Home » De bewoners worden regelmatig opgeschrikt door een alarm voor de reken challenge

De bewoners worden regelmatig opgeschrikt door een alarm voor de reken challenge

Door BigBrotherNederland

Ook afgelopen avond ging het alarm voor de reken challenge nog regelmatig af in het huis. Als het alarm gaat dan komt er op het tv scherm het duo te staan die een som moet oplossen. Vervolgens moet het duo in de gameroom de uitkomst van de som gebruiken om een cijferslot te openen. Diegene die als eerste het slot opent en op de knop drukt wint. Diegene die verliest wordt powerless.

Afgelopen avond waren Ashley en Karen aan de beurt. De twee doen er erg lang over om de som op te lossen. Na 20 minuten kapt Big Brother de challenge af. Jullie hebben 20 minuten gehad. In jullie situatie verandert er nog niks. Ashley is dus nog steeds powerfull. Ashley baalt ervan dat ze het gewoon niet zag, terwijl Tom de som nog eens uitlegde. Niet lang daarna wordt het volgende duo opgeroepen. Dat zijn Alice en Randy. Alice wint het uiteindelijk. Randy is dus powerless. Het volgende duo zijn Tyron en Tom. Tyron was uiteindelijk de eerste die op de knop drukte. Nu is Tom dus powerless en Tyron powerfull. Uiteindelijk gaan de bewoners slapen, in de nacht is het alarm niet afgegaan.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Danny was al vroeg op om brood te bakken. De rest lag nog heerlijk te slapen maar daar kwam snel verandering in. Het alarm ging namelijk af. Ronahi en Sabeau zijn dit keer aan de beurt om een som op te lossen. Sabeau weet uiteindelijk de som op te lossen. Ze is nu dus powerfull en Ronahi powerless. Sabeau lijkt zich wat schuldig te voelen. Het maakt niet uit benadrukt Ronahi, je hebt het gedaan en we gaan nu weer verder met de dag. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Xxx 26 februari 2024 - 09:52

Enne tyron geweldig hoe jij won van t grootste kleinste kind in t huis tom 👍🎉

Beantwoord
Xxx 26 februari 2024 - 10:10

Denk dat r geld vd pot af gaat vandaag???

Tegen elkaar opbieden wie een bericht van thuis mag zien ???

We zijn benieuwd…..

Beantwoord
Alex 26 februari 2024 - 11:52

Wordt iedereen gewekt als één duo wordt opgeroepen? Niet zo lekker midden in de nacht.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page