Home » De powerful bewoners mogen naar het café voor een muziekbingo

De powerful bewoners mogen naar het café voor een muziekbingo

Door BigBrotherNederland

Gisteren mochten de powerful bewoners naar het Café Grote Broer. Ze mochten daar genieten van kaasfondue, drank en spelletjes en vandaag mogen de powerful bewoners wederom naar het cafe. Dit keer voor iets ander leuks.

Big Brother laat namelijk weten dat de powerful bewoners een uitje krijgen. Als jullie van muziek houden kan je dansen voegt hij eraan toe. Powerless bewoners, hou er rekening mee dat de powerful bewoners voor het eten terug zijn. Dilano, Glenn, Ashley, Alice, Sabeau en Tom maak jullie klaar. Jullie gaan zo door de draaideur. Niet veel later gaan de powerful bewoners in tweetallen door de draaideur en arriveren daarna in het Café De Grote Broer. Het zestal reageert enthousiast bij binnenkomst. Ze pakken een lekker drankje en Big Brother neemt daar weer het woord. Sabeau, Glenn en Alice welkom terug in jullie stamcafé. Ashley, Tom en Dilano, welkom in dit café voor het eerst. Als jullie denken wat ruikt het hier naar kaasfondue, dat klopt, dat is van gisteravond.

De mannen gooien een potje darts maar Big Brother neemt al snel weer het woord. Jullie gaan een ander spel spelen. Ik hoop dat jullie van muziek houden en dat jullie parate muziekkennis hebben want jullie spelen op deze heerlijke dag een muziekbingo. Je speelt voor een collectors item namelijk een Big Brother bingo trofee. Neem allemaal plaats aan de tafel. Zodra iedereen zit vertelt Big Brother dat ze muziekbingo gaan spelen. En dat doen jullie om uiteindelijk natuurlijk de enige echte Big Brother bingo trofee te winnen. Ik ga zo verschillende nummers afspelen, als het nummer dat ik afspeel op je bingo kaart staat moet je deze afkruisen. Dat gaat zo door tot iemand bingo heeft. Dat kan verticaal, horizontaal, diagonaal en een volle bingokaart. Daarna gaat de bingo van start, er worden verschillende nummers afgespeeld en de bewoners zingen enthousiast mee. Uiteindelijk heeft Alice als eerst bingo met een horizontale bingo. Sabeau verticaal, Alice diagonaal en Glenn had een volle kaart. Diegene die bingo hebben mogen een mooie trofee meenemen. Big Brother feliciteert de prijswinnaars. Ze mogen het drankje opdrinken en daarna mogen de bewoners weer terug naar het huis. Vol trots laten de prijswinnaars hun gewonnen trofee zien en wordt er vertelt wat ze beleefd hebben. Het was een gezellige middag, wat gaat de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.7]

Ook interessant:

4 Reacties

Alex 27 februari 2024 - 18:01

Op de vrijwillige wissels na zijn dit nog degenen die op de knoppen hebben gedrukt, dus nogal onterecht om ze zo in de watten te leggen.

Beantwoord
Jeanny 27 februari 2024 - 19:56

Wow die Tom zo hard uithalen ,bij mij was hij er niet zo gemakkelijk van af gekomen.Ik zou me zorgen maken voor een toekomstige relatie van hem En die opnerkingen als hij fout zit het is echt een kind

Beantwoord
Leeuwke1992 27 februari 2024 - 21:44

Sluit me geheel bij het bericht van Jeanny aan. De manier waarop Rom uithaalde met een pannenkoek in de hand, is simpelweg ontoelaatbaar en er zou goed aan gedaan worden om deze deelnemer rechtsomkeer te laten maken. Wel huiswaarts graag!! Tyron had helemaal gelijk, dit is niet iets wat je bij een vrouw doet en goed dat Tyron Tom hierop aan heeft gesproken!!

Beantwoord
Elaine 28 februari 2024 - 13:42

Helemaal mee eens! Tom ging echt te ver.
Zoiets doe je als man niet bij zo’n meisje of jonge vrouw.
Sanctie zou zeker op z’n plaats zijn.
Als Big Brother dit door de vingers ziet….en dat terwijl ze er op hameren dit jaar dat iedereen met respect moet worden behandeld dan kan dit toch niet. Zelfs niet bij een spelletje.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page