Home » Tom begrijpt niet waarom Jimmy zijn powerful status weggegeven heeft

Tom begrijpt niet waarom Jimmy zijn powerful status weggegeven heeft

Door BigBrotherNederland

Jimmy heeft zijn powerful status weggegeven aan Dilano. Tom heeft een gesprek met Jimmy over zijn keuze. Tom lijkt de keuze niet helemaal te begrijpen. Jimmy zegt dat hij het allemaal niet meer nodig heeft, ik wil gewoon de game spelen. Buiten bespreekt Jimmy dit met Ashley en Karen.

Ik voel me gewoon sterker en sterker begint Jimmy. Ik heb het niet meer nodig. Ik hoef geen dingen meer van thuis, eten. Ik wil gewoon games spelen. Ervoor gaan en ondertussen een leuke tijd hebben. Ik ben hier niet om luxe te eten. Ik heb het gewonnen gisteren maar hoef het niet nog een keer. Ik zou het eten wel willen hoor antwoordt Karen. Daarna begint Karen over Tom. Heb je jouw keuze uitgelegd? Hij zei in de badkamer dat ik dat niet had moeten doen vertelt Jimmy. Ik legde het aan hem uit en hij zei nee, jij hebt twee keer gewonnen. Je moet dat gewoon jezelf gunnen. Ik gun het mijzelf ook wel gaat Jimmy verder. Ik geef geen nominatie weg, ik geef gewoon iets weg wat ik niet nodig heb. En hij heeft het wel nodig en dat gun ik hem gewoon. Waarom zou ik dan van mijn karakter af willen stappen? Volgens mij snapte hij het wel maar begreep het niet helemaal. En dat is fine maar het is mijn beslissing.

Ondertussen heeft Dialno een gesprek met Sabeau. Hij vindt het lastig om zich te concentreren op het spel doordat hij aan thuis denkt. Ik heb dat alleen als ik het moet concentreren. Ik ga voor jullie net zover als ik voor mijn zusje en mijn moeder zou gaan. Het voelt nu alsof ik het spel speel met hun. Dat is bij Jimmy ook. Sabeau denkt dat hij zichzelf toch op plek één moet zetten. Ik speel meer voor jou als we een team zijn dan voor mijzelf. Dat heb ik nu ook met Jimmy. Lichamelijk kan ik mij er gewoon op zetten maar mentaal niet. Nu ben ik aan het rekenen en dan schiet die gedachte in mijn hoofd en dan ben ik heel die som kwijt. Lichamelijk ben ik aan maar mentaal minder scherp.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.7]

Ook interessant:

7 Reacties

Snijers linda 27 februari 2024 - 13:17

Als jimmy zaterdag op de bank zit wil ik zijn ommentaar horen hoe hij er over denkt , begrijpt hij het spel wel dezeweek geven en nemen, en als niks meer wint en ze gaan op hem wat dan , ik ben benieuwd of Tyron iets aan Tom schenkt ik denk het niet ,of Glenn aan Danny ? Of Sabeau aan Ronahi als die geen spel wint

Beantwoord
Xxx 27 februari 2024 - 13:21

Nou nou nou zeg die verdiend een dikke kwalificatie die sabeau

Jezus christes zeg hoe lomp ze roany tegen de kast aan gooit
En bewust ook schandalig !!!!

Beantwoord
Alex 27 februari 2024 - 15:26

Er komen nog kansen genoeg om hun status weer terug te winnen.

Beantwoord
Anneke Hooreman 27 februari 2024 - 17:22

Wat zitten er een stel kleuters in het huis dit jaar.
Kleuters maken ook vriendjes en groepjes hoogst irritant.
Kan er dit jaar ook niet met zoveel.plezier naar kijken als ik andere jaren kerk.
Er zijn er 3 die ik.wel leuk vind en die ook niet echt mee doen met dat geoh!
Danny Tom en Glen succes mannen!

Beantwoord
jeroen 27 februari 2024 - 18:17

wat heeft tom zich daar ook weer mee te moeien

Beantwoord
Alex 27 februari 2024 - 20:49

Tom is nou juist de irritantste van allemaal. Hij ligt met iedereen overhoop.

Beantwoord
Marc Croes 28 februari 2024 - 21:27

Tyron blijft een Tom naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page