Home » Ronahi is het spelgericht denken kotsbeu

Ronahi is het spelgericht denken kotsbeu

Door BigBrotherNederland

Doriana, Ronahi en Alice zitten even buiten te kletsen. De twee hebben het over vanavond, als iemand van de genomineerden moet vertrekken. Ronahi is wat emotioneel.

Ronahi is wat emotioneel, ik denk dat ze (Randy en Doriana) gewoon blijven. Maar stel dat ze nu echt weg gaat… Dat gebeurt niet zegt Alice. Dat weet je toch niet zegt Doriana, ik maak me oprecht zorgen. Ik denk dat jullie je geen zorgen hoeven te maken benadrukt Alice. Ik wil echt nog niet naar huis zegt Doriana. Ik hoop op uit het grond van mijn hart dat ik mijn naam ook eens op het scherm zie. Ronahi zegt dat de laatste twee weken veel gebeurt is. Spelgericht, mensen zijn anders gaan doen en dat voel je. Al die energieën, ook deze week was het niet makkelijk. Het was heel intens. Ik zeg het echt uit vertrouwen he. Zij voelde zich ook niet zo goed vorige week, ze had power of nomination. En dat is gewoon kak. Van dag een zijn we op een persoon aan het gaan en dat wil niet lukken. En dan begin je aan jezelf aan het twijfelen. Wij zijn geen mensen die tactisch aan het spelen zijn, we doen het alleen op sommige vlakken. We zijn gevoelsmens en zijn tactisch aan het spelen. Omdat ik deze week zo geviseerd was ben ik dat wel gaan doen. Alice snapt die gedachtegang wel, je kon ook voor Ash en mij of Tom en Jimmy kiezen. Maar daar was je nog banger voor omdat je daar iets meer over weet uit de buitenwereld. Ronahi benadrukt dat het gewoon eerlijk bekeken is. Danny weet van niks, Glenn weet van niks. Ik dacht dat ik er echt op zou gaan. Spelgericht denken ben ik kotsbeu. Je moet gewoon doen wat je gevoel zegt merkt Alice op. Elke week is anders. Nu heb je een spanningsgevoel en volgende week kan het anders zijn. Ik wil bepaalde dingen gewoon niet tonen aan bepaalde personen merkt Ronahi op. Alice snapt dat wel, je moet dat bij de mensen doen die je vertrouwd. En nu staat Doriana er met Randy op zegt Ronahi. Maar dat was door een spel antwoordt Doriana. Dit was de eerlijkste manier om erop te staan. Voor Glenn en Danny is het erger denk ik, ze konden er niks aan doen. Alice vindt dat beide er heel rustig in staan. Het is ook een prestatie dat je er niet op hebt gestaan benadrukt ze. We gaan het zien he eindigt Ronahi.

Heb je nog niet gestemd? Dat kan nog altijd via onderstaande linkjes.Let er wel op dat je stemt op de bewoner je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.9]

Ook interessant:

8 Reacties

Elly 24 februari 2024 - 17:48

Ach gutte gut….voel je nu nattigheid….je bent al vanaf t begin zelf aan t stoken en groepjes aan t maken, maar nu de kans groot is dat er van jouw groepje wat vertrekt vanavond ben je bang volgende week zelf op de bank te zitten, bovendien heb je afgelopen week ook niet de gunfactor aan je vriendin gegeven maar deed je met de anderen mee …..zo laf
Je hebt geen principes en geen ruggengraat….dus nu ook niet janken dan

Beantwoord
Sylvia 24 februari 2024 - 20:31

@Elly, ik ga je niet in alles gelijk geven, want de 1e groep doe gevormd is, is door die vreselijke Generaal!

Maar wat betreft dat ze haar vriendin heeft laten vallen? Helemaal waar! Dit doe je niet als ze zo een goede vriendin is.

Beantwoord
Sylvia 24 februari 2024 - 18:13

Ronahi moet niet weer in haar slachtofferrol gaan zitten, ze heeft zelf haar zogenaamde beste vriendin weg gestemd.
“Hou op met mij!
Je stelt jezelf aan! Maar goed, jij bent de volgende.
Wat je een ander aandoet? dat krijg je terug.

Dat Alice haat goed bedoelde woorden uit naar Doriana? ook dat is natuurlijk onzin. Want zij heeft er ook op gestemd, omdat ze boos was door de vorige keer.

Voor Doriana is het goed dat ze weg gaat, ik ben dol op haar!!! Meen ik uit de grond van mijn ♡
Voor haar is het gewoon het beste, juist omdat er allemaal huichelaars zitten.

Lieve Doriana! jij bent in mijn ogen een schat van een vrouw, je hebt het goed gedaan!
Laat de rest lekker praten, want ook zij komen aan de beurt!!

Beantwoord
Erwin 24 februari 2024 - 18:40

Weet Ashley eigenlijk wel, hoe dominant zij is.

Beantwoord
Erwin 24 februari 2024 - 18:43

Misschien moet BB de volgende keer alle spiegels weghalen. Kijken hoe de vrouwen reageren.

Beantwoord
MXX 24 februari 2024 - 21:25

En laat Sylvia ook lekker praten. Hartje voor Doriana🤍

Beantwoord
MXX 24 februari 2024 - 21:28

En hartje voor jaloerse Erwin die sterke vrouwen niet kan verkroppen.

Beantwoord
Gerardus 25 februari 2024 - 13:37

Erwin diep in je hart hou je wel van Ashley…..jij houd wel van een vrouwtje die dominant is. Of ben je meer voor Ronahi die over alles zeurt en liegt tegen je.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page