Home » Danny wint power of nomination tijdens een kerst spel

Danny wint power of nomination tijdens een kerst spel

Door BigBrotherNederland

Gisteren kregen de bewoners te horen dat ze kerst mogen vieren in het huis. Dit omdat het deze week fun week is. Het huis werd versierd en alles klaargemaakt voor de gourmet. De bewoners zelf deden hun mooiste kleren aan en dan is het tijd om te genieten van de gourmet.  Uiteraard met een lekker drankje.

Als iedereen lekker aan het eten is wil Ashley graag wat zeggen. Laat ik als emotieloze iets sentimenteels zeggen. Ik ben blij dat ik dit avontuur met jullie allemaal heb mogen vieren. Met alles wat we met elkaar hebben beleefd en herleefd. En dat we mogen proosten op onze vriendschap. En dat we ook even proosten op onze geliefden die elke dag trouw naar ons kijken. Daarna wordt er geproost en smullen de bewoners weer verder. Uiteindelijk heeft iedereen lekker gegeten en is het tijd om op te ruimen. Ook alle kerstversiering wordt weer weggehaald.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in het huis en de bewoners worden gewekt met kerstmuziek. Ze staan op en ontdekken dat heel het huis vol staat met kerstcadeaus. Goedemorgen bewoners zegt Big Brother. Zoals jullie merken staat heel het huis vol met kerstcadeaus. Het is tenslotte kerst. Deze cadeaus zijn voor jullie maar jullie mogen ze nog niet uitpakken. Het uitpakken mag pas wanneer ik het zeg. Geniet van jullie ontbijt. Wat later komen er spelkaarten door de draaideur. Ze pakken allemaal een kaart, ondersteboven, dit bepaalt de volgorde van spelen: Danny, Tyron, Randy, Karen,  Ashley,  Tom,  Alice, Glenn en Ronahi. Daarna moeten de bewoners richting de gameroom. Jimmy en Dilano blijven achter want zij zijn al vrijgesteld. De twee besluiten buiten een rondje te lopen. Uiteindelijk zien we de bewoners door het huis gaan. Ze pakken de kerstcadeautjes uit en ze zoeken naar iets in de cadeaus. Na een tijdje cadeaus openen zegt Big Brother: ‘Danny, gefeliciteerd, jouw kerstboom is vol. Danny heeft de power of nomination gewonnen. De bewoners worden weer naar de gameroom geroepen. Als ze weer terug zijn krijgt Danny felicitaties. En is het tijd om alles op te ruimen, daar zijn de bewoners nog wel even mee bezig…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 5]

Ook interessant:

5 Reacties

Elly A 4 maart 2024 - 11:05

Keek vanmorgen heel ff naar de live. En wat zie ik niet verbazend. Madame zit weer te bekonkelen en nu over Alice. Een dag ervoor nog proosten op de vriendschap. Ashley toch. Je valt zo door de mand en gelukkig gaan steeds meer het door krijgen. Iedereen gaat natuurlijk voor de winst. Doe het eerlijk en niet zo sneaky tegenover andere.

Beantwoord
Snijers linda 4 maart 2024 - 11:33

Aa ik ben zo blij voorDanny hij heeft in spellen al dikwijls net niet , en nu toch de power of nominaties voor hem hij zal gelukkig zijn

Beantwoord
Marc Croes 4 maart 2024 - 12:16

Laat Ty een mode schouw geven hy is fotomodel

Beantwoord
Marc Croes 6 maart 2024 - 08:02

Tyron blijft

Beantwoord
Marc Croes 6 maart 2024 - 08:07

Ashley is weer bezig die roddeltante moet maar eens naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page