Home » Glenn en Danny worden op geroepen om te nomineren, als ze iets zeggen volgt er een boete

Glenn en Danny worden op geroepen om te nomineren, als ze iets zeggen volgt er een boete

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond werd er nog veel gesproken over de power of nomination van Glenn en Danny. De twee moeten nomineren deze week. Maar wat ze gaan doen is uiteindelijk toch de vraag, ondanks het plan wat ze gisteren deelde. Als Danny zich klaarmaakt en bijna bij de hottub is loeit het nominatie alarm. Big Brother laat weten dat Danny en Glenn naar de dagboekkamer moeten komen. Ik ga mijn best doen zegt Danny tegen Tyron. Ik ga tot het uiterste. Succes Dan zegt Tyron nog. Danny zat in de hottub en maakt zich snel klaar om richting de dagboekkamer te gaan. Uiteindelijk verdwijnen de twee en weten we niet wat ze precies kiezen.

Ondertussen hebben Tom en Ashley het over de twee die moeten nomineren. Ashley weet het allemaal niet meer. Hij zei toen straks ook al komt goed of zo. Ik denk wel dat ze op Ronahi gaan. Het kan echt zo zijn dat ze naar binnen zijn gegaan en we morgen een totale verrassing krijgen. Dat was ik toen straks ook al aan het denken antwoordt Tom. Je kunt hier van niks verschieten, voor hetzelfde geld moeten ze er vier op zetten. Je weet het niet he. Maar ze hebben wel met twee de kans om hun terug te pakken. Het duurt wel lang benadrukt hij. Ashley denkt dat de boel misschien wel gelijk getrokken wordt. Dat ons kamp misschien ook wel gaat slinken. Er wordt veel gespeculeerd en uiteindelijk komen Danny en Glenn terug in het huis. In de woonkamer zegt Danny dat ze echt niks mogen zeggen. Er staan boetes op, en dan gaat het van het geld af. Daarna gaat hij richting de hottub. Wie er vandaag genomineerd worden is afwachten, dat komen we vandaag te weten. Hou deze website dus zeker in de gaten!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 5]

Ook interessant:

11 Reacties

Tonny 7 maart 2024 - 08:44

Kom op jimmy ga ervoor laat ze een poepje ruiken en zeg niet dat ik dit eerder heb gezegd

Beantwoord
Jongen 7 maart 2024 - 09:17

Durven ze de generaal er niet op te zetten , wat een rotbank is dit , ronahi gaat geen kans hebben , zij hoort in de finale , en weer zal er een vrouw verdwijnen …ach ja ze horen bij het leger van ashley dus ik had dit wel verwacht van danny en glenn

Beantwoord
Sylvia 7 maart 2024 - 11:01

Rohani gaat zeker naar huis, dat weten we allemaal wel.

Maar ik hoop dat Tyron, Alice en Randy nu harder gaar worden. Vooral Alice, want dat ze dit gedaan hebben?
Ik ben er niet goed van. En hij is zichzelf maar aan het goed praten.
Misselijke vent!

Beantwoord
Alex 7 maart 2024 - 14:28

Over wie gaat dit?

Beantwoord
Sylvia 7 maart 2024 - 20:20

Over Danny…

Beantwoord
anita 7 maart 2024 - 09:29

Wat een slappe nominatie keuze. Danny en Glen hebben zich mooi laten intimideren door de grote mond en aanvallende Ashley. Echt bange en slappe keuze vind ik het. En dat terwijl Danny een slag wilde slaan.
Bange Belgen.

Beantwoord
Sylvia 7 maart 2024 - 10:59

Inderdaad! Paar dagen geleden wordt Glenn heel zijn huid vol gescholden, terwijl hij biet eens fout zat?
Em nu krijg hij de kans, nemen ze het niet?

Lafaards zijn het.

Beantwoord
Agnes schepers 7 maart 2024 - 10:07

Ik ben eens benieuwd wie er ge genomineerd ga worden ik hoop dat rohani er bij is

Beantwoord
Marc Croes 7 maart 2024 - 10:20

Tyron blijft

Beantwoord
Annie 7 maart 2024 - 11:09

Alice zal er ws in blijven. Tyron en Ronahi zijn de zwakkere spelers.

Beantwoord
Marc Croes 8 maart 2024 - 23:52

Dat zal en grote verrassing zijn morgen niemand naar huis en volgende week zaterdag Ashley op de bank Tyron blijft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page