Home » Danny zijn standpunt staat vast in zijn power of nomination keuze

Danny zijn standpunt staat vast in zijn power of nomination keuze

Door BigBrotherNederland

Danny heeft gisteren power of nomination gewonnen tijdens een kerst spel. Hij mag deze week nomineren. Al wordt uit de gesprekken van gisteren wel duidelijk dat er mogelijk nog iemand power of nominatie kan winnen. Afgelopen avond had Danny het over de power of nomination met Ashley.

Danny vertelt of hij nog niet weet of hij het gaat vertellen. Je kunt het ook niet uitleggen antwoordt Ashley, dat doen zij ook niet. Niet aan hun zegt Danny, aan Big Brother. Aan hun ben ik niets verantwoord. Als zij gaan vragen om uitleg zou ik het niet eens zeggen merkt Ashley op. Ik zou zeggen sorry ik zit nu in een fase dat ik het voor mij hou. Als ik hem heb is dat wel mijn antwoord. De tijd van uitleg is klaar. Danny vertelt daarna dat ze deze middag al tegen hem bezig waren. Van ja je gaat toch niet iemand nomineren die nog niet op de nominatie gestaan heeft. Dat is toch geen reden? Wie zeiden dat vraagt Ashley. Ty en Randy antwoordt Danny. En Ronahi zat er ook bij. En toen begonnen ze erover, ik vond het raar, vreemd. Dat ze er ineens over beginnen. Maar mijn standpunt staat vast, ik heb het al in de dagboekkamer gezegd. De eerste keer had ik het moeilijk, ik kende nog niet iedereen 100 procent. Maar nu heb ik gezegd dat het al duidelijk was. Het is het moment om te spelen. Ze gaan mij ook niet meer sparen. Dat is ook zo zegt Ashley en Danny hoopt wel dat iemand van hun de tweede power of nomination pakt. Anders denkt Ashley dat zij en Tom erop komen. Of ze gaan anders stemmen, kijken van wie ze kunnen winnen. Daar ben ik zeker van, het is wel duidelijk wie hem moet pakken benadrukt Danny. Ashley zou hem ook graag willen hebben….

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.5]

Ook interessant:

10 Reacties

Lien 5 maart 2024 - 11:06

Ik kijk niet meer, ik erger me dood aan Ashley. Wat een slappeling zitten daar durven niets te zeggen tegen de Generaal.

Beantwoord
Alex 5 maart 2024 - 15:51

Alleen gepraat?

Beantwoord
Lydia lepee 5 maart 2024 - 16:54

Spannend Danny!
Laat Ashley in het spel ,zo een leuke Hollandse vrouw!

Altijd recht uit…soms valt dat wel verkeerd.
Zo is het leven in BB.
Groetjes

Beantwoord
Jongen 5 maart 2024 - 21:06

Ashley weet alles , heeft alles door , weet wie niet te vertrouwen is weet wat iedereen van plan is om te doen , weet wat mensen denken blah blah blah wat een wonderwoman is ze toch

Beantwoord
jo 5 maart 2024 - 21:12

Ik vind ook dat Ashley recht voor de raap is! Zo zouden er nog meer moeten zijn.Er zijn teveel mensen met 2 of 3 aangezichten.Ik zou zeggen laat Ashley maar doen!

Beantwoord
anita 6 maart 2024 - 09:38

Ik hoor Ashley alleen maar achter ruggen praten over anderen vind jij dat recht voor de raap?

Beantwoord
Lisa 6 maart 2024 - 11:00

Als het aan Ashley ligt is niemand te vetrouwen, behalve zijzelf. Ze is achterdochtig en zint te snel op wraak. En toch is ze leuk.
Haar leger haar regels.

Beantwoord
Paul 6 maart 2024 - 15:07

Ashley is alleen maar aan het manipuleren. Continu, met iedereen. En haar groepje is bang voor haar. Zielig. Er zijn een aantal in huis die wel karakter hebben. De generaal hoort daar niet bij. Ik ben blij dat ik niet zulke mensen in mijn sociale kring heb

Beantwoord
Gerardus 6 maart 2024 - 15:22

Ashley is echt iemand die recht voor de raap is ..Heerlijk juist. ..niet zo als Ronahi, Randy en Tyron…..Alice valt de laatste tijd erg tegen…steeds meer naar Tyron en Randy kruipen stelletje huichelaars gewoon in mijn ogen.

Beantwoord
Henk 6 maart 2024 - 19:40

Zeker mee eens .Asley zegt t altijd .inderdaad, genoeg met 2,3 of 4 gezichten.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page