Home » Tyron, Karen, Ashley en Glenn verdienen coins met een griezel game

Tyron, Karen, Ashley en Glenn verdienen coins met een griezel game

Door BigBrotherNederland

Na de ruzie tussen Ashley en Glenn klinkt er een geluidssignaal in het versierde Big Brother huis. Big Brother neemt vervolgens het woord. Bewoners, jullie spelen deze week alleen dus jullie nemen ook zelfstandig beslissingen. Diegene die vandaag al een verstandige beslissing hebben genomen zijn Ashley, Karen, Tyron en Glenn. Zij kochten een spelticket. Dus zij spelen de volgende challenge. Jullie spelen om de beurt, trek allemaal je sportkleding aan. De eerste van jullie verwacht ik binnen 10 minuten in de voorraadkamer. Jullie bepalen zelf de volgorde waarin jullie spelen.

Tyron, Karen, Ashley en Glenn overleggen kort over de volgorde. Ashley gaat als eerste, Karen als tweede, Tyron als derde en Glenn als vierde. Uiteindelijk volgt er een lange livestream onderbreking en als er weer beeld is zien we Jimmy en Dilano die vannacht het huis zijn uitgeglipt. Ze kunnen het spel meekijken via het tv scherm. De rode knoppen mogen de twee bedienen. Als ze erop drukken wordt er een eng geluid afgespeeld in de gameroom. De gameroom is donker, en de vier bewoners die een spelticket gekocht hebben moeten in het donker op zoek naar sleutels. Jimmy en Dilano kunnen bij elke deelnemer van het spel meekijken en geluiden afspelen. Als iedereen geweest is neemt Big Brother het woord in de “secret room”. Jimmy en Dilano, ook bekend als de mannen achter de knoppen. Hoe ging het? Goed zegt Jimmy, sommigen schrokken en sommigen deed het niks. Hebben jullie nog een tactiek uitgeoefend of in het wilde weg gedrukt. De twee geven toe dat ze gewoon maar wat gedrukt hebben. Hadden jullie zelf erin willen gaan? Dilano en Jimmy hadden het wel leuk gevonden. Maar deze kant bekijken was ook leuk benadrukt Dilano. Goed gedaan zegt Big Brother. Hoe bevalt het hier? De mannen vinden het prima. We zitten hier heerlijk merkt Jimmy op. Er wacht jullie straks nog iets leuks zegt Big Brother. Daar kom ik nog op terug. Nog een praktisch ding, als het licht in de gang groen is mag de gang betreden worden anders niet.

Niet veel later klinkt er in het huis een geluidssignaal. Dit geluidssignaal is van de brievenbus. Het wordt duidelijk dat het aantal sleutels voor een aantal coins stonden. Tyron heeft de meeste coins, hij heeft er 20. Glenn legt uit dat je kistjes open moest doen, hier zaten twee blokken in. Die moest je stapelen met twee schuine latjes. Dat waren Big Brother ogen, als je er tien op elkaar kon stapelen verdubbelde hij de inzet. Het was echt vet. Ashley en Karen doen ondertussen hun coins in de coins houder.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.8]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 5 maart 2024 - 16:01

Een halloweenspel blijkbaar.

Beantwoord
Lydia lepee 5 maart 2024 - 16:45

Leuke spellen!
Het gaat goed deze week !
Veel afwisseling voor de bewoners.
De ruzies zijn gedaan,Hoera!

Beantwoord
Maria Claassen 5 maart 2024 - 20:40

Als ik een vliegtuigje met Tekst kon huren zou er staan Ashley krijg je het niet warm en genoeg van al het gestook. Over bijna iedereen heeft ze wel wat te zeggen maar kijk in de spiegel haal de masker van je gezicht en dan kan je tegen jezelf zeggen dat je verreweg van eerlijk zijn bent.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page