Home » Randy denkt dat Ashley eraan onderdoor gaat door hoe ze het spel speelt

Randy denkt dat Ashley eraan onderdoor gaat door hoe ze het spel speelt

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was het een vrij rustige avond in het Big Brother huis. Na het avondeten zonderen Randy en Tyron zich even af in de slaapkamer. De twee hebben het over het spel. Al snel komt medebewoner Ashley  ter sprake.

Randy vindt dat Danny zich laat manipuleren. Omdat hij ook gevoelig is. Hij is de gevoeligste hier zo merkt Tyron op. Die methode die ze doet werkt wel hoor merkt Randy op. Wel eng hoor dat mensen daartoe zo in staat zijn. Op die manier wil ik het niet eens spelen man. Op die manier wil ik dat niet eens antwoordt Tyron. Uiteindelijk wordt het toch wel gezien. Het is al gezien zegt Randy. Door de mensen thuis gaat Tyron verder. Als zij op die manier verder kan komen moet ze dat lekker zelf weten. Ik zou dat niet willen zo. Ik zou echt niet gelukkig zijn man antwoordt Randy. Maar Dilano zei ook al ze gaat er aan kapot. En toen ging ik erover nadenken, ze is ook wel vaak emo. Ja antwoordt Tyron, ook als ze door die deur moet. Ik denk ook dat ze er onderdoor gaat zegt Randy. Met liegen en bedriegen. Volgens Tyron wil ze laten zien dat ze sterk is. Maar ondertussen valt het wel mee.

Verder wordt er nog veel gesproken door de genomineerden over de opdracht die ze moeten doen. De genomineerden moeten de vrijgestelde bewoners overtuigen waarom zij in Big Brother willen blijven. En de al vrijgestelden bewoners moeten op hun beurt stemmen op welke genomineerde bewoners ze vrij willen stellen van nominatie. Hoe dat af gaat lopen zien we vandaag… Hou de site dus goed in de gaten!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 5]

Ook interessant:

20 Reacties

joost 22 februari 2024 - 08:26

Die enge hardleerse roddelaars toch, hebben die echt niks anders te doen? Of …misschien zijn ze wel zo.

Beantwoord
Snijers linda 22 februari 2024 - 09:23

Asley is een sterke vrouw die gaat er niet onderdoor , wat zien ze eigenlijk aan haar , het zijn zij toch zelf die altijd over het spel bezig zijn en zo gefocust op Asley dat ze beginnen door te draaien als ze er maar zelf niet aan kapot gaan , ze zijn zo bezig voor haar eruit te krijgen dat het hun kop gaat kosten , ik vind het spijtig voor hun

Beantwoord
Ostyn luc 22 februari 2024 - 09:27

Slim zijn, randy en doriana vrij en zowiezo is de generaal een slippendrager kwijt. Dan zitten tom jimmy glenn en danny op de bank.

Beantwoord
Snijers linda 22 februari 2024 - 09:38

Als je toch naar de live straem kijkt Dilano wil alles doen om jimmy er af te halen

Beantwoord
Ostyn luc 22 februari 2024 - 09:43

Manipuleren blijft niet duren, er komt een moment waarbij je dingen moet beslissen waar je zelf aan kapot kunt gaan.

Beantwoord
rudy 22 februari 2024 - 10:37

Asley is m.i. de meest eerlijke en zegt het zoals het is. Dat ze ook emotioneel is…. menselijk zou ik zeggen.

Beantwoord
Ingrid 22 februari 2024 - 10:38

Gelukkig zitten Randy, Doariana, Glenn en Danny op de bank zaterdag. Glenn en Danny zijn en staan veel sterker dan het andere duo, dus mijn keuze is snel gemaakt hoor. Mijn stemmen gaan naar Glenn en Danny ! Het enige spijtige is dat Randy gekoppeld zal worden aan Karen in een nieuw duo.

Beantwoord
Alex 22 februari 2024 - 11:59

Het lijkt wel of ze de kijkers willen manipuleren. Het zijn inderdaad ook roddelaars.

Beantwoord
Gerardus 22 februari 2024 - 14:04

DILANO EN Sabeau zijn echt twee hele gevaarlijke personen hoe ze praten over ASHLEY en Jimmy zo gemeen zijn ze echter huichelaars en Tyron en Randy praten xich het huis uit.

