Home » Dilano wint vrijstelling tijdens een spel in de game area

Dilano wint vrijstelling tijdens een spel in de game area

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Afgelopen avond hebben Tom, Danny, Dilano, en Karen een spelticket gevonden en mogen vandaag strijden voor vrijstelling tijdens een spel. Het duurt niet lang voordat Big Brother zich meld.

Bewoners begint Big Brother, er lagen 6400 ballonnen in de gameroom. In vier daarvan zat een gouden wikkel, een spelticket. En dit is gevonden door Dilano, Danny, Karen en Tom. En daarom spelen jullie vier zo dadelijk de vrijstelling game. Het spel wordt buiten gespeeld, doe warme maar wel gemakkelijke kleren aan en zeker ook sportschoenen. Het spel draait om doorzettingsvermogen, lenigheid en tactiek. Over tien minuten worden jullie verwacht in de game area. Belangrijk, een dikke jas is niet handig bij dit spel.

Dilano, Karen, Danny en Tom gaan aan de slag en kleden zich om. En nog voordat ze de game area in gaan wordt de live stream onderbroken. Het duurt lang voordat er weer beeld is. Na ruim een uur is er weer beeld. Jimmy laat Danny weten dat hij trots op hem is. I’m back zegt Dilano blij. Tyron moest iets van kleuren kiezen tijdens het spel. Hij kon ook mee kijken tijdens het gehele spel. Het was een spel met stokjes waarbij evenwicht ook een rol speelde. Je mocht niet vallen. Uiteindelijk wordt Dilano naar de dagboekkamer geroepen waar hij zijn vrijstelling pin krijgt. De groep klapt zodra hij terug komt. Geen stress meer tot donderdag merkt Danny op. Ik ben blij zegt Dilano. Ook voor Sabeau merkt Ronahi op. Danny voegt eraan toe dat hij dat meteen al zei. Deze week zijn Dilano en Jimmy dus vrijgesteld en kunnen niet genomineerd worden. Wat gaat de rest van de dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.1]

Ook interessant:

7 Reacties

Elly 3 maart 2024 - 11:33

Goed zo Delano….dat verdien jij ook nadat je zogenaamde vriendin je al die tijd onder de plak had ….nu kan je zelf strijden samen met je vriend Jimmy
Hopelijk deze week n bank met Rohani, Randy en Tyron

Beantwoord
Gerardus 3 maart 2024 - 13:47

Leuk voor hem kan hij samen met ze maatje Jimmy rustig aan doen deze week.

Beantwoord
Hans S 3 maart 2024 - 14:04

Goed gedaan Dilano ga zo door.

Beantwoord
joost 3 maart 2024 - 15:14

Jammer jammer dat die Dilano dat won want als ik hoorde wat die zaterdagavond zei tegen Ty en Randy…. valt mijn broek naar benneden. Hij is gewoon niet te vertrouwen naar de andere groep toe!

Beantwoord
Alex 3 maart 2024 - 17:23

Als je toch kunt zien wie er wint waarom wordt de livestream dan onderbroken?

Beantwoord
Elly 3 maart 2024 - 20:13

@alex …die wedstrijden onderling zenden ze uit in de uitzendingen, anders hebben ze ook niks meer te laten zien he

Beantwoord
Miran 4 maart 2024 - 12:51

Die jongen is echt niet te vetrouwen, een gluipert, en huilt als hij verliest. Praat met iedereen mee en gooit Jim ook voor de bus, als hij de kans krijgt.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page