Home » Ronahi verwond zichzelf tijdens de reken challenge

Ronahi verwond zichzelf tijdens de reken challenge

Door BigBrotherNederland

Ook vandaag worden de bewoners regelmatig opgeschrikt door het alarm van de reken challenge. Elke keer als het alarm loeit komt er een duo op het scherm. Dit duo moet dan een rekensom oplossen en de uitkomst van deze som invoeren op een slot in de gameroom. Als het slot geopend is kan er op de knop worden gedrukt. Wie als eerste op deze knop duwt wint en blijft of wordt powerful.

Deze middag moeten verschillende duo’s sommen oplossen. Zo moeten Glenn en Danny tegen elkaar. Danny wint van Glenn en blijft powerful. Niet veel later worden Tom en Tyron opgeroepen om een som op te lossen. Tom won deze keer van Tyron en hij wordt dus powerful. Een klein half uur later wordt het volgende duo opgeroepen: Ronahi en Sabeau. De dames doen hun uiterste best om de som op te lossen maar krijgen het slot niet open. Ze moeten regelmatig terug naar het tv scherm om te rekenen. Uiteindelijk lijken beide dames de uitkomst te weten en gaan in volle vaart richting de gameroom. Maar dan gaat het fout, Ronahi botst tegen een kast aan en valt. Sabeau rent terug maar Ronahi laat weten dat het goed is, ga maar voegt ze eraan toe. Ronahi staat op en rent met enige moeite ook naar het slot. Uiteindelijk weet Sabeau als eerste te drukken en wint. Sabeau is dus powerful.

Ronahi hoopt niet dat haar val uitgezonden wordt, ze kan er wel om lachen. Tyron weet zeker dat dat wel gaat gebeuren. Ronahi laat haar knie zien waar een redelijke schaafwond op zit. Ik ben echt hard gevallen zegt ze. Ik ben echt f*cking hard gevallen. Sabeau vindt het geen leuke manier om zo te winnen. We zitten in het spel he benadrukt Ronahi. Ik wist dat zij het ook wist, we knikte alle twee en daarom gingen we zo hard. Ondertussen wordt de wond ontsmet en wordt er een pleister op geplakt. Het is echt oke benadrukt Ronahi tegen Sabeau.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]

Ook interessant:

8 Reacties

Lisa 27 februari 2024 - 14:40

Ronahi werd door Sabeau aan de kant gedrukt . gemene speelster

Beantwoord
Hans S 27 februari 2024 - 14:46

Ik vond Jimmy een leuke gast maar wat heb ik mij in hem vergist hij is zo vals als maar wat , hij brieft alles over aan die Ashley die totaal niks toe voegt aan het huis en alleen maar onder een dekkentje ligt.

Beantwoord
Rudy Volders 27 februari 2024 - 14:49

Zou graag een herhaling zien van hoe val tot sta´d is gekomen. Kan verkeerd zijn maar zag ik niet wat ellenbogenwerk van Sabeau?

Beantwoord
Alex 27 februari 2024 - 15:24

Gevaarlijk, die rekensommen!

Beantwoord
Ostyn luc 27 februari 2024 - 16:33

Kan de VAR niet tussenkomen?

Beantwoord
Ostyn luc 27 februari 2024 - 22:54

Het loopt er vol van de rekenwonders met op de kop de generaal en haar kapper

Beantwoord
Linda vd Mol 28 februari 2024 - 08:43

Ashley en Karen zijn niet echt intelligent te noemen na 21 minuten nog geen rekensommetje te kunnen oplossen , tsja dat zegt toch ook wel weer wat.

Beantwoord
Tonny 28 februari 2024 - 08:54

Sabeau moet genomineerd worden ze duwt ronahi echt wel

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page