Home » Tyron en Tom hebben weer eens onenigheid, dit keer over pingpongballetjes

Tyron en Tom hebben weer eens onenigheid, dit keer over pingpongballetjes

Door BigBrotherNederland

Gisteren hebben de bewoners genoten van een sport middag. Er was ook een pingpongtafel waar de bewoners enthousiast mee aan de slag gingen. Ook Tom en Glenn speelde een potje pingpong. Maar toen ontstond er een woordenwisseling tussen Tyron en Tom. Tom had namelijk alle pingpongballetjes in zijn trui gestopt. Zo kon hij met Glenn door blijven gaan. En dat vond Tyron dan weer niet kunnen. Doe gewoon met één bal zegt Tyron geïrriteerd. Volgens Tom maakt dat niet uit en begint te pingpongen. Vervolgens valt er een balletje en Tyron vervolgd geïrriteerd dadelijk ga je op het balletje staan. Gaan die ballen weer stuk. Kalm kalm antwoordt Tom rustig. Niks kalm gaat Tyron verder, dadelijk gaan die ballen weer stuk. Heb jij mij al op die bal zien staan reageert Tom nu ook ietwat geïrriteerd. Je stond er net al bijna op zegt Tyron terug, je moet niet zo bijdehand gaan doen. Je moet niet met zes ballen gaan spelen. Glenn lacht dat hij een rustig moet doen en Tyron loopt weg.

De woordenwisseling is bij meerdere bewoners opgevallen waaronder Ashley en Karen. De twee bespreken het in de badkamer. Karen vertelt aan Ashley dat er weer een woordenwisseling was. Alweer vraagt Ashley waarop Alice ja antwoord. Maar dat moet Tom zelf maar zeggen dan. Ashley denkt op haar beurt dat het nog wel eens lelijk kan escaleren tussen die twee. Karen lijkt het daarmee eens te zijn. Ik zal eens horen, even op de hoogte blijven zegt Ashley dan. Niet doen zegt Karen dat moet hij zelf zeggen. Wanneer was dat vraagt Ashley. Zojuist vertelt Karen maar niet zelf over beginnen dan weet hij dat ik er iets over gezegd heb. Het was net met de pingpong en die balletjes. Toen ik daar weg liep vraagt Ashley. Nee antwoordt Karen, daar straks. Oh dat heb ik niet meegkregen zegt Ashley. En Karen adviseert nogmaals dat Tom het maar zelf moet zeggen. Je moet ook niet zeggen dat je het weet benadrukt ze. De rest van de avond lijken de twee elkaar zoveel mogelijk als het kan te ontlopen. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.1]

Ook interessant:

11 Reacties

Tonny 24 februari 2024 - 09:14

Tyron is ruzie aan het zoeken big brother moet in grijpen en Toronto eenwaarschuwing geven

Beantwoord
Sylvia 24 februari 2024 - 20:11

Tyron is helemaal geen ruzie aan het maken!! Hij heeft gewoon gelijk.
Als ik daar was geweest had die Tom, die stampvoetende Tom!! die balletjes toch echt uit die zakken moeten halen, geloof mij.
Hij is juist Tyron aan het zieken, steeds weer!

Beantwoord
Gezina 24 februari 2024 - 09:15

Het zijn alletwee heet hoofden. Van mij mogen ze eruit. Tyron ergert zich overal aan. Tom denkt altijd leuk te zijn. En Tyron heeft een grote bek over Ashley maar is zelf geen haar beter.

Beantwoord
Elly 24 februari 2024 - 09:30

Ik heb t gisteren live gezien …..wat n vervelende ruziezoekende gozer is die Tyson …er is hem alles aan gelegen om Tom zwart te maken…..hij hoort duidelijk bij de zwakste schakels en hopelijk vertrekt hij supersnel het huis uit, zal de sfeer zeker ten goede komen en ook n zeer groot stuk zwartmakerij schelen betreffende andere bewoners

Beantwoord
Ingrid 24 februari 2024 - 09:49

Tyron kan best zo snel mogelijk naar huis, hij is zo onvolwassen !

Beantwoord
AAFKE 24 februari 2024 - 09:55

Toronto is een vervelend mannetje en kan niet tegen een grapje vooral niet van Tom.

Beantwoord
Eric 24 februari 2024 - 10:00

Tyron kan heel weinig verdragen van Tom, is hij jarloes op Tom en met welke reden, dat Tom populairder is dan hij, in het begin kon ik die nog hebben , Tyron, maar die gast is verziekt door da clubke

Beantwoord
Sylvia 24 februari 2024 - 20:20

@Eric, jaloers? Op Tom?? Meen je dat? Hou op zeg!

Tom is een mannetje die staat te trappelen als hij zijn zijn niet krijgt.

En populair, Tom? Dacht je dat?

En wie is er verziekt door hey clubje? Door de Generaal!!

Tyron is tenmiste eerlijk..kan je van Tom zeker weten niet zeggen.

Maar daar kom je nog wel achter.

Beantwoord
Sylvia 24 februari 2024 - 12:04

Het valt mij steeds meer en meer op dat Tom een vervelend mannetje aan het worden is. Hij gedraagt zich soms als een klein kind.
Moet altijd het gesprek hebben en! laat andere mensen niet uitspreken.

Dat hij idd die pingpongballetjes had gepakt is kinderachtig. Hij is de laatste tijd Tyron enorm aan het uitdagen en dat gaat een keer fout.

En dat die 2 madamekes weer!!! erover moet roddelen?
Tja, wat zeg je daar dan weer over he?

Dat er een dag kont dat…..

Beantwoord
Alex 24 februari 2024 - 17:39

Niet mee bemoeien, ze zoeken het samen maar uit.

Beantwoord
Cl 25 februari 2024 - 17:18

Ashley – wat een vervelend madame. Wil alles kunnen regeren en denkt, dat ZE ALLEEN overzicht over het hele gebeuren. Heel vervelend . Ik haar zij inmiddels en hoop, dat ze eindelijk dat huis uitgezet woord!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page