Home » Tom maakt het goed met Karen

Tom maakt het goed met Karen

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was er weer een alarm te horen in het Big Brother huis voor de reken challenge. Dit keer waren Randy en Alice aan de beurt. Alice weet de som als eerste goed op te lossen en blijft dus powerful. Verder heeft Ashley er bij Tom op aangedrongen om eens te praten. Sinds enige tijd gaan Karen en Tom niet zo goed meer met elkaar om. Karen vindt dat niet leuk. Uiteindelijk geeft Tom eraan toe, op zijn manier.

Uiteindelijk geeft Tom gehoor aan de oproep van Ashley. In de slaapkamer doet hij de hartjes pyjama van Ashley aan, trekt zijn kleding eroverheen en gaat naar Karen. Ga eens staan begint Tom. Kijk gewoon he. Liefste Karen, sorry voor de afgelopen dagen. Vanaf nu siddert mijn hartje alleen nog maar vol liefde voor jou. Als vrienden zullen wij deze enige tijd die we nog samen in dit Big Brother huis rondfladderen en heb ik een verrassing voor jou. Hij trekt zijn kleding uit en gaat in de hartjes pyjama. Amai antwoordt Karen. Daarna geeft Tom haar een knuffel. Ashley moest van Tom om het hoekje blijven kijken. Karen lacht, maar of het nu goed blijft tussen de twee?

Wat later bespreekt Tom fluisterend met Jimmy de gebeurtenis nog eens. Ze bleef er over doorgaan merkt Jimmy op. Dat is vervelend als mensen zich ermee gaan bemoeien. Daarom antwoordt Tom, als dat teveel is ga ik juist afstand nemen. En je kunt hier niet altijd goed zijn. Nee natuurlijk niet zegt Jimmy, er gebeurt altijd wat. Ik probeer gewoon zo sterk mogelijk te zijn op mentaal gebied gaat Tom verder. Dus als ik een paar momentjes rust moet hebben, waarom mag ik dat dan niet hebben? Dat mag je zeker hebben antwoordt Jimmy. Ik heb soms de rust nodig om wat dingen op een rijtje te zetten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.9]

Ook interessant:

4 Reacties

anny 27 februari 2024 - 11:21

moet hij er echt weer een toneel van maken pff

Beantwoord
Alex 27 februari 2024 - 15:05

Zou het echt gemeend zijn?

Beantwoord
Alexandra 27 februari 2024 - 21:34

Wat denk je zelf Alex?

Beantwoord
Alex 28 februari 2024 - 16:47

Het was een retorische vraag.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page