Home » Ashley vertelt aan Randy waarom ze overstuur is, de groep kijkt dwars door haar heen

Ashley vertelt aan Randy waarom ze overstuur is, de groep kijkt dwars door haar heen

Door BigBrotherNederland

Randy en Ashley zaten afgelopen avond een potje te kaarten. Al snel ging het over de actie dat ze voor 20.000 euro een vrijstelling gekocht heeft. Sindsdien zit ze niet lekker in haar vel. Ashley legt uit waar haar gevoelens vandaan komen.

Ashley vertelt aan Randy dat ze overstuur is heeft niets te maken met mijn keuze. Een beslissing is gemaakt. Iedereen mag er een andere mening over hebben. Maar als je ziet dat mensen dwars door je heen kijken als je voorbij loopt. Als je daar mee samen woont is dat echt niet leuk. Je voelt je direct kleiner merkt Randy op. Ja zegt Ashley, ik ben niet gauw klein te krijgen maar dit is echt intens. Ik waardeer het ook echt dat je je niet laat beïnvloeden door de groep om mee te doen aan dat gedrag. Tuurlijk zegt Randy, ik zou het zelf ook k*t vinden. Hoe je het zo vertelt klinkt het nog zwaarder dan hoe ik het zie. Dat is natuurlijk ook zo antwoordt Ashley. Maar zo is het wel, het is alsof mensen je het licht in de ogen niet gunnen. Sterker nog ik heb gedacht van wat nou als er een freeze voor mij komt? Ik weet niet wat ik moet doen wat goed of fout is. Voor hetzelfde geld doe ik niks omwille van jullie en dan krijg ik oh dus voor je familie doe je het niet. En als ik het wel doe is het van huppatee gooi er nog 1000 euro er achteraan. Wat ik ook doe, het zou al fout zijn. Het is heel onaangenaam kan ik je zeggen. Ook als ik de badkamer in loop meteen weglopen. Dat is wel heftig ja geeft Randy toe.

Ik had wel wat tegendruk verwacht gaat Ashley verder. Maar deze gradatie is wel echt heftig. Wetende dat we de finale week in gaan, dat zei ik tegen Tom ook, ik hoop dat mensen gaan denken voor zichzelf. Dit heeft niemand schade aangedaan.  Het is speelgeld, iemand kan het winnen maar het is nog van niemand. Ja het is gebruikt maar hebben die mensen wel echt gekeken hoe ik mij gevoeld heb? Waar het vandaan is gekomen? Een enkeling antwoordt Randy. Dat bedoel ik zegt Ashley en dat is mede ook door mijzelf. Je gaat ook je gevoelens niet een voor een naar iemand doen merkt Randy op. Nee zegt Ashley, ik zie eruit alsof ik gesloten ben. Daar ben ik mij bewust van maar als je met mij in gesprek gaat is er altijd een open gesprek. Ik zal niet zomaar op iemand afstappen en mijn issues delen. En wat ook is, het is een sociaal experiment. Ik ben hier gekomen om het spel te spelen. Wat ik het moeilijkste vond was spelen en een sociale band opbouwen. Dat gaat niet helemaal samen. Je hebt mensen die sociaal makkelijk konden binden, ik kan dat ook maar omdat het spel in de weg ligt kan ik daar niet de juiste keuze in maken. Ik kijk de kat uit de boom. En ik vind het hele spel element ook leuk. Maar op het eind sta je met de rug tegen de muur en is heel je groepje weg en dat is deze week gebeurt. Randy merkte het ook al een beetje. Ik dacht ik laat wat het is. We zijn ver gekomen, ik ga niet meer… Deze week helemaal maar vorige week heb ik het ook gelaten voor wat het is. Dan heb je een ander overzicht.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4]

Ook interessant:

30 Reacties

joost 30 maart 2024 - 11:51

Tjongejonnge wat een ellendig gezeur toch allemaal. Die Alice kent ook de kunst om alles op te poken en ambras en verdriet te veroorzaken. Waar haalt ze toch al die nonsens? En alle anderen die zo blijven tekeer gaan over Ashley, vergeten elke keer weer dat het een maar SPEL is; een feit is dat de meesten een slachtoffer kiezen om er tegenaan te vlammen. Enkel Glen is een zeer fatsoenlijke kerel die rustig alles overschouwt en zijn verstand niet heeft weggegooid.

Beantwoord
Elly A 30 maart 2024 - 11:54

Maar ondertussen wel al die weken arme Karin in de maling nemen. De zogenaamde vriendin uithangen.

Beantwoord
GEEN Ashley Fan 30 maart 2024 - 11:57

Wat wil ze nu? Dat iedereen haar knuffelt en zegt dat er niets aan de hand is?

Ashley is degene die het spel hard begon te spelen (de generaal) en meerdere keren mensen heeft veroordeeld over dingen die ze zelf nu ook doet (een Lenie voor het geld van de koffers)

En dan 20k uit de pot pakken voor één week vrijgesteld te zijn?