Beantwoord
Alex 22 februari 2024 - 17:20

Die zes zijn voorlopig nog niet weg.

Beantwoord
Snijers linda 22 februari 2024 - 14:41

Ingrid ik denk er ook zo over , nu staan ze er op door hun eigen clubje Sabeau en Dilano, en Tyron en Ronahi dat hadden ze niet verwacht hun clubje valt stilaan uiteen als zaterdag een van hun het huis moet verlaten toch

Beantwoord
Marc 22 februari 2024 - 16:18

Het zijn allemaal roddelaars ashly denk dat ze het is maar ze moet eens in de spiegel kijken

Beantwoord
Bcc 22 februari 2024 - 20:26

Ashley is de eerlijkste in het huis, ze speelt gewoon het spel maar is wel transparant over haar voorkeuren. Randy, Doriana,Tyron, Ronahi, Delano en Sabeau zijn allemaal slangen. Spelen het spel met vriendjespolitiek Ipv integriteit. En maar roddelen en roddelen. Zij hebben zelf een groepje gecreëerd maar projecteren hun schuldgevoel op Ashley. Zeer zwak.

Beantwoord
Tammy 22 februari 2024 - 20:51

Ashley gaat er uiteindelijk ook uitgestemd worden simpelweg om het feit dat de kijkers niet van ‘nep’ houden! Dat nep gedoe zal worden afgestraft! En ze doet dan wel alsof ze goed is met een aantal maar we weten allemaal nog wel wat ze riep in het begin, zij is daar niet om vriendjes te maken, ze wil de pot en meer niet! Snap niet dat die mensen denken dat ze het goed met hen voor heeft want als het er op aankomt gooit ze ze allemaal onder de bus! Dan speel je het spel misschien, maar ondertussen zien de kijkers ook wat haar ware karakter is! Daarom wordt ze uiteindelijk door de kijker weggestemd, ik doe dat persoonlijk met heel veel plezier! Je kunt beter het spel goed spelen en een leuk persoon zijn! Dat levert je altijd meer op! Gelukkig zijn die bewoners er wel! En die zullen tot het laatst strijden met de hulp van de kijkers thuis!

Beantwoord
Snijers linda 22 februari 2024 - 21:15

Ostyn Luc dat sprookje is mislukt , en wie heeft het eerst haar mening gezegd over de voordracht over de genomineerden Sabeau en ze ging meteen voor jimmy en Tom en toen zijn de andere gevolgd ,Tyron Ronahi , dus het gaat gevaarlijk worden ,en Dilano heeft gisteren gezegd in de live straem dat hij Jimmy er niet uit wou , wat mij opvalt Dilano heb je vandaag nog bijna niet gezien in de nabijheid van Sabeau

Beantwoord
Alexandra 22 februari 2024 - 23:08

Amen Marc! En zo is het en niet anders!
Hare majesteit komt zichzelf nog wel tegen, je weet wat ze zeggen over karma.
Dat geldt ook voor de hypocrisie van sommige mensen hier: alleen maar het geroddel van de mensen zien die ze niet moeten maar de roddel en achterklap van de bewoners die ze eruit willen hebben, die zien ze niet!
Maar ik vermaak mij kostelijk, geweldig dit 🙂

Beantwoord
Hans S 23 februari 2024 - 10:00

Weg met Ashley wat een vervelende vrouw is dat toch , op naar je kinderen die hebben je meer nodig dan mensen in het huis.

Beantwoord
Elly 24 februari 2024 - 08:53

Ashley blijft maar stoken. Ze is gemeen en dat clubje valt ervoor. Zij is degene die 2 kampen heeft gecreëerd. Hopelijk is ze snel weg en wordt het weer gezellig in het huis. Waarom zien veel mensen niet wat zij aan het doen is.

Beantwoord
Snijers linda 24 februari 2024 - 19:44

Aleksandr pas maar op of karma komt vanavond al langs, het is maar een spel aub

Beantwoord
Snijers linda 25 februari 2024 - 08:08

Uiteindelijk spelen ze allemaal voor die pot , het verschil is dat Asley het gewoon zegd en de andere niet , dat is het verschil ,die andere noemen echt de naam van wie ze eruit willen en dat doen zij niet ze gaan niet voor iemand specifiek, gewoon iemand uit dat groepje , dat zouden ze beter ook zo doen maar nu gaat het moeilijk worden ieder voor zich

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page