Home » De bewoners vieren kerst in het Big Brother huis

De bewoners vieren kerst in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Na het spel van vanmorgen waarbij Dilano vrijstelling won is het vrij rustig in het huis. Big Brother komt wel met een mededeling. Bewoners, jullie spelen niet meer in duo’s, ik zet in de voorraadkamer coin houders neer, zodat jullie weer individuele coin houders hebben, jullie mogen de coins verdelen.

Verder wordt er in het zonnetje gezeten en gekletst. Ondertussen wordt er gespeculeerd welke feestdagen ze mogelijk opnieuw gaan vieren omdat het fun week is. Ashley denkt dat ze misschien wel een nieuwjaarsduik moeten doen omdat ze afgelopen avond oud en nieuw gevierd hebben. Aan het einde van de middag klinkt er opeens kerstmuziek in het huis. Big Brother neemt vervolgens het woord. Bewoners, zoals jullie weten hou ik ervan om jullie af en toe in de war te brengen. Om zaken af en toe anders te laten lopen dan dat jullie gewend zijn. Ook nu, het is fun week. En daarom heb ik besloten om de feestdagen die ik leuk vind opnieuw te vieren. Jullie zijn gestart met oudjaar en jullie gaan nu verder met kerst. Vanavond eten jullie een kerstdiner. En zoals het bij kerst hoort gebeurt dit als een grote familie. Jullie maken zelf het kerstdiner. De ingrediënten staan in de voorraadkamer, zorg dat iedereen zijn taak krijgt. En zorg ook dat je er kerst mooi uitziet. Voor straks eet smakelijk voor nu merry christmas.

De bewoners reageren enthousiast en juichen het uit. In de voorraadkamer staat van alles klaar. Uiteraard eten maar ook kerstmutsen en kerstversiering. Het Big Brother huis wordt onder handen genomen en voorbereidingen getroffen voor het eten. De bewoners gaan vanavond gezellig gourmetten. Het belooft een gezellige avond  te worden!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.7]

Ook interessant:

12 Reacties

Erwin 3 maart 2024 - 17:05

Is het al opgevallen, dat Ashley alles beter weet?

Beantwoord
Alex 3 maart 2024 - 17:26

Dan komt morgen Sinterklaas waarschijnlijk.

Beantwoord
Hans S 3 maart 2024 - 18:04

Geinig altijd gezellig kerst geniet er lekker van.

Beantwoord
Jordy 3 maart 2024 - 18:08

Ashley en Karen zitten weer is eten te stelen en alles stiekem op te eten.

Beantwoord
Jeanny 3 maart 2024 - 18:14

Wat is het toch een asociaal mens, denkt nergens bij na.Wat zullen haar kinderen zich schamen voor dit gedrag

Beantwoord
Van de Vondel Marina 3 maart 2024 - 18:32

Ja idd, ze overdrijven met dat eten.
Als ze dat zou zien dat een ander het doet was het BB huis te klein.

Beantwoord
Elly A 3 maart 2024 - 20:06

Fijn dat jullie dat ook zien, Erwin, Jordy, Jenny en van de vondel Marina. Idd aso. Hopelijk krijgt het huis haar ook door. Ze weet namelijk niks.

Beantwoord
Claudia 3 maart 2024 - 20:42

Walgelijk gedrag van de generaal en haar leger. Wegstemmen

Beantwoord
Angeline 3 maart 2024 - 20:48

Klopt, ik ben van mening dat Ashley denkt dat zij alles beter weet. Zij is gemeen, achterbaks en een rondel tante. Zij is in 1 ding goed en dat is stoken. Bah en dat voor iemand die moeder is. En Karin heeft geen eigen mening en is een meeloper. Net een Siamese tweeling. In en in gemeen
Zij moeten eruit.

Beantwoord
Hans 3 maart 2024 - 20:53

Dus hoppa Ashley en Karen het huis uit volgende keer

Beantwoord
Sonny 3 maart 2024 - 22:34

Ja klopt maar helaas is ze te populair ,staat bovenaan. Ik snap er niks van. Zit altijd overal te eten en dan van anderen wat te zeggen, moeilijk doen dat anderen een lijstje hebben maar zij beveelt als generaal op wie de anderen van haar leger op moeten stemmen. Eruit met haar zou ik zeggen. Samen met Tom en glenn op de bank en dan hopen dat ze weg gaat…….

Beantwoord
Zon 4 maart 2024 - 09:42

Ik ben het met iedereen eens wat betreft Ashley. Nu net met het kadootjes spel….. direct daarna in het oor van twee mensen fluisteren. Ik hoop dat big brother dat op tv uitzendt . Er wordt steeds meer “ gezien” van haar. Ze zegt dat ze eerlijk is, maar dat is ze niet. Zegt dat ze het spel speelt, oké dat kan en mag. Maar er is nog iets als eerlijkheid.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page