Heb je de manier waarop gezien?
6x drukken en na de huilbui nog een paar keer.. Ze moet echt maar huis. Naar de veiligheid van haar gezin.

Beantwoord
Jose 30 maart 2024 - 12:00

Ik denk dat Ashley thuis komt eens beelden terug moet kijken.
En nu de zielige piet uithangen!!!!!!!!
Niemand had nog tegen haar moeten praten tot het einde.

Beantwoord
Demi 30 maart 2024 - 12:10

Mooi van Randy zegt veel over hem onze stemmen krijgt hij!
Wel jammer en heel achterbaks van Tyron en Alice tijdens het gesprek zitten ze in de tuin Ashley uit te lachen en haar in het oog te houden. Niet netjes dat hoort niet bij het spel!
Ashley verdient nog steeds respect!
Alice is een tweede Sabeau aan het worden 🙁

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 30 maart 2024 - 12:11

Sorry ik geef geen commentaar meer.
Karma zal beslissen.

Beantwoord
Erwin 30 maart 2024 - 12:17

Sociale band opbouwen? Laat mij niet lachen Ashley. De medebewoners zijn voor jouw gewoon pionnetjes. Helaas reageren deze niet meer zoals jij dit wilt. Nu moet jij op de blaren zitten of stap op en ga naar huis.

Beantwoord
bob 30 maart 2024 - 12:27

karin gunt een vriendin niks wat ben jij slecht zeg misschien kom je er over 50 jaar achter dat je zelf had moeten drukken voor een halve finale plek

Beantwoord
Annemieke van vulpen 30 maart 2024 - 12:28

Ik wordt een beetje moe van Ashley. Ze probeert haar zo zielig op te stellen in de hoop dat de buitenwereld haar zielig vindt om volgende week ook door te komen. Volgens mij heeft ze geen 1 spel zelf gewonnen, de laatste was door haar vriend en het zusje van Randy. En dan doen we het op de ashley manier een beetje egoïstisch.

Beantwoord
Anita 30 maart 2024 - 12:31

Ik hoop niet dat het vanavond alleen maar Ashley is wat we te zien krijgen!
Ze is al genoeg aan het woord en in beeld!!

Beantwoord
Lydia lepee 30 maart 2024 - 13:00

Ashley heeft het haarzelf aangedaan..
Dat komt niet meer goed!
Voor altijd die 20000€ uit hetspelhaalde!

Beantwoord
dushi 30 maart 2024 - 13:01

Ja ashley ga lekker in je slachtofferrol zitten ,jij doet niets alleen iedereen de schuld geven.
Maar jij bent niet de gene die op de knop drukte en je nep trannen laten zien .
Toen lente 6000 euro uit de pot nam voor de koffers was je des duivels en iedereen vertelde je hoe erg
Je dit vond.
Jij doet nu dit en ex erger,met de groepspot,die ook niet alleen van jou is.
Je kon niet verkopen dat je generaal af ben en dat niemand meer naar je luistert.
En nu weer klagen bij Randy,wat een vals wie ben je,hoop dat karma de aankomende week ,je komt op zoeken en dat je de finale niet haalt ben je niet waardig genoeg voor.
Hoe heb je Alice keer op keer beledigd en op de bank gezet en jij koop dat af met geld wat ook niet van jou was.bah bah

Beantwoord
Lindz Batsle 30 maart 2024 - 13:07

Ashley beseft niets van wat de buitenwereld nu over haar denken. En waarom kijken de bewoners dwars door haar geen? Waarom niet door Randy of Glenn en de anderen? Komt door haar gedrag. Wil zeggen de anderen zijn aangenamer en zich niet zo voorop stellen als een generaal. In al haar gesprekken verschoond ze zich ,ze is soms vals en leugenachtig.

Beantwoord
jeroen 30 maart 2024 - 13:18

ze blijft het slachtoffer uithangen, vreselijk

Beantwoord
Ineke 30 maart 2024 - 13:27

“Dit heeft niemand schade gedaan, het is speelgeld, het is nog van niemand.. bla..bla..” Ga je dan nu even je excuses aanbieden aan de mensen die je uitschold en verachte omdat ze lullige bedragen uit de pot kosten, terwijl je de winnaar nu 20k hebt ontnomen?

Beantwoord
Alex 30 maart 2024 - 13:28

Volgende week is alles weer anders.

Beantwoord
anny 30 maart 2024 - 13:34

en plots praat ashley met randy , plots is hij goed genoeg voor madam

Beantwoord
Hans S 30 maart 2024 - 13:44

Wat een verschrikkelijke vrouw is die Ashley toch als ze geen aandacht krijg legt het altijd aan anderen zo snel mogelijk eruit.
En willen de bewoners eens minder huilen alleen daarom kijk ik niet meer.

Beantwoord
Mario 30 maart 2024 - 16:31

Vanavond weer tranen als Karin naar huis moet want dat zit er dik in natuurlijk. Calimero gedrag ben ik meer dan zat, want zij zijn groot en ik ben klein.

