Home » Karen en Jimmy staan hun powerful status af

Karen en Jimmy staan hun powerful status af

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is weer aangebroken. Vandaag krijgen een paar bewoners die gisteren iets gekocht hebben met geld uit de jackpot hun item. Gisteren kreeg Ronahi al een familiefoto. En vandaag krijgt Sabeau de brief van haar opa en Glenn een audiobericht. Alice moet haar telefoongesprek nog krijgen en Tyron zijn videoboodschap.

Ondertussen bespreken Ashley en Karen nog even de actie van Alice. Ashley snapt het niet, als je hem dan pakt (telefoongesprek) omarm het dan. En niet van ik heb spijt en wil het weggeven. Je weet dat zoiets eraan komt, daar kun je 10 keer over nadenken. Niet lang daarna moeten de bewoners verzamelen in de woonkamer. Zodra iedereen zit neemt Big Brother het woord. Bewoners, de helft van jullie is powerful de helft is powerless. Ik heb alle bewoners die powerful zijn naar de dagboekkamer geroepen en ze de optie voorgelegd om te ruilen. Om hun duo partner die powerless is powerful te maken en zelf powerless te worden. Van de zes mensen die ik naar de dagboekkamer heb geroepen hebben er vier besloten daar geen gebruik van te maken en twee wel. Er gaan dus twee wissels plaatsvinden tussen de duo’s. Karen, jij hebt aangegeven te willen ruilen met Ashley. Dus Ashley jij bent nu powerful, Karen jij bent powerless. De twee geven elkaar een knuffel en de bandana wordt omgewisseld.

Maar daar blijft het niet bij, Big Brother richt zich op Jimmy. Jij hebt aangegeven jouw status over te dragen naar Dilano. De twee geven elkaar ook een knuffel. Dilano jij mag nu de bandana aan Jimmy geven. Proficiat Dilano jij bent nu powerful. Tot zover bewoners, jullie mogen nu weer ademen eindigt Big Brother. Jimmy wil het graag even uitleggen aan Dilano. Ik heb alles wat ik nodig heb. Ik hoef geen eten, geen drinken, extra dingen meer. Jij bent mijn maatje van begin af aan. Ik kan er niet van genieten als ik het alleen moet doen. Ik wil nu dat jij iets krijgt. Vandaar dat jij het nu van mij krijgt, geniet ervan, maak er gebruik van. Ik waardeer het echt antwoordt Dilano, ik zit wel met een dubbel gevoel want dat betekent wel dat jij nu in gevaar zit. Echt lief van je man, dankjewel.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Snijers linda 27 februari 2024 - 13:29

Je ziet nu toch hoe mensen zijn die ene groep gunt de andere niets foei Glenn dat had ik van jou niet gedacht , van Sabeau , Alice ook foei wat heb jij al gehad schaam je en Tyron zeker ook niet schaam jullie ,ik hoop dat jullie de rekening nog gepresenteerd krijgen

Beantwoord
Sonny 27 februari 2024 - 14:22

Nu op live te volgen…Ashley heeft staan luistervinken bij de dagboek kamer, waar Alice in zat. En verteld dit vervolgens weer door aan Karen. En wie nog meer…..
gesprekken in de dagboek kamer zijn privé en horen dat te blijven. Ik zou zeggen sanctie voor Ashley big brother!

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 28 februari 2024 - 08:47

Helemaal mee eens Sonny

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page