Home » Sabeau, Dilano en Tyron genomineerd? De powerful bewoners hebben genomineerd

Sabeau, Dilano en Tyron genomineerd? De powerful bewoners hebben genomineerd

Door BigBrotherNederland

Gisteren zijn er zes bewoners vrijgesteld. De andere zes bewoners zijn powerless en zitten dus in de gevarenzone. Nadat Big Brother een waarschuwing heeft gegeven aan de groep duurt het niet heel lang voordat het nominatie alarm loeit. De vrijgestelde bewoners moeten om de beurt naar de dagboekkamer komen.

Ronahi moet als eerste naar de dagboekkamer komen. Uiteindelijk komt ze met een bedrukt gezicht terug. Het hoort erbij benadrukt Karen terwijl Ronahi loopt te zuchten. Wat ook je keuze is trek het je niet aan merkt Danny op. Ronahi zegt dat ze iets gedaan zou hebben wat ze normaal niet zou doen. Maar ik sta er wel achter. Daarna gaat Ronahi richting Dilano om te praten. Ik heb iets gedaan waardoor je kwaad gaat zijn zegt ze. Ik heb ooit aan de ronde tafel gezeten en iemand heeft mij eruit gehaald. Oke zucht Dilano.

Wat later zitten Ronahi, Jimmy en Dilano op de bank. Dilano vraagt of ze niks ten nadelen van hem heeft gedaan. Nee dat zou ik nooit doen antwoordt Ronahi. Ik weet wat jij hebt gedaan gaat Dilano verder, ik snap je. Het is alleen om Alice ervan af te halen, want zij staat sterk in de buitenwereld. Dus wie er dan op staat heeft meer kans als Alice veilig is. Maar ik denk dat de rest daar niet in meegegaan is dus dat ze er nog op staat. Ik moest iets terug doen benadrukt Ronahi. Zij heeft mij er letterlijk ingelaten, anders was ik naar huis he. In week twee. Dilano houdt er op zijn beurt rekening mee dat Sabeau op de bank staat.Jimmy hoopt dat het hem gelukt is, het is hoog spel geweest. Maar dan moet ik volgende week echt een vrijstelling. Heb je jezelf geviseerd vraagt Dilano. Misschien wel antwoordt Jimmy.  Niet lang daarna wordt de groep opgeschrikt met iets onverwachts.

Na het avondeten roept Big Brother de bewoners bij elkaar. Als iedereen zit verschijnt er op het tv scherm dat de genomineerden bekend zijn. De eerste naam die in beeld verschijnt is die van Sabeau. De tweede naam is Tyron en de laatste naam is Dilano. Maar dan verschijnen er ook vraagtekens in beeld. Huh wordt er geroepen. Ashley denkt dat ze misschien wel opnieuw moeten nomineren, dubbele stemmen of zo. Alice vindt het nogal onlogisch. Glenn vraagt zich af waarom er vraagtekens staan. Ronahi snapt er helemaal niks van. Sabeau zegt dat ze het al wist, ze hebben het expres gedaan om een van ons emotioneel te proberen… Dilano zegt dat het oke is,er staat een vraagteken. Er klopt iets niet. Het wordt waarschijnlijk strijden. Ronahi snapt er niks van, jullie staan er alle drie op. Mensen liegen hier. Dat er nog iets gaat gebeuren wordt wel een beetje duidelijk, het is namelijk nog niet mogelijk om te stemmen… Wordt vast en zeker vervolgd.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 5]

Ook interessant:

14 Reacties

Van de Vondel Marina 29 februari 2024 - 07:35

Ben benieuwd, de eerste 2 mogen alvast vertrekken. Sabeau en Tyrone. Hoop dat ze erop blijven.

Beantwoord
Rene 29 februari 2024 - 07:51

Ik denk dat Jimmi het gaat winnen

Beantwoord
Alex 29 februari 2024 - 07:54

Misschien moet er nog een vierde genomineerd worden.

Beantwoord
Elly 29 februari 2024 - 07:55

Zou n hele mooie bank zijn en dan Dylans er in blijven door de kijkers zodat hij nog n kans krijgt zonder die zweefteef die hem ingepakt heeft en de andere twee mogen dus van mij naar huis en gaat er maar een naar huis ….nou duidelijk de 20 jarige slecht spelende actrice wat mij betreft

Beantwoord
chris 29 februari 2024 - 08:02

Van mij mogen alle 3 naar huis.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 29 februari 2024 - 08:12

Ashley exit

Beantwoord
Rex 29 februari 2024 - 12:38

Dan is het exit Sabeau.

Beantwoord
Marc Croes 29 februari 2024 - 13:06

Tyron blijft Jimmy gaat naar huis

Beantwoord
Eduard 1 maart 2024 - 23:52

Daaaaag Sabeau!! Zo klaar met dat gelul van dat kind! Zo jong en dan al denken dat je de wereld bezit met haar betweterig gedrag! Go Ashley en Karen twee toppers!! Lol in het spel en elkaar👍🏻

Beantwoord
Marc Croes 2 maart 2024 - 13:01

Tyron blijft in het huis Jimmy en sabu en Jimmy naar huis

Beantwoord
Marc Croes 2 maart 2024 - 19:02

Tyron blijft

Beantwoord
Marc Croes 2 maart 2024 - 19:29

Tyron is mijn favoriete

Beantwoord
Alex 3 maart 2024 - 20:51

Dat was al een hele poos duidelijk…

Beantwoord
Marc Croes 2 maart 2024 - 20:07

Volgende week Ashley naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page