Beantwoord
Gerardus 30 maart 2024 - 17:17

Mooi dat niemand iets heeft gezegd toen Alice telefoon nam 1000euro en een brief 500euro. Niemand zei iets ons speel geld, sorry hoor,
En Ashley heeft speelgeld gedaan ook ..en meteen in rep en roer….dit geldig nog steeds van bigbrother en nog steeds niet van de bewoners

Beantwoord
Henri 30 maart 2024 - 19:13

Van de jackpot blijf je vanaf
Was 100.000 ,nu meer dan 20k minder. Ashley laat zien dat ze onsportief is . Vechten naar de finale doe je met eerlijke woorden en geluk hebben in de spelopdrachten. De jackpot is voor 1 winnaar, wie dat ook mag zijn. Nogmaals, van de jackpot daar blijf je vanaf!!! Kun je dst niet dan ben je een loooooser!

Beantwoord
Audrey 30 maart 2024 - 19:21

Top van ashley en het is en blijft een spel en als het niet om het geld gaat wat doe je daar dan zo lang als je echte vrienden thuis zit ashley speelt het spel geweldig als ze haar naar de winkeltje had laten gaan ging er maar 3000 uit inplv 20k
Dus domme zet van de andere
Ik vind haar top en er zijn oordelen en vooroordelen zolang als je haar niet kent mag je er geen oordeel over hebben

Beantwoord
Eric B 30 maart 2024 - 19:29

Ashley is grootmeester in het verwarring zaaien spelletje. Haar tactiek is nu om haar daden goed te praten en begrip te kweken dat ze ’t spelletje soms te serieus neemt. Geloof maar dat alles wat ze zegt een tweede laag met een duidelijke bedoeling heeft. Noem het wat je wilt maar ze meent van al het goed bedoelde juist het tegenovergestelde.

Beantwoord
Niki 30 maart 2024 - 19:47

Helemaal met je eens; GEEN ASHLEY FAN.

Beantwoord
Karin Driesens 30 maart 2024 - 22:49

Wat een ongelooflijke rotstreek van Ashley, zo’n grote mond over geen geld uit de pot halen, en de volgende dag koopt ze haar vrijstelling voor 20.000 euro!!! En dan in de slachtofferrol kruipen met al dat gejank, zoals Jimmy zei: krokodillentranen, geen medelijden mee! Van mij mag zij als eerstvolgende naar huis, opgeruimd staat netjes!

Beantwoord
Lindz Batsle 31 maart 2024 - 00:09

Groot verschil tussen 1500 en 20000 uit de potten te nemen toch. Ze kon evengoed een veeeel kleiner bedrag genomen hebben. Onrespectable.

Beantwoord
Kiky 31 maart 2024 - 01:44

Alsof Ty en Alice zo heilig zijn. De afgelopen dagen zeuren over geld wat nog steeds niet van iemand is en zeggen ik praat niet meer met haar, maar wel aangeven dat het niet erg was geweest als Randy of Jimmy had gedrukt, conclusie dus de heren mogen wel drukken maar de dames niet. Dan hadden ze haar beter naar het winkeltje kunnen laten gaan, dan waren ze maar 3000 euro kwijt geweest, dus groot gelijk dat ze gedrukt heeft.

Daarnaast wel vrolijk doen, lachen en feest vieren met Ashley zaterdagavond en -nacht. Waarschijnlijk vanaf morgen weer achter de rug staan schreeuwen wat ze wel niet heeft gedaan met “hun” geld.

Ashley heeft voor zichzelf gekozen, zoals big brother haar heeft gezegd in de dagboek kamer. Wat er verder gaat gebeuren moet ze afwachten. Ik kan alleen hopen op een finale met Ashley, Randy of Tom en Glenn. De winnaar zou voor mij Glenn zijn.

Beantwoord
Do 31 maart 2024 - 07:37

Goed gedaan Ashley, 80% deed misselijk tegen je. Nu voelen ze het. Die 20.000 was inderdaad nog van niemand

Beantwoord
Baeten 31 maart 2024 - 17:59

In BB werden 2 groepen gevormd. Tyron en Ashley zijn de aanvoerders, maar Ashley verloor haar pionnen. Tyton gezinden leefden van achterklap, terwijl Ashley gezinden veel openlijker zijn. Als de tussenhangers zoals Alice aansluiten bij Tyron om intensief Ashley in het nauw te drijven, haar niets te gunnen, zelfs haar mond snoeren…is het logisch dat zij keihard terug slaat. Gelijk heeft ze met de 20 000€, al was het een paniek oplossing, wat ze niet nodig had naar mijn inziens. Ashley heeft BB gemaakt ! Niet Tyron, niet Alice , niet Randy. Dit wil niet zeggen dat Ashley wint. Als 2 honden vechten om een been….

Beantwoord
lindz 2 april 2024 - 10:50

toch dikke proficiat aan ZES bewoners die gestreden en gevochten hebben om een halve finale. De 7de heeft haar halve finale gekocht wat zeer oneerlijk is in het spel tegenover de strijdende bewoners. Dat is eerlijk.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page