vandaan. Niks om te lachen, niks om te respecteren, niks van vermaak of niks om van te leren.

Beantwoord
Alex 21 februari 2024 - 18:16

Terwijl ik jouw bericht las dacht ik: blijft er nog iemand over? Ja toch!

Beantwoord
yvonne kerssens 21 februari 2024 - 20:29

dat meen je niet die twee moeten aan het einde samen strijden voor de eerste en tweede plaats

Beantwoord
Snijers linda 21 februari 2024 - 21:09

ANITA ik vind Jimmy ook een fijne gast , maar pas op ik denk dat hij van 2 walletjes eet hij hangt dan bij die groep ,en dan de andere en pas op ik heb al dikwijls gehoord dat hij alles gaat vertellen zowel aan alle 2 groepen , en dat wijst erop dat hij het niet eerlijk is , maar het gaat zoeken van de 2 kanten en dat gaat tegen hem keren en Sabeau moet hij niet maar ja niemand moet haar juist je zegd ze waant zich de dalai lama ze filosofeert de heletijd dat kind mankeert iets en hoe ze met haar ogen draait ik krijg er rillingen van

Beantwoord
D. Pison 22 februari 2024 - 02:34

Hoi Big Brother! Het is dit keer niet leuk meer, zo’n sfeer in het Big Brotherhuis. Het lijkt veel erger dan tijdens vorige BB’s!! Het spijt me te moeten zeggen, Big Brother maar het allerergst vind ik toch Ashley. Ik vind haar steeds dominanter en dwingender worden. Ook vind ik dat zij en ook Alice heel erg opgehemeld worden door U. Even een vraagje over die Alice…….Is zij wel 19??? Ze toont veel ouder! Niet om ’t één of het ander, maar als er gezegd zou worden dat ze 29 is dan geloof ik dat direct. Haar bouw is ook nogal “grof” en ik zag vandaag nog eens die vrij flinke bovenbenen en haar zeer flinke “achterste”……. Sorry, het is gewoon iets wat me opvalt. Geen jeugdig meisje van 19. Zet bijvoorbeeld sprankelende Sabeau er eens naast……….Een heel verschil! Oja, Tyron vind ik een fijne knaap! Ook Ranohi, Sabeau, Dilano, Jimmy en Randy zijn mijn favorieten! Groetjes

Beantwoord
Frank Blom 22 februari 2024 - 10:27

Er waren er maar 5 die op de bank horen te zitten qua nominatie en dat zijn deze 4 mensen Ronahi, Tyron, Doriana, Randy en die Sabeau, die kan beter actrice worden, als dit onze mensheid is hou maar op. Alleen maar roddelen en totaal geen respect. Had je maar geen bondje moeten beginnen

Beantwoord
Mees 22 februari 2024 - 13:33

Allerslechtste Big Brother tot nu toe ik.ben 54 jaar ik alle Big brother shows gezien vanaf het begin maar deze x ,verschrikkelijk zoals Ashley zij mag alles zeggen en doen maar o wee als het iets tegen haar is,dan krokodillen tranen ,hoe oud ben je ???

Beantwoord
Truus 22 februari 2024 - 21:06

Helemaal mee eens Mees!

Beantwoord
Tammy 22 februari 2024 - 21:09

Die kijkers die klagen over Tyron en de rest, jullie irriteren jullie aan het feit dat ze gelijk hebben, niet omdat ze roddelen hoor! Ze ‘roddelen’ nl allemaal! De 1 echt niet meer als de ander! Het is gewoon het gevoel wat het los maakt bij jullie, wees gewoon maar eens eerlijk! Want als er 1 ding zeker is is dat die Ashley bij iedereen een slecht gevoel oproept! Dat iemand dat mens niet doorheeft gaat er bij mij niet in! Ze is totaal niet geliefd en haar aanwezigheid in het huis voegt totaal niets toe dan alleen maar negativiteit! We kennen allemaal wel zo’n persoon die een kamer binnenloopt en de sfeer gelijk naar het nulpunt brengt! Dat is Ashley en daarom gaat zij er hoe dan ook uit en zorgen wij, de kijkers, er persoonlijk voor dat ze de pot niet gaat winnen! Ik gun het alle bewoners maar Ashley niet! Ik zal dan ook bij iedere gelegenheid tegen die sfeerverzieker stemmen!

Beantwoord
Eduard 22 februari 2024 - 22:34

Sorry Chelly, maar het is de Ashley show!! Geweldig hoe leuk zij dit seizoen maakt! Lekker spannend en goedgebekt, constant bommen droppen en mensen onzeker maken! Doet ze goed. En een fantastische voor Karen! Ook een schatje trouwens🙏🏻

Beantwoord
Eduard 22 februari 2024 - 22:36

Vriendin voor Karen, bedoel ik

Beantwoord
kees 24 februari 2024 - 10:42

RANDY zaterdag eruit dat zegt de POLL krijgt maar 8% van beide landen. HOPPA eruit

Beantwoord
Alex 24 februari 2024 - 20:19

Van die poll klopt dus ook niets.

Beantwoord
Elly 24 februari 2024 - 21:42

Tammy …..get a life

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page