Home » De bewoners vieren een Halloween feestje, Tom wint een persoonlijk item

De bewoners vieren een Halloween feestje, Tom wint een persoonlijk item

Door BigBrotherNederland

De bewoners kregen gisteren te horen dat er een Halloween feestje aan zou komen. Hiervoor mocht iedereen een mooi kostuum uitzoeken en zichzelf mooi schminken. Hier zijn de bewoners dan ook lang mee bezig want de bewoner die het mooist verkleed is wint een bijzondere prijs zo kondigde Big Brother aan. Afgelopen avond sprak hij de bewoners ook nog even kort toe. Bewoners, ik kijk al acht weken met heel veel plezier naar jullie maar nog nooit met zoveel plezier als nu. Jullie zien er echt fantastisch uit. Mochten jullie nog iets willen finetunen heb je daar nog een kwartier voor. De bewoners doen nog de laatste aanpassingen en net voor het feest gaan de lampen bij de draaideur flikkeren.

De deuren gaan open en daar stappen Jimmy en Dilano verkleed en wel het huis in. Eerder zijn de twee voor een secret mission naar de “secret room” gegaan. Ze worden hartelijk en met veel gejuich ontvangen door de groep. Al snel komt de vraag wat ze gedaan hebben. Jimmy weet niet of ze het mogen zeggen maar doet het toch. We waren bij de game vanochtend, we hebben het geluid gedaan. Glenn dacht al zoiets en waar waren jullie dan vraagt Ashley. Weg van hier antwoordt Dilano. Niet lang daarna gaat de draaideur weer open. Er staat een rode cocktail klaar en wat chips en lekkers. Big Brother neemt het woord, voor ik de muziek op zet wil ik een show van ieder personage afzonderlijk. Zo kan de kijker goed beoordelen wie de winnaar wordt en de queen van Halloween wordt. De prijs is een persoonlijk voorwerp. De bewoners pakken daarna een drankje en wachten op verdere instructies op de bank.

Big Brother neemt weer het woord, dit is sowieso al de engste en kleurrijkste bank die ik ooit in mijn huis heb gezien. Dat hebben jullie sowieso al bereikt. Voordat ik de muziek opzet wil ik dus eerst graag een show. Een show van ieder personage afzonderlijk. Je stelt je personage voor, zo kan de kijker goed oordelen wie de winnaar wordt. Wie de Halloween queen van het jaar is. En die wint een persoonlijk voorwerp. Jullie starten allemaal bij de deur van de dagboekkamer en dan loop je naar de woonkamer. Je richt je op de  camera boven de voordeur. Je richt je daar dus tot de kijker, en als je dan hier bent aangekomen richt je je tot de groep en mocht je nog een move hebben kun je die nog uitvoeren als je voor de groep staat. Daarna loopt iedere bewoner een voor een naar voren om zichzelf te showen. Big Brother bedankt daarna iedereen voor hun presentatie. De kijker gaat nu stemmen (via Instagram). Zo snel ik weet wie de kijker heeft gekozen tot de Halloween queen van dit jaar kom ik bij jullie terug. Tot die tijd is er feest, dus muziek dus drankjes in the wall. De muziek gaat aan en de bewoners gaan lekker los op verschillende hits. Ook worden er wat drankjes uit the wall gekocht. Uiteindelijk gaat de muziek uit en meld Big Brother zich. Bewoners, vanavond was de verkiezing van de Halloween queen van het jaar. De kijker heeft beslist wie dat is en daarmee ook wie een persoonlijk voorwerp heeft gewonnen. Het wordt duidelijk dat het Tom is. Enthousiast springt hij op. Hij kan spoedig een persoonlijk item verwachten…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 5]

Ook interessant:

9 Reacties

Lydia lepee 6 maart 2024 - 07:13

Dat was zo leuk!
Bedankt B B en bewoners .
De sfeer zo houden en genieten .
Maak het gezellig bewoners zonder ruzie..

Beantwoord
anita 6 maart 2024 - 08:58

Leuk bedacht dat verkleedfeestje wel jammer dat Ashley weer steeds zat te manipuleren waar ze denkt nog steun te krijgen. Hopelijk is de buitenwereld nu ook wakker en stemt der weg .
Zoiets mag niet worden beloont vind ik.

Beantwoord
jo 6 maart 2024 - 10:02

De kijker heeft beslist voor Tom???

Beantwoord
Sonny 6 maart 2024 - 11:21

Voor de power of nominatie spel die er aan komt Op dit moment in de live zit Ashley te vertellen dat als Tom wint, wie
Hij op de bank moet zetten.
Echt mensen dit kan toch niet. Ze blijft daar de baas spelen. Niet te geloven.
Hoop dat Tom zich niet laat mee slepen zeg.

Beantwoord
Hans S 6 maart 2024 - 13:05

Ik vond het een heel leuk feestje iedereen was leuk en grappig , goed gedaan Big Brother gaar meer van dit.

Beantwoord
Harry 7 maart 2024 - 20:10

wat een vreselijke schreeuwlelijk is die Ashley toch, heel asociaal mens.

Beantwoord
Angeline 7 maart 2024 - 20:17

Idd, Ashley die het weer verpest. Ik walg van haar. Ze moet er heel snel uit. En dan de de ‘schaapjes’ die haar volgen. En hoe ze haar ‘clubje’ noemt, Haar leger. Hoogmoedswaanzin is dat. Vlgd die weg moet is Danny, dan Tom, daarna Karin. Danny moet zich schamen, achterbaks en liegt alles bijelkaar

Beantwoord
Angeline 7 maart 2024 - 20:24

Walgelijk is die Ashley he. Stem vanavond op Tyron. Van allemaal die daar zitten is hij het eerlijkste. Hij komt eerlijk uit voor z’n mening en daar houdt mw Ashley niet van. Ze kan nog veel leren v Ty.

Beantwoord
Alex 7 maart 2024 - 20:50

Ik weet niet waar de kijkers mochten stemmen over wie de halloweenqueen. Alice heeft de mensen geschminkt dus zij zou moeten winnen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page