Home » De Big Brother bewoners verdienen veel geld met een tennis spel

De Big Brother bewoners verdienen veel geld met een tennis spel

Door BigBrotherNederland

Als de bewoners weer uit de gameroom komen zien we ze allemaal met een hoofdband om en een aantal lopen met tennisrackets. De groep maakt zich klaar en de Big Brother stem zegt, attentie open de envelop. Nick opent de envelop en leest voor wat de bedoeling is. Jullie hebben per persoon 1 minuut de tijd om zoveel mogelijk tennisballen te raken en over de heg te schieten. Roze is tien euro, geel is prijs verdubbeld, zwart is prijs op nul. Neem een voor een plaats op de roze stip, jouw minuut gaat in als Big Brother heeft afgeteld. De eerste stip mag nu op de roze stip gaan staan. De groep klapt en juicht en nieuweling Michel gaat als eerste staan. De groep spreekt af dat als er een zwarte bal afgevuurd wordt ze zwart roepen zodat diegene weet dat ze niet moeten slaan. Big Brother telt af en Michel gaat aan de slag. Hij heeft geen zwarte bal geraakt. Zo worden alle bewoners één voor één naar voren geroepen. Als iedereen geweest is vertelt de Big Brother stem dat ze geld hebben verdient met deze opdracht. Ga naar de gameroom, daar zien jullie hoeveel geld jullie verdient hebben. Als de groep terugkomt zegt Els dat 4200 euro veel geld is. We gaan ervan uit dat ze dat bedrag verdient hebben, aangezien de livestream niet beschikbaar was in de gameroom.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4]

Ook interessant:

1 Reactie

emmie 20 januari 2021 - 11:20

dat hebben ze weer heel goed gedaan goed zo
bewooners ga zo door

en nog wat laat renee in het huis blijven
echt hoor de ander zijn ook lief maar wij moogen ook stemmen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page