Home » Jimmy en Dilano verlaten in de nacht het Big Brother huis

Jimmy en Dilano verlaten in de nacht het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Jimmy en Dilano hebben een geheime missie. De twee moeten ongezien het huis uit glippen zonder dat de rest dit doorheeft. Afgelopen avond hebben de twee besproken hoe ze te werk gaan tijdens een wandeling.

Als jij het langste opblijft merkt Dilano op, dan weet jij wie er hoe laat gaat slapen. En als je mij dan even aantikt als jij gaat slapen weet ik van oke. Ja zegt Jimmy, je hebt best wel kans dat we een flinke Halloween krijgen. Jij en ik samen, denk je dat niet? Ik weet het niet antwoordt Dilano, ik denk dat dat is wat ze willen dat we denken. Plottwist als er dan niks gebeurt en dat morgen pas is. We worden betrokken bij de game en de kijker ook merkt Jimmy op. Het wordt een spektakel. Ik ben benieuwd lacht Dilano. Het zou wat zijn als we opgemaakt worden en als twee zombies binnen komen. Wel tof dat we weer samen weggaan zegt Jimmy. Ik vind het ook zo leuk om die weg te laten zien die ik heb doorlopen zeg maar merkt Dilano op. Dat kan gewoon zonder begeleiding vraagt Jimmy. Ja antwoordt Dilano, vet he. Dat heb ik de eerste week gedaan. Er wordt vervolgens gespeculeerd over wat ze mogelijk moeten doen. Dilano denkt dat ze misschien de groep moeten laten schrikken. Jimmy verwacht in de avond nog wel wat. En geeft toe dat hij het f*cking spannend zit.

Tyron, Ronahi en Randy bleven nog lang op en hadden lol met de Halloween attributen. Toen ook zij eindelijk naar bed zijn gegaan begon het spannende deel voor Jimmy en Dilano.
Het leek even of ze in slaap gingen vallen maar rond 00:30 uur stapten zij door de geheime deur naar de geheime kamer. Ook hier is het helemaal versiert in Halloween thema. Het is ons gelukt zegt Dilano blij. De twee kijken rond, er liggen kostuums, maskers en andere attributen. Op het aanrecht staan ook rode knoppen met de tekst afblijven. Uiteindelijk gaan de twee lekker slapen. Big Brother meld zich niet meer, dit zal op de nieuwe dag vast en zeker gebeuren.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.8]

Ook interessant:

4 Reacties

Sylvia 5 maart 2024 - 07:17

Ik heb me weer rot gelachen hoor met Tyron, Ronahi en Randy. Echt!!
En dan de missie. Ohhh die kamer?? Geweldig!!!

Spannend!! Dank je BB!! Even lachen met tranen over mijn wangen

Beantwoord
Jaap 5 maart 2024 - 07:57

voor de bewoners is het geen verrassing meer dat ze weg zijn want ze zitten in dat andere huisje ik vind het een beetje kinderspel

Beantwoord
Alex 5 maart 2024 - 08:13

Als ze daar toch de hele nacht slapen kunnen ze net zo goed in het huis blijven.

Beantwoord
Liliane 6 maart 2024 - 20:23

Glenn maakt Karen wakker voor de spel tickets in de wall. Drama Queen Ashley voelt zich geskipt…wat een onsympathiek haantje de voorste, niet zo gek met dat stoken van dr

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page