Home » Ashley vindt dat Dilano verandert is, hij probeert de leiding te nemen

Ashley vindt dat Dilano verandert is, hij probeert de leiding te nemen

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben Ashley en Karen een gesprek over een medebewoner. De twee is namelijk iets opgevallen bij Dilano. Ashley vindt dat Dilano verandert is…

Terwijl Doriana en Danny pizza aan het maken waren wisselt de livestream naar Karen en Ashley in de badkamer. Ashley zegt de leiding nemen in huis. Wat gebeurt daar nou eigenlijk? Ik zie heuse veranderingen, ik word ineens gestuurd door een 25 jarige. Karen lacht en Ashley vertelt verder dat ze hem ook de hele tijd quotes van de andere jongens overneemt. Hoe dan, johoo, dat soort dingen. Je moet er maar eens op letten, de hele tijd. Ik merk dat echt op. En wajow. Ik vind het echt zo erg dat andere mensen straattaal over gaan nemen van anderen. Ik kan daar niet zo goed mee. Karen begint dan over Tom. Ze vindt hem echt raar doen. Ik denk toch dat het ermee te maken heeft. Maar niet met ons hoor antwoordt Ashley. Het is echt heel raar.

Nog wat later op de avond zit Ashley met Jimmy en Tom over het spel te kletsen. Al snel gaat het over Dilano. Die staat zijn mannetje nu wel he, Dilano merkt Ashley op. Een beetje leiding nemen. Hij stond echt aan het mannetje aan tafel de pizza’s uit te delen. Ja antwoord Jimmy, ja, dat moet hij zelf maar weten. Hij begint ook een beetje straattaal over te nemen reageert Ashley sarcastisch. Heb je dat al gemerkt? Ohh zegt Jimmy, misschien wordt zijn vocabulaire een beetje uitgebreid. Moet ie maar doen. Ik vind het ook fijn dat hij niet heel de tijd achter haar (Sabeau) aanloopt. Dan beleef je naar mijn idee meer van het avontuur. Dat is absoluut waar zegt Ashley. Aardige jongen hoor, doet zijn best op zijn manier dusseh. Wat moet ik ervan zeggen zegt Jimmy. Hij is gewoon zijn ding aan het doen met haar gaat Ashley verder. Wat aan het zitten, zijn tijd aan het beleven en ja…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.2]

Ook interessant:

13 Reacties

Hans S 24 februari 2024 - 10:35

Ashley heeft weer commentaar op iedereen laat ze eerst eens naar haar eigen kijken en dan pas oordelen over andere , ik ben voor Ashley naar huis te sturen naar haar kinderen toe.

Beantwoord
Elly 24 februari 2024 - 10:51

Tuurlijk probeert hij dat, is nu door zijn vrijstelling zekerder van zijn zaakje ..bovendien wordt hij ook gebrainwached door die actrice die hem heel de dag bewerkt
Niemand van dat roddelgroepje heeft meerwaarde in t huis….ze zijn saai….totaal geen humor .roddelend, de grootste jankerds en alleen maar jaloers op anderen, ..dilano, sabeau, Tyson, Randy maar vooral Rohani en Doriana mogen wat mij betreft linea directe naar huis

Beantwoord
Sylvia 24 februari 2024 - 20:22

Ach ach Elly, je kijkt weer door een verkeerde bril.

Beantwoord
Sonny 24 februari 2024 - 11:37

Dus……..niet alleen ro en do!
Ashley mag gewoon alles zeggen en alles sturen?

Beantwoord
Rex 24 februari 2024 - 11:52

Mevrouw wil uiteraard geen concurrentie op haar positie, aangezien ze denkt de grote baas en koningin van het huis te zijn.

Beantwoord
Eric.verbreyt 24 februari 2024 - 12:24

doet hij al van in’t begin , maar niemand wil het zien

Beantwoord
Elly 24 februari 2024 - 12:28

Ashley is zo gek op zichzelf. Ze is vals en blijft maar stoken zodat er 2 kampen zijn. Waarom trappen ze hierin. in iedereen ze gezicht zogenaamd aardig doen. Hoezo zijn er mensen die haar leuk en sympathiek vinden. Bij de volgende kans moet zij eruit dan wordt het weer gezellig.

Beantwoord
Alex 24 februari 2024 - 17:42

Het is meer Sabeau die achter Dilano aanloopt. Het kan tactiek zijn.

Beantwoord
Aerts Diana 25 februari 2024 - 05:10

De beide groepen zijn strategisch die roddelen allemaal ik denk dat het normaal is wanneer je 7op7 op elkaars lip zitten ze doen allemaal hun ding om erin te blijven

Beantwoord
Ann 25 februari 2024 - 09:39

Elly helemaal mee eens. Ashley is in de picture omdat zei direct is, en dat is alleen maar te waarderen , ipv
Die roddel tantes , de één lig je meer dan de andere ,dat is zo maar derest zitten die roddeltantes ook over iedereen te hebben ,speciaal op Ashley van begin af aan. Moest eruit en dat is niet gelukt ,die kop van die roddeltantes is goud waard. Beter eerlijk oprecht anders mee tel lullen in je gezicht en hup naar buiten en eerst wat ze zeggen die moet eruit !,, nu nog 1 over maar Jimmi is ook niet eerlijk ,heb ik gezien.

Beantwoord
Lina 25 februari 2024 - 18:59

Ann, is Ashley direct?😂😂😂
Tegen wie heeft ze dat gezegd tegen Karen, Jimmy maar niet tegen Dilano. Volgens mij begrijpen jullie niet wat direct en oprecht is.

Beantwoord
Elsje 25 februari 2024 - 19:27

Echt hè met die pizza’s bleef hij maar zeggen: ‘die jalapeños zijn echt mijn ding’, en inhalig hard eten. Plus het valt ook ook op die straattaal.
En wie draagt er in vredesnaam zijn poloshirt in zijn jeans/chino/pantalon?
Dat is echt zo 1980 😂😂

Beantwoord
Caren 2 maart 2024 - 15:38

Asley oprecht ? 🤣🤣🤣🤣wat een geraffineerde tante is dat.Kampioen manipuleren, kwaadspreken en de ander een slecht gevoel geven.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page