Home » Genomineerde Randy wordt verrast met een vliegtuigje

Genomineerde Randy wordt verrast met een vliegtuigje

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken en vandaag is het een spannende dag voor de genomineerden van deze week: Doriana, Randy, Glenn en Danny. Een van hen zal vanavond het huis moeten verlaten, of moeten er twee bewoners weg? Genomineerde Randy wordt deze morgen verrast, een fijne oppepper voor deze beladen dag.

Big Brother laat weten dat de bewoners naar buiten moeten. Randy, zit je op de eerste rij? Kijk dan naar de hemel en geniet! De bewoners gaan enthousiast naar buiten. De bewoners kijken omhoog en er komt een vliegtuigje over. Randy kijkt verbaasd omhoog. De boodschap die aan het vliegtuigje hangt is: “You got this lobi # team randy”. Sh*t stamelt Randy verbaasd uit. Het is een Surinaams woord legt Randy uit. Ik zei toch blijven doen wie je bent en hoe je bent zegt Ronahi blij. Zeker, zeker zegt Randy. Ik krijg gewoon een vliegtuig, op deze dag! Te gek zegt Tyron. De groep applaudisseert voor Randy. Doriana denkt dat het goed gaat komen nu ze dit vliegtuigje zien. Er wordt gevraagd wat lobi betekent, volgens Randy is dit liefde. Het is echt wat je verdient benadrukt Ronahi. Vorig jaar was het er maar twee keer merkt Danny op. Wie is volgende week grapt hij. Ronahi denkt dat zijn familie wel zit te kijken. Ze zijn ook in de buurt antwoordt Randy, misschien zien ze het ook. Randy kijkt nog enige tijd naar boven, hij is erg blij met dit gebaar.

Mocht je nog niet gestemd hebben op de genomineerden dan kan dat nog steeds. Dit kan via onderstaande linkjes. Let er wel op dat je stemt op de bewoner je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.2]

Ook interessant:

7 Reacties

Rex 24 februari 2024 - 14:17

Nog lekker origineel dit, zou speciaal moeten zijn maar is het niet meer.

Beantwoord
Sylvia 24 februari 2024 - 20:27

@Rex, voor jou niet, maar voor Randy wel.

Beantwoord
Gerardus 24 februari 2024 - 14:31

Ik hou van je staat er op…..ze bedoelen tot vanavond….

Beantwoord
Sylvia 24 februari 2024 - 20:27

Heb je even pech he!

Beantwoord
Sylvia 24 februari 2024 - 15:34

Dit is alleen maar fijn voor Randy. Hij heeft het verdiend ♡

Beantwoord
Hans S 24 februari 2024 - 18:45

Dit gun ik Randy wel altijd heel positief.

Beantwoord
Marc Croes 24 februari 2024 - 19:22

Randy blijft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page